Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
Köszönöm szépen.
Időközben sikerrel jártam.
ID-k átírása sikertelen volt. A fájlok eltávolítását a VMM-ből korábban próbáltam, eredménytelenül.
Viszont találtam egy nem elegáns, de működő megoldást.
Egy korábbi XP gépet importáltam. Ebben csak két meghajtó volt definiálva.
(Tapasztalatom szerint az IDE controller csak négy eszközt tud kezelni, 3+CD)
Így maradt egy szabad hely a csatolásra.
Erre egyenként csatolva az .vmdk adatfájlokat, már sikerült feléleszteni azt és lementeni az hiányzó adatokat.
Segítségeddel sikerült visszanyerni mindent.
Tanulva a múltból, már a friss mentés is egy HDD-n figyel. :-)Köszönet mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest