- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sikerült kibogarásznom nagyjából mindent. Egy gondom van már csak, hogy nemtudom pontosan hová kellene elküldenem a flac hang fájl-t, hogy vissza kapjam a text-et. Ezzel próbálkozom jelenleg:
"https://www.google.com/speech-api/v2/recognize?output=json&lang=en-us&key=yourkey"
Miután megadom az API kulcsomat amit google api consoleban csináltam ezt dobja ki. Illetve olvastam olyasmit, hogy ez naponta csupán 50 kérést tud teljesíteni. "max limit of 50 requests ‘a day" . Így picit gondolkodóba estem, hogy ez tényleg így van vagy sem. Mert ha igen akkor ott van pl a google translate ami szintén fordít hang alapján nem kell neki pötyögni. Esetleg azt használatba lehet venni? A problémám az végül, hogy nem tudom az URL-t ahová a flac hangfájlt tudom küldeni amiből vissza kapom a szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest