Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Ismét itt egy (szerintem) apró, de annál idegesítőbb problémával. [2007. május_fl]
Ezt sikerült összetákolni hozzá: [forráskód]
A probléma a 6. feladattal van, ahol az számsorrá átkonvertált szavakat kell kiírni a kodok.txt fájlba. Az összes szóhoz tartozó számsort kigyűjtöttem a szamsor nevezetű string tömbbe, ezután egy for ciklussal akartam kiírni őket a .txt fájlba. Minden szép és jó, egészen a 412. elemig. Onnantól kezdve valamiért nem ír a fájlba semmit. Több módszerrel próbáltam, a tömbbe kigyűjtés az egyik, egyben az utolsó ötletem volt, de mindegyik esetben pontosan ugyanazt csinálja, megáll a 412. elemnél (összesen 524 szó kódját kellene kiírnia). A legjobb az egészben, h a fájlba írással párhuzamosan a konzolba(képernyőre) is kiíratam a tömb elemeit. Ott kiírja mind az 524 darabot, a .txt-be pedig csak 412-ig írja
A szavak.txt állomány, amiben az átkonvertálasndó szavak találhatók: [szavak.txt]
Ha van ötlet, a 8. feladatra, azt is szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest