Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Report készítésben kérném a segítségeteket.
Lenne egy olyan megoldásra váró gondom, hogy van nekem egy adatbázisom ebből készül a report, az első oszlop egy csoport ami ugye csak egyszer van kiírva az adatok a többi mezőben kitöltve és húznom kéne egy elválasztó vonalat a teljes táblázat zsélességben a csoport végén elválasztásnak, de nem tudom hogy tegyem meg ezt, mert a csoport vége oszlopba tudok most csak húzni, a táblázatban nincs több elválasztó vonal.
Ki magyarázat: itt a Cruiser feletti vonalnak az egész sorban végig kéne futni (most ahol vola van az az oszlopnak van az első Border-e engedélyezve, de ezt a többinél nem tehetem meg)
A másik reporthoz tartozó kérdésem pedig, készítek egy márik report-ot is, itt pedig egy olyan problém lenne, hogy van ez a kinézetű táblázatom:

Itt azt első két sor statikus, de a következő sorok viszont maximum 8 sor lehet, mivel annyian vannak egy futamban, és azt szeretném megcsinálni, hogy egy reportban legyen benne az összes versenyző, de futamonként szétosztva (szisztéma szerint megvan az adatbázisban, tehát lehetne szűrni rá), de hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a felső sor ismétlődjön, ha egy adat mások lenne (futam),meg ugye a korcsoport szerint is szét kéne osztanom ez is tárolva van az adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs