- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Én ilyen kis flúgos vok, aki csak akkor nyugszik meg teljesen, ha 100%-osan csinálja. Ez lehet, hogy balgaság, sőt biztos. Ez van. Hogy mire van a vírusírtó? Én is ezt kérdezem:F Felraktam a nortont, mikor először gondoltam vírusra. Nem segített, karanténba helyezni, sőt letörölni sem tudta a fileok döntöő többségét, amik hibásak voltak. Új winfosra feltettem megint, frissített norton mellett megkaptam ismét a vírust. Pedig ott a symantec vagy mi a tököm oldalán, hogy már régóta ismerjük a vírust, az ön gépe tökéletesen védett ellene, nem kell tartania semmitől... Hogy miért zavar a vírus? Nem tudok megnyitni pl. total commandert:F Meg mindig riaszt az a szar. És a hálózattal is gondok vannak. Amióta fertőzött a gép, nem lehet hálón másolni:F És ezt komolyan mondom:(
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest