- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali,
Ellopták a laptopom. Szerencsére volt egy backup a solutionról (konkrétan csak copy-paste a visual studio projects mappából külső vinyóra). Kaptam kölcsönbe egy másik gépet, felraktam rá a Visual Studio 2013 express for Windows-t. Az ellopott gépen VS2013Pro volt.
Beraktam a projects mappába a projektet, de amikor meg akartam nyitni, ezt a hibát kapom, plusz egy load failed írást:
Click4Skill Angol.csproj : error : The imported project "C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\Expression\Blend\WindowsPhone\v8.0\Microsoft.Expression.Blend.WindowsPhone.targets" was not found. Confirm that the path in the <Import> declaration is correct, and that the file exists on disk. C:\Users\Fischer\Documents\Visual Studio 2013\Projects\Click4Skill Angol\Click4Skill Angol\Click4Skill Angol.csproj
Fogalmam sincs, hogy mit jelent
Megnéztem, fent van a Blend, de külön leszedtem a Blend SDK-t is, de úgy sem jó. Mit kell tennem? 
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnéztem, fent van a Blend, de külön leszedtem a Blend SDK-t is, de úgy sem jó. Mit kell tennem?