- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Hogy őszinte legyek, elég mély lelki válságba taszítottatok a DataGridView-es kérdésemre adott válaszaitokkal.
Eddig csak konzolos alkalmazásokat írtam. Teljesen új volt számomra, hogy az UI szál írhat csak az "ablakba". Konzolosnál nem kell azzal törődni, hogy ha meg akarok jeleníteni valamit, akkor egyetlen szálba kell dobálnom minden megjelenítendő infot a többiből. (Kicsit elavultnak érzem ezt a megoldást, de ez most részletkérdés.)Elég sokat olvasgattam MSDN-t azóta, hogy valamennyire megismerjem ezt a szemléletet. Találtam egy egész jó cikksorozatot, mely ezzel a kérdéssel foglalkozik. Az első része: [link]
Remélem másnak időt tudok spórolni azzal, hogy ezt megosztottam.tagek fórumkeresőnek: Windows Form thread safe safety UI mashall szál
REDeath:
miért mindig postolás után veszem észre a hibám?
Ugyanabban a kórban szenvedünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő