- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha offline a program életciklusa során soha nem változó adatokról van szó, akkor minek vesződsz azzal, hogy runtime töltögeted le?
Az adatok memóriában tartását érdemes meggondolni, nem szerencsés erre támaszkodni. Én maradnék annál, hogy valamilyen adatbázisba tárold le. Akár fájlba - nyilván ez nem feltétlen jó megközelítés - vagy valamilyen előre feltöltött adatbázis fájlt csatolsz fel, majd onnan szeded ki az adatokat.Szerk:
"SQL-CE adatbázist viseli el a WP7 tudtommal, ezért gondoltam azt, hogy abban egyszerűen letárolom az adatokat, majd a felületen megjelenítem, és ámen."
Akkor miért nem ezt csináltad?
A kérdést nem gúnyolódásól teszem fel, hanem tanítási szándékkal. Annyi, hogy nem runtime kell az adatokat feltölteni, hanem már egy olyan sdf-et - akár - adsz hozzá, ami feltöltött. Olvashatsz itt is róla.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest