Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Köszi szépen a segítséget! Az 1.-t megcsináltam, ezt ugye parancssorból, adminisztrátorként a valódi gépen kell?
2. -t a virtuális gép (win) regisztrációs adatbázisában kell beleírni?
3.-nál az a furcsa, hogy le van tiltva a hálózati kártya, internet nincs, de mégis működik a közös hálózati meghajtó.
Egyelőre nem működik. Hiába kapcsolom ki pár percre a virtuális gépet, újraindítás után a pontos valós időt mutatja. Átírhatom az óráját, de az lenne a célom, hogy az ne járjon kikapcsolt állapotban, ott folytassa az idő mérését ahol kikapcsoláskor abbahagyta. -
MrChris
nagyúr
A virtuális gépnek az óráját hogyan lehet leállítani? Szeretném, hogy annak számára csak akkor teljen az idő amíg be van kapcsolva, ne szinkronizálja magát, ne 'tudjon' róla mennyi a valós idő. Letiltottam a hálózati kártyát, az Alaplap beállításainál kivettem a pipát a Hardwer Clock in UTC Time-nál, de továbbra is tudja a pontos időt.
-
MrChris
nagyúr
Eddig szépen működött a virtualboxban a windows 11, le is klónoztam többet belőle és azokat futtattam, de egyik napról a másikra megszakítja az indulást. Az összes klón és az eredeti se indul. Fogalmam sincs mi az oka.
Ezek a hibaüzenetek. Ez a napló. Nem sokat értek ezekből, köszönöm ha valaki tudna benne segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest