- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
Köszönöm szépen.
Időközben sikerrel jártam.
ID-k átírása sikertelen volt. A fájlok eltávolítását a VMM-ből korábban próbáltam, eredménytelenül.
Viszont találtam egy nem elegáns, de működő megoldást.
Egy korábbi XP gépet importáltam. Ebben csak két meghajtó volt definiálva.
(Tapasztalatom szerint az IDE controller csak négy eszközt tud kezelni, 3+CD)
Így maradt egy szabad hely a csatolásra.
Erre egyenként csatolva az .vmdk adatfájlokat, már sikerült feléleszteni azt és lementeni az hiányzó adatokat.
Segítségeddel sikerült visszanyerni mindent.
Tanulva a múltból, már a friss mentés is egy HDD-n figyel. :-)Köszönet mégegyszer
-
Zenebohoc
tag
Köszönöm gyors válaszod.
Sunyizás részemről azt jelentette, hogy az importálás során kapott .vmdk nevére átneveztem a frissebbeket. Valóban az eltérő ID-k miatt vonyított a VB.
Próbáltam közben néhány dolgot, eredménytelenül:
Virtuális gépemben IDE vezélő volt beállítva. Gogliban volt egy okosság, hogy a .vdmk fájlokat SATA vezérlővel kell illeszteni. Két állapotot próbáltam.
Az első, meglévő és importálást követően régebbi adatokkal működő XP-hez, a meglévő IDE vezérlők és meghajtók mellé pluszban felvetettem a SATA vezérlőt és alá a legfrissebb .vmdk fájlokat. XP működött, de nem látta a SATA-s fájlokat.
Másik lehetőség a működő XP paramétereivel azonos, de új gépet generáltam. Ebben nem voltak IDE elemek, csak SATA a legfrissebb fájlokkal. Ezesetben elindul a virtuális gép, de az induló XP rövidesen leállt kék halállal.
Tanulópénz megvolt. Jövőben gyakrabban mentek.
Köszönöm hozzászólásod. -
berek21
őstag
-
MrChris
nagyúr
Köszi szépen a segítséget! Az 1.-t megcsináltam, ezt ugye parancssorból, adminisztrátorként a valódi gépen kell?
2. -t a virtuális gép (win) regisztrációs adatbázisában kell beleírni?
3.-nál az a furcsa, hogy le van tiltva a hálózati kártya, internet nincs, de mégis működik a közös hálózati meghajtó.
Egyelőre nem működik. Hiába kapcsolom ki pár percre a virtuális gépet, újraindítás után a pontos valós időt mutatja. Átírhatom az óráját, de az lenne a célom, hogy az ne járjon kikapcsolt állapotban, ott folytassa az idő mérését ahol kikapcsoláskor abbahagyta. -
spileraaa
senior tag
Nagyon kezdő vagyok így nem igazán értem amit írtál így újra fel teszem számozva és kérlek válaszolj külön mindegyikre köszi!
1 Guest Additions- ez Linux linux mint eseteben is kell?
2.
itt jót választottam ki mert olyan hogy linux mint nem találtam3. itt kell bejelölni Guest Additions-t?
4. ezt utólag is lehet? vagy ha nem akkor a windows 7 esetében kezdjem újra az elejétől?
-
-
Syl
nagyúr
Nem, mert nem tudom hol vannak ezek. Mac-en a nem átlagos felhasználóra tartozó cuccok úgy el vannak dugva, mint Jimmy Hoffa hullája...
Meg milyen már az, hogy leformázom a fizikai gépet, új OS-t teszek, install VBox, vm-ek rendesen mennek. Másnap meg minden meghal. Régiek-újak.Virtuális gép beállításainál játszottam a paravirtualizációs interfészekkel, de csak annyit értem el, hogy más formában fagynak le, indulnak újra a vm-ek.
A több éves Win7 vm például vagy újraindul boot közben vagy valami ilyet dob (minden alkalommal más az üzenet, de mind kék)
-
coco2
őstag
Az ott nem a host os. A host win10 gép kapcsolata a "Wi-Fi" névvel jelölt modul, Digi hálózaton. Amit screeneltem, az az oracle vm nat moduljának az üzemi állapota. Direkt a háttérrel együtt screeneltem le, hogy látni lehessen minden nevet tévedések elkerülése végett. A jelek szerint így sem lett jó
Sebaj. A portot beállítottam, win10 gépről rá tudok csatolni az ubuntura
A többi innét már okés lesz.
Kellemes Ünnepeket
-
coco2
őstag
Szóval ez itt a win10-es gép vezérlőpultjának hálózatok paneljáról az adapter beállítások képernyő, klikkentettem arra az adapterre, és itt vannak az aktuális részletei. Az ipv6 cím változott, az ipv4 most is ugyan az.A magam részéről nem értem, mi a furcsaság. A teljes 192.168.x.x / 255.255.0.0 domain local domain-nek van kijelölve.
Mi nem stimmel?
-
coco2
őstag
Jelenleg nincsen "VirtualBox <xxxxxx> Bridged Networking Driver" driverem. A VM beállításoknál ellenőriztem, és perpillanat NAT van. A port forward gombot megtaláltam, köszönöm. Írnám be a dolgokat, és vakarom a buksit egy apróságon. Mit is kellene beírni?
A gazdagépem dhcp-n van. Mit kellene a gazdagép IP címéhez írnom? A vendég gép IP címét pedig az oracle VM tartja kézben. Egyenlőre úgy tűnik, hogy 192.168.56.1, ami nem változik. Eddig nem változott. Hogy ezután sem fog-e, azt nem tudom. Van erről tapasztalat?
Tegyem át inkább bridge-re és küzdjek meg úgy a beállításokkal?
-
Wolfskin
őstag
\\vboxsvr --> bemásoltam, de nem tud kapcsolódni, mert nem találja.
a biosban semmiféle opciót nem találtam ahol amd virtualizáció ki lenne kapcsolva
a windowsban és a programban is minden létező beállítást, hibakeresőt kipróbáltam, de semmi.Szerintem sosem fogja látni. Talán egyszerűbb, ha előveszek egy olcsó laptopot és azon futtatok xp-t. És pendrájvval viszem át a dolgokat. Ennek kicsi esélyét látom, hogy valaha is képes lesz a legalapvetőbb feladatok ellátása, mivel ha nincs kapcsolata a gazdagéppel, semmire sem lehet használni. Ja de, nézegetni.
talán bizonyos gépeken, bizonyos hőmérsékleten, vagy földrajzi koordinátákon nem fut rendesen, talán direkt így lett leprogramozva, hogy legyen munkahelyes a supportnak. vannak programok, amik elé leül az ember, és minden evidens, és minden működik, mint pl photoshop, nem kell hozzá doktori szintű tanulmányokat végezni. és vannak programok, amiktől csak 2-4 dolgot várna el az ember, csak annyit, amennyit a buta Windos Virtual Machine tudott, de abból se tudnak 2 megcsinálni. Nem alapértelmezetten nem, hanem szenvedés árán sem. Én nem látok több opciót ezt a programot működésre bírni, talán ha újratelepíteném egy másik gépen, egy másik életben és egy másik telepítőlemezről egy másik windows alatt egy másik windowst tennék rá, talán lenne 50% esély... talán
köszi a segítséget!
-
Wolfskin
őstag
hálózati helyek \\vboxsvr - ezt sehol se találom...
se hálózatok, se fájlkezelő, semmi.
Display/Monitor Count 2-re van állítva a memória a maximálisan adható 256MB
4a. ezt kipróbálom, köszönöm, mihylt lesz értelme, tudom használni...
5. Az Integrációs szolgáltatások (Guest Additions) telepítve vannak, - IGEN
ill. a CPU-ban (BIOS-ban/UEFI-ben) be van kapcsolva az AMD-V? PASSZ, megnézem,
A virtuális gép OS típusát jól állítottad be a template-ből (az x86/x64-et is?) IGEN - feltehetőleg
6. nekem igen. pont azt tudta, amire kellet (nekem), de azt tudta.A hibaüzenet - ezt a gépet gyári, megvásárolt cd-ről telepítettem. Van egy ilyenem. De el se jut oda, hogy elinduljon... Ment egy csomó ideig, működött rendesen. Csak az újratelepítés után nem indul
-
Wolfskin
őstag
1 megosztás:
• hibaüzenet: nincs,
• jelenség: nem oszt meg.
(lehet, hogy én nézem rossz helyen? a fájlkezelőben kelle látszaniuk a meghajtóknak, nem?2 Full screen
ven (volt, mert most meg nem hajlandó elindulni) XP-m, az kiment a 27" monizoron fill scrennbe, ez a win10 csal 1900 *1200-ben csücsül a monitor közepén, a többi egy szürke keret. a os-en belül nem tudok nagyobb felbontást beállítani. lehet, hogy rossz VGA-t választottam?3. két monitor
nekem nem hajlandó 2 monitoros módot sem állítani. (lásd előző pont, rossz VGA?). az ablakot át tudom tenni másik monitorra, de a vendég os nem hajlandó 2 monitoros asztalt csinálni.4. mentés
végül is mindegy is, de a lényeg, hogy akkor tud csinálni képmentést, és azt betölteni legközelebb, nem kell mindig felülírogatni a meghajtót egy biztonsági mentésből. . erre nem tudsz valami tutorialt, hogy megy a gyakorlatban?4B. azt hiszem ez volt az...
5. hogy lassú ugrásokkal megy az egér, nem folytonosan. pedig 4 mag/8GB RAM van neki engedve (8mag és 24GB -ból, FX 8350 CPU). egyelőre nem futtatok rajta semmit, mert nem tudok rá telepíteni, mivel nem érem el sehogyan. alap win10 fut rajta
6. hát igen, én nem is értem, a windows miért engedte el a saját Virtual Machine-ját, az olyan magától érthetődben megcsinált mindent, mintha arra fejlesztették volna. Nem volt ennyi esetlegesség, bizonytalankodás...
Nálad valami más probléma állhat a háttérben.
nem tudom mi lehet a háttérben, emlékeztet a linuxra, 15 éve tettem vele egy kísérletet, de nem látta a többi hdd-t. hetekig küzdötte vele, adták a tanácsot, e sose látta őket. olyanok voltak neki, mint Colombo felesége. maradt a windows.
amúgy ilyen szerencsétlen programmal még én sem találkoztam. volt amin egy két funkció bugos volt, de hogy a feladatainak a felét se tudja ellátni, még nem. pedig 2 napos win, friss telepítés.
most a fent bemásolt hibakód mi lehet? miért nem hajlandó elindulni egyik XP-sem...???
-
Syl
nagyúr
Pontosan erre számítottam.
De te írtad, hogy simán, beklónozod a windowst, megmachinálod, majd visszaklónozod a fizikai gépre és az automatikusan beállított driverek miatt semmi probléma nem lesz. Sőt, még csak klónoznod sem kell, direkt nyitod meg virtuallal a fizikai windows partíciót.
Na, érdekelne ez a problémamentes eljárás. Csak mert van egy Macrium mentésem az utolsó Windowsos gépemről (legál win) és szeretném alkalmanként használni Vboxban. -
Syl
nagyúr
Ehhez képest amikor én egyszer fizikai gépet vittem be virtuálisba, fél órát kellett túrni a fizikai drivereket eltávolítandó, majd a végén persze aktiválni kellett a Windowst. Úgy, hogy a fizikai gépen előtte már aktivált volt, és a tranzakció után a fizikai gépet szétszedtem, tehát az a win később már nem lett használva, csak a virtuális gépben futott.
Szóval, bocsi, de én nem hiszek ebben a problémamentes oda-vissza pakolásban. -
C. s.
addikt
A Windows és a víruskereső rendben van, a naprakész magas szintű szakértelem már nem annyira, azt az első kettővel pótlom. A józan ésszel sem szokott gond lenni.
Mit és hogyan kell beállítani, hogy a virtuális gépem ne legyen a hálózatom része? Ha alapértelmezett beállításon nem az, akkor rendben van, mert nem állítgattam át össze-vissza.
Syl:
Nem akarok vadulni, csak érdekel a téma.
Kíváncsi vagyok, mire tudnám használni. Pl. a nagyobb Windows-frissítéseket először abban próbálgatnám, mielőtt élesben a gépre eresztem, hogy nem kaszál-e el valamit, ami fontos nekem.
A snapshot az eredeti állapotot állítja vissza?
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
C. s.
addikt
Az i5-8500-as procival van valami gond? Úgy rémlik, a Meltdown és Spectre még a korábbiakkal volt. És persze megint köszönöm!
A csatolt meghajtó betűjele a vendég rendszerben megváltozott. Vissza tudom ezt állítani?
Azért, mert oda vannak telepítve a programok, és így nem kellene duplán meglenniük, ha tudná használni a vendég is. Vagy ez nagyon elrugaszkodott ötlet?Doky586:
Köszönöm, nem tudtam, hogy így illik.
Jelenleg mindkét rendszer W10, szóval nem kellene, hogy gond legyen. A vdi-t át lehet konvertálni, hogy vhd legyen vagy kezdjem elölről?
Ha pendrájvra másolok valamit a vendég alól (
), akkor azt csak virtuálisan másolja vagy a gazda is látni fogja?
-
C. s.
addikt
Így már sikerült, köszönöm!
A valóságban (a gazda gépen) nem történik semmi változás, hiába módosítok bármit a vendég rendszerrel, ugye? Ez fölvet egy kérdést. Hogyan tudok átrakni a gazdára bármit, amit a vendégen hoztam létre?I02S3F:
Köszönöm, egészen biztosan jönni fogok még!
-
-
"Melyik alapelvre gondolsz, ami hiányt szenved?"
Erről egyelőre nem nyilatkozhatom.
A helyzet az, hogy hamarosan vizsgázom belőle, és a háttéranyagot még nem tanultam meg, de előadáson az hangzott el, hogy az x86-os vonal a tanulmányban érintett mindhárom virtualizációs alapelv érvényesülését gátolja. Remélem, hamarosan kimerítőbb választ tudok adni!
Az említett tanulmány 3 Popek-Goldberg féle alapelve a hatékony virtualizációhoz egyébként az alábbi:
– A hypervisor teljes kontroll-lal kell, hogy rendelkezzen a virtualizált erőforrások felett;
– A virtuális gépen futó program nem tudhatja megkülönböztetni a virtualizált környezetet a fizikaitól;
– A gépi kódú utasítások nagy többségét magának a CPU-nak kell végrehajtania, a hypervisor beavatkozása nélkül.(Sajnos nem vagyok ilyen okos, a jegyzeteimből másolok ki.)
MaCS
-
Köszönöm!
1 lépéssel megint tovább jutottam, de még nem értem célba..Most ha rendszergazdaként indítom a VB-ot akkor a guest elkezd bootolni, de ezzel leáll:
Ha nem adminként indítom a VB-ot akkor azonnal hibát ad.
Az hogy a host winen adok-e betüjelet a hdd-nek: nem számít, mindkét esetben ugyanott ugyanúgy akad el a guest. -
-
Hát, ennél azért bonyolultabb a helyzet.
Amint a legjobb barátunk mutatja, ez egy évek óta fennálló probléma, még valamikor a 4.3-as időkben jelentkezett először, és még a legfrissebb kiadásnál is tömeges rá a panasz.
Miután kipróbáltam számos, a többségnél amúgy szintén nem működő trükköt (mint pl. a drivertörléses machináció), végül a következő látszik beválni (az, hogy hosszú távon mit csinál, majd elválik):
a HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Control > Class > {36FC9E60-C465-11CF-8056-444553540000} bejegyzésből töröltem az UpperFilters kulcsot, és egy host reboot után azonnal látta az USB-s eszközeimet.
Köszönettel: MaCS
-
DRB
senior tag
Ez engem hogy megszívatott tegnap, vagy 3 órán keresztül kísérleteztem a virtualboxal, meg úgy az egész rendszerrel, mire rájöttem miért nem indul a virtuális gép. De arra már nem jöttem rá, hogy ha várok kb. 2-3 percet, akkor azért elindul, de most hogy olvastam amit írsz, kipróbáltam, és tényleg megy. Így legalább nem kell leszedni az Avirát, ha használni akarom a VB-ot, még ha kicsit várni is kell, de legalább elindulnak a virtuális gépek. De a hibaablakban abort nincs csak ok, mondjuk tök mindegy mi van ott, ha rányomsz nem indul, én meg midig leokéztam, aztán meg anyáztam.
-
SegaSonic
újonc
Például hogy milyen Vboxban lévő csatlakoztatás menüre gondolsz. A Vboxban a beállítások/USB nél megadtam hogy melyik eszközt adja át a guestnek. A guestben a menüsorban lévő eszközök/usb nél pedig be van pipálva az adott eszköz. Az automatikus Vboxos drivertelepítés mosmár oké.
Azért gondolom hogy nem a mobilhálózat megtalálásával van a gond, mert a host gépen teljesen jól működik.
Lehet hogy valami flash kell a gombhoz? Vagy mi kerülte el a figyelmem?A Vboxban a beállítások/hálózatnál próbáltam nat hálózatot is, jelenleg nincs engedélyezve hálózati adapter.
Lehet nem fontos, de én azért hiszek a mágiában. -
SegaSonic
újonc
Köszönöm a segítséget! Ez jó hír hogy működhet az elgondolás, viszont nekem nem akar összejönni.
" Ha nem működik, akkor a VBox-ban a csatlakoztatás (menüből), és a host-on az automatikus VBox-os drivertelepítés után "
Ezt nem értettem. Szerintem minden lehetséges variációt kipróbáltam újraindítás, ki be húzgálás kapcsán.
Most ott tart a dolog hogy a guest gépen az usb stick programja bekéri a pinkódot, fel is ismeri, de a Connect gomb inaktív.)
-
-
SATA_boy
csendes tag
Nem a törléstől féltem, hanem az esetleges inkompatibilitástól (hogy az 5-ös verzió alatt nem tudom majd használni a 4.3.30-as verzióval létrehozott virtuális gépeket). Láttam én már karón varjút, no meg a linkelt fórumbejegyzés alatt azért másnak is akadt gondja a migrációval...de minden jó ha a vége jó. Gondoltam leírom a tapasztalataimat, hátha más is félve áll az 5-ös verzióra való frissítéshez.
-
-
MrSealRD
veterán
Már én is az ereimet vagdosom ne aggódj... Valami szupertitkos 51-es körzet projekt fut amiről annyit tudunk, hogy lassú. Ehhez valamit át kell állítani, amiről szintén nem tudjuk, hogy mi mert akkor kiderülni a top secret project szóval összefoglalva annyit tudunk, hogy most valami nem jó, de majd jó lesz... a megoldást végül saját magától kapta...öngyógyítás...kész.
-
ORCA58
addikt
Nem, de XP esetén meg van a bűnös. Az windows eszközkezelőben az eszköz típusát be kell állítani automatikus felismerésre. Hogy most miért kell ezt csinálni, nem tudom, de korábban 100%, hogy nem állítgattam ezt. Most is ha átállítom, egy újraindítás után visszaáll Nincs-re, ha nem kapcsolódik hozzá meghajt.
Win7 64 esetén ha hozzákapcsolok egy IDE meghajtót, el sem indul. FATAL: INT18: BOOT FAILURE feliratot jelenik meg. Ha SATA, akkor minden tökéletes.
-
ORCA58
addikt
A VirtualBox kezelőben egyértelműen nincs betű jele, mivel ott csak azt írja, hogy IDE Primary Master, IDE Primary Slave. stb. Betű jelet csak a DVD-nek ad. pl d:
Magam megosztott mappáknak adhatok betű jelet.
Fogalmam sincs miért nem látja, a fájlkezelő, saját gép stb. pedig mindenhol ahol meg lehet nézni jelzi, hogy az adott Virtuális géphez csatolva van. Ami működik, ott nem merem próba miatt kivenni, mert félek, ha újra kapcsolom, nem fogja látni.
Azért használom, mert van olyan program ami XP-n megy tökéletesen, ill. különböző szűz rendszereken tesztelem a munka eredményét.
Mikor feltettem a Win 7-et először az Microsoft Virtuális XP-jét próbáltam, csak után ismertem meg a jelenlegit. Akkor a Microsoftos Wirtuális lemezt is simán látta, most azt sem, pedig semmi nem változott rajta.
Nagyon dühít, mert sokat segítene a munkában, ha menne. -
újraregelt
tag
No várj... itt az a furcsa, hogy a guestben futó firefox ugyanazt az eredményt produkálja a speedtest.net-en, amit a windows hoston futó.
Csak a wget/apt-get install és hasonlók csinálják ezt. (és nem, nem a szerver lassú, mert ugyanazt a routerről, wget-tel normál sebességgel tudom letölteni) -
újraregelt
tag
QoS... lehet, hogy keverem a szezont a f...l?
Na mindegy, szóval helyenként gyanús, hogy van valami, ami a nem böngészőből indított letöltéseket korlátozza.Most épp Intel PRO 1000MT Desktop van beállítva. Guest additions természetesen fenn van (igaz, az OSE verzió, ami az ubuntu-val jön, nem a virtualbox sajátja, de korábban is ezzel ment és nem volt ilyen gond vele)
Azért ez furcsa: most nézem, hogy a VBoxManage kapott egy bandwidthctl parancsot is, ki tudja mikor... Bár a problémás gépeken nincs korlát beállítva, de... hmmmmmm... Na ennek még utána kell nézni.
szerk: azért arra jól emlékeztem, hogy a QoS (például a routeremen) képes fix maximumot is beállítani.
-
DrojDtroll
veterán
Köszönöm.
Lenne még egy újabb kérdésem. Rég óta használok VirtualBox-ot eddig annyi bőven elég volt hogy felraktam a gépet és kész. Dolgoztam vele. Most egy olyan igényem lenne, hogy a gazdagép webkameráját, hangszóróját, és mikrofonját tudja használni a virtuális gép? Megoldható ez?
-
King Unique
titán
Értem, kösz szépen
Bekonfigurálni hogyan érdemes pontosan, mert procit pörgeti 50-60%-on üresjárásban, mikor egy xar kis XP-t feltettem dinamikusra, Procinál bejelöltem PAE/NX, magok számát stb. ebben az új VB-ben nem is tudtam megadni, a csúszka alapban 100%.ra van húzva, lehet az a baj? Videónál is amit felajánl max 128 MB, arra húztam, 3D gyosítás bejelölve, remélem az úgy jó, illetve az nem baj gondolom, ha VDI fileokat nem a C-n a program által automatikusan felkínált helyre, hanem külön partícióra raktam?
Azért bosszant mert az új Linux Mint nem pörgette ennyire, az kb.telepítés után 20-30%, ami még elfogatható.
Képernyőméretnél intelligensebb rendszerek ,mint Linux auto beállította notiméhoz (1366-768), de XP-nél primitívsége miatt macerás, ha VB-ben teljesre nyomok, elnyújtha, ha XP-ben próbálom felbontást növelni, úgy se az igazi, túlságosan aprók lesznek ikonok, vmi más mód van rá? -
Newyorker
addikt
És akkor elsőnek felteszem a win 7 64bitet, majd ott a 128as SSDm partícionálom, ott megfelezem, majd felteszem a vboxot a win 7 alatt. ezután a vboxon beállítom, hogy a win XP a másik partícióra menjen, oda felinstallálom és ennyi?! és amikor újra indítom a gépet akkor a bootolás előtt kiválasztom, h melyik oprendszer töltődjön be?!
-
Oké, köszi, de a windows-nak csak egy egeret, bill+egér párost kezelnie.
A win virtuálisban futna, és neki csak azzal az egérrel és billentyűzettel kellene törödnie, amit kiosztok neki.
A másik egér+bill pedig a gazda Os-é lenne, ami linux.
A kérdés csak az, hogy meg tudom-e oldani, hogy a VirtualBox/VMware -ben futó OS csak az egyiket lássa, és az csak arra a virtuális gépre hasson.A 3D ügyében meg azt hiszem még próbálkozás szükséges.
-
King Unique
titán
Értem már, világos. Azt nem tudom pontosan mi pörgette, mert hülyén van megcsinálva felafatkezelője, folyamatoknál és erőforrásfigyelőnél is 0-1%-nak látszik minden procihasznállat, holott a minialkalmazás 50 %-ot mutat és érezhetően vmi futott háttérben, de uninstall után egyből megszűnt, azért gondolom VB-vel van összefüggésben.
Akkor marad 32 bites, v Wubis teleptés, majd még meglátom...kösz a segítséget!
-
King Unique
titán
64 bitet támogatja [link], UEFI Biosban is engedélyezve van virtualizálás, de akkor azt mondod külön VB 64-es virtualizálást nem támogatná
(az szép...)
Amúgy azt vettem észre, h miután felraktam VB-ot, kikapcsolt állapotban is eléggé tekerte a procit 20-5x% között ugrált föl-le, mialatt semmi nem ment...eltávolítva, újra helyreállt a rend, ennél ez természetes? Virtuális rendszer telepítésnél nem alapértelmezett C Users mappába (ez befolyásolja proci pörgetést?), hanem D-re tetettem,ill nem növekményesre választottam a létrehozandó képfile méretét, hanem fixr méretűre toltam rajta egy részt (jól be is akadt egy időre), melyiket célszerű amúgy használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest