Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Valójában nagyon is alkalmas rá, mert az emulált HW-eket minden OS ismeri (persze megfelelően kell beállítani a virtuális gépet) és ezek olyanok, hogy visszaklónozásnál sem lesz probléma a miattuk automatikusan beállított driverek miatt (Windowsról van szó). Sokszor javítottam már szétborult (vírusos/driverproblémás/etc.) Windowst úgy (vagy éppen adatot mentettem róla), hogy leklónoztam, majd a VBox-ban machináltam rajta, aztán visszaklónoztam (ill. néha a klónozás el is maradt, mert direktben az eredeti háttértárról használtam a VBox-ban), sőt, az egyik fejlesztőgépem a mai napig VBox-ban fut, miután kihalt alóla a HW (egy régi, frissíthetetlen licence miatt szükség van még rá néha).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest