- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
biker
nagyúr
''Nem segített, karanténba helyezni, sőt letörölni sem tudta a fileok döntöő többségét, amik hibásak voltak.''
mert sok futó vírus jól le van védve, nem lammerek írják, és nem lehet leállítani
ekkor F8 csökkentett mód, és onnann olyan gyönyörűen leszedi, mint annak a rendje :)
de a format C: lehet jobb, majd letesztelem én is :U:F:Y -
UHHH
őstag
Csak arra celoztam, hogy formatalas nelkul is helyre lehet hozni az ilyen dolgokat.
1.: XP beepitett tuzfalat kapcsoljad be szepen...
2.: Norton 1 rakas ... :) Hasznalj valami mast, AVG pl. ingyen is van,
de a H+BEDV antivir a kiraly, ingyenes otthonra, [L]http://www.free-av.com/[/L]
http://www.free-av.com/ -rol leszedheted...
3. Windowsupdatelj ezerrel...
Ha az 1. lepest megtetted, mar nem jon be az a fajta virus&tarsa, ami direkt ip alapon fertoz...
Igy mar lazan tudod javitani a dolgokat...
En kaspersky antivirust vettem, mert ugye cegnel illik megvenni a virusirtot! :P
KAV RULEZ!:)
[Szerkesztve] -
Jocofeco
aktív tag
Ja és a futattás alatt az msconfig parancsot indítsd el itt be tudod állítani a háttérben elinduló startup(automatikusan induló progik, pár vírus ide írja be magát, hogy ha le is írtod a win indulásnál újra települ) programokat (itt is szokott pár érdekes exe lenni).
a futtatásban a regedit is ilyen rendszerleíró. Azon belül ezt kell végignézni:
HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersion
run, runonce, run runonceex -
Jocofeco
aktív tag
Hi!!!
Én F-prot vagy kavspersky-re esküszöm, de a mcaffe virusscan is über.
Az f-prot és kav cucczzok a www.2f.hu-ról jönnek le.(próbaverzió, fsupdate napi adabázis) A windows update pedig akkor a tuti ha a www.windowsupdate.com-ra felmész és azon automatice a kötelező frissítések lejönnek (kijelölheted, hogy mit akarsz és mit nem leszedni), és az ajánlott frissítések közül is tucccc válogatni......... -
Tul
aktív tag
Én ilyen kis flúgos vok, aki csak akkor nyugszik meg teljesen, ha 100%-osan csinálja. Ez lehet, hogy balgaság, sőt biztos. Ez van. Hogy mire van a vírusírtó? Én is ezt kérdezem:F Felraktam a nortont, mikor először gondoltam vírusra. Nem segített, karanténba helyezni, sőt letörölni sem tudta a fileok döntöő többségét, amik hibásak voltak. Új winfosra feltettem megint, frissített norton mellett megkaptam ismét a vírust. Pedig ott a symantec vagy mi a tököm oldalán, hogy már régóta ismerjük a vírust, az ön gépe tökéletesen védett ellene, nem kell tartania semmitől... Hogy miért zavar a vírus? Nem tudok megnyitni pl. total commandert:F Meg mindig riaszt az a szar. És a hálózattal is gondok vannak. Amióta fertőzött a gép, nem lehet hálón másolni:F És ezt komolyan mondom:(
-
UHHH
őstag
/FLAME jojj velem.../
Mindig jot rohogok azokon, akik irtas helyett szarraformataljak a gepuket...
Mire van a virusirto?
Minek megformazni a vincsit, ha virusos vagy?
Miert siratod az anyagaidat utana, ha leformaztad /balga modon/?
Mig masoknak meg fel sem tunik, hogy mar regota virusosak, s boldogan elvannak a gepukkel, ugy, hogy tok virusosak... :D
/FLAME tiplizz.../ -
-
Tul
aktív tag
Mindenkitől elnézést kérek, nem akarom fenekestül felforgatni a PH! szabályait, de nagy gondom van és itt van a legtöbb ember!
w32jeefo vírus van a gépemen. Mind a kettőn. Formáztam mindkét vinyón minden partíciót egy másik gépben, utána újra fel a winfos. Mielőtt netre csatlakoztattam volna a gépeket, norton fel, máris update-eltem, mikor lehetett. Most minden frissítés lent van és most is folyton riaszt az a szar, hogy a gép vírusfertőzött. Mind a kettő!!! Mi van ilyenkor??? Valaki mondjon nekem legyen szíves egy olyan vírusírtó programot, ami megbízhatóbb a nortonnál és ingyen le lehet tölteni. Tiszta lila a fejem:O Különben milyen vírus ez?
Mégegyszer bocsánat, de nem tok mit csinálni:F És már neten keresgélni és angol szövegeket bogarászni sincs türelmem, mert 6 órányi szopás (partícionálás, formázás, windows telepítés) után állok ugyanott, ahol előtte:(
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest