Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Visszatérve a második pontra, PDF helyett XPS talán hasznosabb lenne:
Simplifying printing in Windows 8
"Printing from win32 applications requires knowledge of graphics programming, either GDI (Graphics Device Interface) or XPS"
"To give a real example, an app such as Word uses the GDI graphics system to draw the content both to the screen and to the printer. When possible, the print system uses a high quality intermediate format called XPS (XML Paper Specification) as its internal content format; we convert the content from Word into XPS"
"Once the content is being managed by the print system, it is then converted to the format that the printer understands (if necessary; there are lots of printers that understand XPS directly)..."
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Formula-1
- Macska topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest