- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nem, de XP esetén meg van a bűnös. Az windows eszközkezelőben az eszköz típusát be kell állítani automatikus felismerésre. Hogy most miért kell ezt csinálni, nem tudom, de korábban 100%, hogy nem állítgattam ezt. Most is ha átállítom, egy újraindítás után visszaáll Nincs-re, ha nem kapcsolódik hozzá meghajt.
Win7 64 esetén ha hozzákapcsolok egy IDE meghajtót, el sem indul. FATAL: INT18: BOOT FAILURE feliratot jelenik meg. Ha SATA, akkor minden tökéletes.
-
ORCA58
addikt
Addig kísérletezgettem, míg az üres WinXp telepítésem elindíthatatlan nem lett. Felvillan egy kék ablak, de nem lehet elolvasni mi a bánata.
Egy másikon kitöröltem a CD-t akkor látja az új meghajtót, de a CD-t hiába kapcsolom újra, már nem látja.
A diskmgmt.msc sem segít, mert az is csak azokat a meghajtókat látja, ami a saját gépben is megjelenik.
A VirtualBox természetesen látja, és jelzi is a tárolók között, hogy csatolva van. Ha fut, ha nem a Virtuálius gép látszik a tárolóban.
A korábban (hónapokkal ezelőtt) csatoltak természetesen mindenhol mennek.
-
ORCA58
addikt
A VirtualBox kezelőben egyértelműen nincs betű jele, mivel ott csak azt írja, hogy IDE Primary Master, IDE Primary Slave. stb. Betű jelet csak a DVD-nek ad. pl d:
Magam megosztott mappáknak adhatok betű jelet.
Fogalmam sincs miért nem látja, a fájlkezelő, saját gép stb. pedig mindenhol ahol meg lehet nézni jelzi, hogy az adott Virtuális géphez csatolva van. Ami működik, ott nem merem próba miatt kivenni, mert félek, ha újra kapcsolom, nem fogja látni.
Azért használom, mert van olyan program ami XP-n megy tökéletesen, ill. különböző szűz rendszereken tesztelem a munka eredményét.
Mikor feltettem a Win 7-et először az Microsoft Virtuális XP-jét próbáltam, csak után ismertem meg a jelenlegit. Akkor a Microsoftos Wirtuális lemezt is simán látta, most azt sem, pedig semmi nem változott rajta.
Nagyon dühít, mert sokat segítene a munkában, ha menne. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
1,5 éve használom a VirtualBox-ot Win7 64 alat. Több Xp ill. Win7 virtuális gépekkel. Mondván biztos jobb az újabb, mindig frissítettem, ha újabb jelent meg. Jelenleg a 4.3.24 van fent.
Most egy meglévő Virtuális géphez hozzákapcsoltam egy korábban eltett, és használt szintén létező tárolót (virtulis HDD-t), de az indítás után nem látja. Anno ezzel nem volt gond, de fogalmam sincs melyik verzió volt fent akkor. Más tapasztalt hasonlót?
Megpróbáltam a 4.3.26-ra frissíteni, de az használhatatlanná teszi a gépemet, eltűnik a net, és nem is tudom, hogyan lehetne visszacsalogatni.
Van ajánlott verzió, amely hibátlannak mondható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest