Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
bandiras2
üzenetére
A szerencse nézőpont kérdése:
Kovács és Szabó a két régi barát találkozik az utcán. Időközben Szabó hajléktalanná vált, és csak
az egyik lábán van cipő, az is meglehetősen szakadt, elnyűtt.
− Szabó! – kiált fel Kovács –, összecsapva a két kezét. Hát így kell látnom téged? Elvesztetted
az egyik cipődet?
− Ellenkezőleg – feleli a barát.
− Találtam egyet.Kövezzetek meg: a Titanicos viccben mi a poén?
Az örökmozgós videón fél órája röhögök, bakker.
-
H-Zol
őstag
válasz
bandiras2
üzenetére
A grófnő menyasszony a nászéjszakán megkérdezi vőlegényétől:
- Mondd, drágám! Most, hogy összeházasodtunk, áruld el nekem, mi az a pénisz?
A férj izgatottam letolja az esküvői szmokingnadrágját, és megmutatja.
- Ah! - kiált fel a grófnő. - Ezek szerint olyan, mint a fasz, csak kisebb!
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki:
- Elnök elvtárs, a bika megbszta a fehér tehenet!
Az elnök rá se legyint. Másnap azonban az elnök megtudja, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki:
- Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika meg-hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet.
Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik:
- Elnök elvtárs meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát bszta meg! -
H-Zol
őstag
válasz
bandiras2
üzenetére
Kimegy az orvhorgász a tóra horgászni. Mivel azon a tavon tilos horgászni, ezért nagyon figyeli, nem-e jön valaki? Már épp indulna haza a vödörben a halakkal, mikor szembe jön vele a halőr.
- Hé maga, nem tudja, hogy itt tilos horgászni.
- Áááá. Nem horgászok én.
- Akkor mik azok a halak a vödörben?
- Tudja én minden nap kihozom őket úszkálni, és mikor füttyentek akkor visszajönnek.
- Én ezt nem hiszem. Mutassa meg.
Orvhorgász elengedi a halakat. Mire a vadőr.
- Na most már hívja vissza a halakat.
- Milyen halakat? -
BlackmMmDog
senior tag
-
Eastman
addikt
válasz
bandiras2
üzenetére
On May 7, 2018, Musk and Canadian musician Grimes revealed that they had begun dating.[382][383][384] On January 8, 2020, Grimes announced that she was pregnant with their first child.[385][386] Grimes gave birth to a son on May 4, 2020.[387][388] According to Musk and Grimes, his name was "X Æ A-12" (pronounced /ˈɛks.æʃˌeɪ.twɛlv/ EKS-ash-AY-twelv[389] or /ˈɛks.æʃˌaɪ/ EKS-ash-EYE[390]); however, the name was deemed illegal under California law, because it contained characters that are not in the modern English alphabet,[391] and was then changed to "X Æ A-Xii". This drew confusion, as Æ is not a letter in the modern English alphabet either.[392] The child was eventually named "X AE A-XII", with "X" as a first name and "AE A-XII" as a middle name.
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Wazz kifutottam a mod időből...
[CRAZY TAXI!] -
qdak
addikt
válasz
bandiras2
üzenetére
Coolio - G Paradise másképp
de régi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest