- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Én ilyen kis flúgos vok, aki csak akkor nyugszik meg teljesen, ha 100%-osan csinálja. Ez lehet, hogy balgaság, sőt biztos. Ez van. Hogy mire van a vírusírtó? Én is ezt kérdezem:F Felraktam a nortont, mikor először gondoltam vírusra. Nem segített, karanténba helyezni, sőt letörölni sem tudta a fileok döntöő többségét, amik hibásak voltak. Új winfosra feltettem megint, frissített norton mellett megkaptam ismét a vírust. Pedig ott a symantec vagy mi a tököm oldalán, hogy már régóta ismerjük a vírust, az ön gépe tökéletesen védett ellene, nem kell tartania semmitől... Hogy miért zavar a vírus? Nem tudok megnyitni pl. total commandert:F Meg mindig riaszt az a szar. És a hálózattal is gondok vannak. Amióta fertőzött a gép, nem lehet hálón másolni:F És ezt komolyan mondom:(
-
-
Tul
aktív tag
Mindenkitől elnézést kérek, nem akarom fenekestül felforgatni a PH! szabályait, de nagy gondom van és itt van a legtöbb ember!
w32jeefo vírus van a gépemen. Mind a kettőn. Formáztam mindkét vinyón minden partíciót egy másik gépben, utána újra fel a winfos. Mielőtt netre csatlakoztattam volna a gépeket, norton fel, máris update-eltem, mikor lehetett. Most minden frissítés lent van és most is folyton riaszt az a szar, hogy a gép vírusfertőzött. Mind a kettő!!! Mi van ilyenkor??? Valaki mondjon nekem legyen szíves egy olyan vírusírtó programot, ami megbízhatóbb a nortonnál és ingyen le lehet tölteni. Tiszta lila a fejem:O Különben milyen vírus ez?
Mégegyszer bocsánat, de nem tok mit csinálni:F És már neten keresgélni és angol szövegeket bogarászni sincs türelmem, mert 6 órányi szopás (partícionálás, formázás, windows telepítés) után állok ugyanott, ahol előtte:(
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest