- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Aktív témák
-
biker
nagyúr
''Nem segített, karanténba helyezni, sőt letörölni sem tudta a fileok döntöő többségét, amik hibásak voltak.''
mert sok futó vírus jól le van védve, nem lammerek írják, és nem lehet leállítani
ekkor F8 csökkentett mód, és onnann olyan gyönyörűen leszedi, mint annak a rendje :)
de a format C: lehet jobb, majd letesztelem én is :U:F:Y -
UHHH
őstag
Csak arra celoztam, hogy formatalas nelkul is helyre lehet hozni az ilyen dolgokat.
1.: XP beepitett tuzfalat kapcsoljad be szepen...
2.: Norton 1 rakas ... :) Hasznalj valami mast, AVG pl. ingyen is van,
de a H+BEDV antivir a kiraly, ingyenes otthonra, [L]http://www.free-av.com/[/L]
http://www.free-av.com/ -rol leszedheted...
3. Windowsupdatelj ezerrel...
Ha az 1. lepest megtetted, mar nem jon be az a fajta virus&tarsa, ami direkt ip alapon fertoz...
Igy mar lazan tudod javitani a dolgokat...
En kaspersky antivirust vettem, mert ugye cegnel illik megvenni a virusirtot! :P
KAV RULEZ!:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest