Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Nem állítottam, hogy problémamentes.
De azt látatlanban mondom, hogy egyszerűbb volt a dolgod, mintha másik, fizikai gépre kellett volna átköltöztetni (persze ha megfelelően volt beállítva a virtuális gép configja). Az meg, hogy aktiválni kellett a Win-t, nem tudom, miért kell kiemelni, hiszen egyértelmű, alaposan változott alatta a HW, mégis, mire kellene számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt látatlanban mondom, hogy egyszerűbb volt a dolgod, mintha másik, fizikai gépre kellett volna átköltöztetni (persze ha megfelelően volt beállítva a virtuális gép configja). Az meg, hogy aktiválni kellett a Win-t, nem tudom, miért kell kiemelni, hiszen egyértelmű, alaposan változott alatta a HW, mégis, mire kellene számítani?