Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Távirat !
A skót táviratot akar feladni:
- Szeretnék küldeni egy táviratot a barátomnak, amelyben értesítem, hogy holnap érkezem. Mennyibe kerülne ez?
- 20 Ft szavanként, az aláírás pedig ingyenes.
- Rendben! Írja akkor, hogy:
"Üdvözlettel.
Aláírás: Barátod-Joe-holnap-este-8-kor -
H-Zol
senior tag
Két barát beszélget : - Egy dolog tetszik nekem a te anyósodban! - Igen? És mi ? - Az hogy nem az enyém !!!
-
H-Zol
senior tag
Idős nénike megszólít egy fiatalembert:
- Átkísérne engem a túlsó oldalra?
- Nagyon szívesen.
- Akkor miért nem indulunk?
- Mert meg kell várnunk, amíg a lámpa zöldre vált.
- Köszönöm - mondja mérgelődve a nénike -, de ha zöldre vált a lámpa, egyedül is át tudok menni !!! -
H-Zol
senior tag
"Ez jó
"
Az állatkertben egy akolba kerülnek a bölények és a zebrák. Napokig csak kerülgetik egymást, mígnem az egyik nap így szól egy bölényfiú egy zebrakancához:
- Te honnan jöttél? - Afrikából. - És mit csináltál ott? - Jártam a szavannákat, és én voltam a legjobb futó.
A zebrának tetszik a bölény társasága, ezért visszakérdez: - És te honnan való vagy? - Amerikából származom. - És mit tudsz!
- Vesd le a pizsamádat majd megmutatom! - vigyorog a bölény. -
cog777
senior tag
-
Cartevo
őstag
Ma annyit ettem, hogy pár napig nem kell ennem.
-
H-Zol
senior tag
Sürgősen kellett volna pár nap szabi, de tudtam, hogy a főnököm nem engedné. Sokat gondolkoztam, majd kitaláltam, hogy ha őrültnek tettetem magam, akkor talán a munkahelyi stressz miatt elküldene pár nap betegszabadságra.
Ezért felkapaszkodtam a mennyezeti lámpára és elkezdtem lógni, miközben halkan zümmögtem hozzá.
A szőke kolléganőm megkérdezte:
- Hát te meg mit csinálsz?
Mondtam neki, hogy úgy csinálok, mintha villanykörte lennék, így a főnök biztos azt hiszi, hogy agyamra ment a munka és hazaküld pár napra.
Pár perc múlva bejött a főnök az irodánkba, és megkérdezte:
- Mi az ördögöt csinál ott fent?
Mondtam, hogy villanykörte vagyok.
Azt válaszolta:
- Látom, teljesen bekattant. Menjen haza, és pihenjen pár napot!
Leugrottam és elindultam kifelé. A kolléganőm felállt, és elindult velem együtt.
- Hát maga meg hova megy? - kérdezte a főnök.
- Én is hazamegyek - mondta a kolléganőm. - Nem tudok sötétben dolgozni... -
H-Zol
senior tag
Két ügyvéd leül a kávéház teraszára és rendelnek két kávét. Ezután elővesznek az aktatáskájukból egy-egy szendvicset és elkezdenek enni. Amikor visszajön a pincér, rájuk szól:
- Uraim, itt nem ehetik a saját ételüket!
- Rendben. - felelik mindketten, azzal kicserélik egymással a két szendvicset és esznek tovább. -
H-Zol
senior tag
válasz
BlackmMmDog #16948 üzenetére
Ez jó volt
A nõ leparkol a kocsival és megkérdezi a férjét:
- Drágám, nem álltam le túl messze a járdaszegélytõl?
- A baltól vagy a jobbtól? -
BlackmMmDog
aktív tag
Betolják a beteget a műtőbe, ahol már az orvos beöltözve várja. Mivel a beteg nagyon idegesnek tűnik, az orvos megkérdi:
- Mondja, mitől ilyen zaklatott?
- Doktor úr, ez lesz az első műtétem!
- Ugyan már, uralkodjon magán! Nekem is ez lesz az első műtétem, mégsem csapok ilyen patáliát! -
H-Zol
senior tag
Egyik délután a bankomban álltam sorban, amikor kislányom elhatározta, hogy levezeti fölös energiáit, és ámokfutásba kezd. Mikor nagynehezen sikerült elkapnom, szigorúan rászoltam: Ha nem hagyod most azonnal abba a rohangálást, elfenekellek! Mire ő fennhangon: Ha nem engedsz el most azonnal, megmondom a nagymaminak, hogy láttam tegnap este, amint puszilgatod apu pisilőjét!
Azt hiszem ilyen csend még nem volt egy bankban, még a pénztárosok is megdermedtek kezükben a bankó-kötegekkel... Méltóságom utolsó morzsáival még sikerült kivonszolnom a lányomat az ajtón, de még épp hallottam az összecsukódó ajtószárnyak között, amint kirobban mögöttem a röhögés.. -
Cartevo
őstag
A szomszéd kerti medencében a fókának (m)elege van.
-
H-Zol
senior tag
Egy orosz nő egy kanadai férfihez megy feleségül. Kanadában telepszenek le, de az asszonynak kezdetben komoly kommunikációs nehézségei vannak. Amikor elmegy a boltba, és csirkecombot akar venni, akkor az eladó előtt elkezd kotkodácsolni, majd felhúzza a szoknyáját, és rámutat a lábára.
Az eladó elmosolyodik, és odaadja neki a kért csirkecombot.
Másnap csirkemellet akar, megint kotkodácsol, majd kigombolja a blúzát, és a mellére mutat. Meg is kapja a csirkemellet.
Harmadnap kolbászt szeretne venni, de erre egyedül már nem képes, így magával viszi a férjét.
Hogy miért? Helló, a férje tud angolul, mégis, mire gondoltál? -
H-Zol
senior tag
Nagy éhség tombolt Magyarországon a Rákosi korszak alatt.
Állnak a prostik az élelmiszerbolt előtt kínálva magukat az Uraknak ezért-azért. Arra megy egy öreg nénike. Látja sorbanállás van a bolt előtt, hát odamegy és megkérdi az egyik prostit:
- Kedveském miért álltok sorban a bolt előtt?
A prosti is ember, nem akar a néni lelkivilágába taposni, ezért azt mondja neki:
- Hát cukorért!
- Óhh! Az nekem is elkelne! - s beáll a sorba.
Jönnek az ÁVH-sok, begyűjtik a k***ákat. Amikor a nénihez ér az egyik ÁVH-s, döbbenten kérdezi tőle:
- Néni! Hát még maga is?
- Tudod kedveském, még én is elszopogatom!! -
H-Zol
senior tag
- Hányan dolgoznak ebben az irodában?
- A főnökkel együtt 11-en.
- Tehát a főnök nélkül 10-en?
- Nem, mert ha a főnök nincs itt, akkor senki sem dolgozik. -
H-Zol
senior tag
A német,az angol és a cigány fogadnak abban, hogy ki bír tovább maradni a büdösborz barlangjában.
Bemegy a német,fél óra múlva kifut, - jaj de büdös ez a borz.
Bemegy az angol, fél óra múlva kiszalad - jaj de büdös ez a borz!
Bemegy a cigány, benn van 1 órát, majd kiszalad a borz - de büdös ez a cigány! -
H-Zol
senior tag
Egy fiú elköltözik otthonról, és csatlakozik egy nudista kolóniához. Egyik nap az anyja arra kéri, hogy - mivel már régen találkoztak - küldjön egy friss fényképet magáról. A fiú számbaveszi a fényképeit, és elkeseredve tapasztalja, hogy csak meztelen képei vannak. Végül megtalálja a megoldást: levágja a képek alját, így nem látszik, hogy meztelen.
El is küldi a képet, ám két hónap múlva az anyja megint kér egy új képet. Ismét fog egy meztelen képet, és félbevágja, ám véletlenül a rossz oldalt küldi el. Mikor rájön, elkeseredik, ám eszébe jut, hogy az anyja erősen rövidlátó, így valószínűleg nem veszi majd észre a tévedést.
Hamarosan megjön a válasz:
"Nagyon jól sikerült a kép, amit küldtél, de szerintem le kéne vágatnod a hajad, így olyan kicsinek tűnik az orrod." -
- Mi a különbség egy ügyvéd és egy vámpír között?
- ???
- Az egyik egy vérszívó vadállat, a másik pedig denevérré tud változni. -
H-Zol
senior tag
A rendõr panaszkodik az orvosának, hogy sehogy sem gyógyul a sebe.
- Felírok magának egy másik fajta sebhintõport, majd meglátjuk, az használ-e!
- Na jól van doktor úr, tegyünk akkor egy újabb próbát egy másik fertelmes ízû vacakkal is !! -
H-Zol
senior tag
- Dohányzik? - kérdezi az orvos.
- Nem.
- Kár. Különben rögtön megtiltottam volna. -
BlackmMmDog
aktív tag
A nagypapám nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi szeretne: szex közben. Nagymamám zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak, mert nagypapának mindig a templomtorony harangja segített ritmust tartani. Máig élne szegény, ha nem jött volna arra a Family Frost!
-
H-Zol
senior tag
Szőke nő az ablaknál álldogál és azt mondja a férjének:
- Édesem, észrevetted, hogy ebben az utcában minden kocsi egyforma színű?
- De drágám, már három órája esik a hó. -
H-Zol
senior tag
Egy nő éppen együtt van a szeretőjével, amikor kulcs csörren a zárban.
- Úristen, itt a férjem! Gyorsan bújj el a szekrényben!
Így is lesz, a férfi bebújik a szekrénybe. Egyszer csak megszólal a nő fia, aki szintén a szekrényben bújik:
- Bácsi, ugye milyen sötét van itt?
A férfi csak hebeg meglepetésében. A fiú folytatja:
- Bácsi adsz nekem 50 dollárt, hogy vegyek egy új biciklit?
A férfi gyorsan odaadja a pénzt, csak maradjon már csendben.
Eltelik két hét, a szituáció ugyanaz.
- Bácsi, ugye milyen sötét van?
A tarifa ezúttal is 50 dollár, de a férfi nem állja meg szó nélkül:
- Fiam, amit te csinálsz az zsarolás, ami főbenjáró bűn.
A fiú megszeppen, másnap el is megy a templomba, hogy meggyónja a bűnét. Bemegy a gyóntatófülkébe, majd megjegyzi:
- Hű de sötét van itt...
Mire a másik oldalról:
- Fiam, már megint kezded? -
H-Zol
senior tag
Két barát beszélget:
- Hallottad? A Kovács anyósa beleesett a kútba.
- Szegény asszony!
- De időben érkezett segítség és kihúzták.
- Szegény Kovács -
BlackmMmDog
aktív tag
Egy fiatal fiú belép buddhista szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani.
- Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes.
Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót.
- Rossz étel - mondja a szerzetes.
A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót.
- Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes.
- Jobb is ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást, mint panaszkodsz. -
H-Zol
senior tag
Tűz üt ki az iskolában, kihívják a tűzoltókat. Mivel a kijáraton nem lehet kijutni, a gyerekek tűzoltók által tartott tranbulinokra ugranak az ablakokból. Egyszer csak a tanár felfigyel arra, hogy a tűzoltó egy hatalmas tarkóst ad Pistikének. Odamegy, és megkérdezi:
- Maga miért bántalmazza a tanítványom?
Erre a tűzoltó:
- Hölgyem, ez a gyerek már ötödjére ugrott !! -
H-Zol
senior tag
Két barát egymást támogatva megy hazafelé.
- De jó lenne, ha egér lennék! - ismétli egyikük újra meg újra.
A másik elveszíti a türelmét:
- Miért akarsz éppen egér lenni?
- Mert a feleségem csak az egértől fél. -
H-Zol
senior tag
A cigányt vallatják a tárgyaláson.Azt mondja a bíró:
- Mondja maga nem félt a tömött villamoson ellopni azt a pénztárcát?
- De, féltem, hogy nem lesz benne semmi! -
'50-es években nagy sor áll egy áruház előtt. Arra jár Pista bá és megkérdezi az egyik sorban állót, mi van ott.
- Karórák érkeztek a Szovjetunióból.
- Engedjenek előre, ezer közül is megismerem a sajátomat! -
H-Zol
senior tag
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó, tipikus amerikai férfi és se szó, se beszéd, leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá.
Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák, mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze – morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg – csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! – vakkantja oda a francia.
- Mi nem – mondja az amerikai hangosan kérődzve. – Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt kotonokkal? – kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk őket! – vágja rá az amerikai.
- Mi nem – válaszol a francia. – Mi összegyűjtjük őket,
újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USÁ-ba. -
Cartevo
őstag
-Mit főzöl, drágám?
-Van zsepid?
-Nincs.
-Akkor taknyos tésztát. -
H-Zol
senior tag
Hazamegy a rendõr munkából, és kikormolja a kályhát.
Kimegy az udvarra és a vödör kormot magára önti.
Odamegy a felesége és megkérdezi:
- Mit csinálsz, te szerencsétlen?
- Te ebbe ne szólj bele, asszony! Apám azt mondta, hogy nagykoromban okos leszek! -
BlackmMmDog
aktív tag
Az anya és kislánya először mennek el egy balett előadásra. A kislány csodálkozva nézi, ahogy a balett táncos lábujjhegyen táncolja végig a darabot. A végén az anyuka megkérdi a lányát:
- Na, kicsim, hogy tetszett?
- Nagyon, de mondd, anyu, nem egyszerűbb lett volna magasabb táncost alkalmazni? -
H-Zol
senior tag
Kiss úr egy hatalmas csokorral állít be a kórházba, ahol a felesége épp egy gyermeknek adott életet. Örömittasan felesége nyakába borul. Ezalatt a nővérke elsiet, hogy behozza nekik a babát. Azonban amint Kiss úr meglátja a gyermeket, elfehéredik: - De hát ez fekete!
- Ne ijedj meg!- kiáltja az asszony - nem úgy van, ahogy esetleg gondolod! Egyszerűen túl kevés volt a tejem, ezért mellém adtak egy fekete dadát, hogy ő etesse meg a kicsit. És ennek most ez a hatása, amit látsz. De majd idővel megoldódik a dolog...
Amint hazaérnek, leül Kiss úr, hogy édesanyjának is elújságolja a nagy örömhírt.
"Anyám,", írja, "épp most jövünk a kórházból. Végre, 8 év után utódunk született. Csak tudod, Anyám, Annának nem volt elég teje, ezért a kórház egy színesbőrű nőt adott mellé dadának, és ez kihatott a gyerekre. Egészen fekete lett. De majd idővel megoldódik a dolog...
"Kedves Fiam," - válaszolja az anyja - "Engem is hatalmas örömmel tölt el, hogy végre van egy gyermeketek. Ami a dadás dolgot illeti, arra csak azt mondhatom, hogy velem hasonlóként történt, amikor Téged a világra hoztalak. Mivel nem volt elég tejem, de volt egy tehenünk, annak a tőgyéből szívtad aztán ki a tejet. Azóta Te vagy a világ legnagyobb marhája..." -
BlackmMmDog
aktív tag
A sikeres vadászt, Afrika-felfedezőt kérdezi a riporter:
- A vadászatai során biztosan sokszor került életveszélybe. Elmondaná nekünk, mikor volt életében a legnagyobb veszélyben?
A vadász elgondolkodik, majd azt mondja:
- A legnagyobb életveszélyben akkor voltam, amikor apám 22 évesen elhatározta, hogy egész életében agglegény marad... -
Cartevo
őstag
-Mit csinál a csimpánz a gyógyszeres kosárban?
-Adagol. -
H-Zol
senior tag
János bácsi autóvezetésből vizsgázik. Mellette ül az instruktor, hátul a rendőr. Instruktor:
- János bácsi! Milyen tábla volt ez?!
- Úgy néztem, fiam, búzatábla… -
H-Zol
senior tag
- Anyu, Kovácsék szegény emberek?
- Nem hiszem, kisfiam. Miért kérdezed?
- Mert olyan nagy felhajtást csináltak, mikor a kisbabájuk lenyelt egy tízfirintost !! -
H-Zol
senior tag
Városi hölgy falun vendégeskedik, és minden érdekli. Egyik reggel fogja magát, és kiül az istállóba fejni. Mikor jön a gazda, büszkén kérdezi:
- Na, nem is csodálkozik, milyen ügyesen tudok fejni?
- Én nem - feleli a gazda -, de a bika úgy nézem, hogy igen !! -
H-Zol
senior tag
Botorkál hajnaltájt hazafelé a részeg, miközben megállás nélkül motyog maga elé:
- Jaj, csak a kígyó nevét ki ne mondjam, ó, csak ki ne mondjam a kígyó nevét...
Észreveszi ezt a közelben sétáló rendőr. Odamegy a részeghez, megáll közvetlenül előtte, és megkérdezi:
- Miért nem mondhatja ki a kígyó nevét?
- Csak a kígyó nevét ki ne mondjam, csak a ... - motyog tovább a részeg.
- Miért, mi a kígyó neve? - kérdi a rendőr.
- Boa! -
H-Zol
senior tag
Két szomszédasszony összefut a folyosón, az egyik kissé rosszmájúan megjegyzi:
- Képzelje szomszédasszony, tegnap lent voltunk a Balatonon, és a strandon a maga férjét láttam egy feltűnően csinos fiatal lánnyal.
- Nézze szomszédasszony, a férjem már elmúlt 35 éves, hát csak nem mászkálhat a strandon kis lapáttal meg vödörrel? -
H-Zol
senior tag
A diákok irodalom órán orosz írók, költők műveiből felelnek. A tanárnő mondja a mű címét, a gyerekek az íróját. Sorba jönnek a válaszok: Dosztojevszkij, Tolsztoj...
Pistike majd kiesik a padból annyira jelentkezik, felszólítja a tanárnő, nagy büszkén kivágja: Fuskin.
- Ülj le azonnal! - szól rá nagy mérgesen a tanárnő.
Ekkor odasúgja Pistike padtársa:
- Bolond vagy? Nem tudod hogy az Puskin?
- Jó jó, de af a hülye ficsa meg nem látja, hogy hiányzik elölről két fogam? -
H-Zol
senior tag
A pap ül a repülőgépen.
- Atyám, egy kis konyakot? - kérdezi a légi utaskísérő.
- Milyen magasan vagyunk? - kérdezi a pap.
- Tízezer méterre a földtől.
- Akkor sajnos nem lehet.
- Miért nem?
- Mert túl közel vagyok a főnökhöz.!! -
H-Zol
senior tag
-Hogyan álcázza magát a skót titkosügynök egy étteremben?
- Borravalót ad a pincérnek. -
H-Zol
senior tag
válasz
sh4d0w #16912 üzenetére
Egy szőke nőt beidéznek egy válóperben tanúként. Mikor leül a tanú székébe, a feleség ügyvédje elkezdi a kérdezősködést:
- Nos, hölgyem a felperes azt állítja, hogy a férje Önnel csalta meg. Igaz ez?
- Igaz, kérem, de az a disznó megtévesztett engem!
- Megtévesztette? Hogyan?
- Amikor elmentünk egy motelbe, a portán úgy jelentett be, mint a feleségét! -
Szoke fiatal no kerdezi a kigyurt, jokepu fickot:
- En, vagy egy Lamborghini?
- Lamborghini.
- Es en, vagy 50 dollar?
- Adj egy 20-ast. -
H-Zol
senior tag
Régi vicc ,van több verzió is belőle , de én ezt úgy bírom
!!
Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
- Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! - dicsekszik a szovjet.
- Egy hal szemét?! És lát?
- Természetesen!
- Nálunk meg volt egy érdekes eset - mondja erre a magyar - egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész. Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 5-6 liter tejet is le lehet róla fejni!
- Aha! És ki látta ezt?
- Az a halszemű anyád! -
H-Zol
senior tag
Két orosz nászutas pár egyszerre érkezik egy szállodába. Sajnos már csak egy üres szoba van, így meg kell osztaniuk az ágyat. Reggel azt mondja Szása Ivánnak:
- Engem a párt őszinteségre nevelt, úgyhogy elárulom neked, hogy a feleséged egész éjjel fogta a tököm. Erre Iván:
- Engem a párt éberségre nevelt, úgyhogy elárulom neked, hogy én fogtam! -
H-Zol
senior tag
A cigány bámulja a juhászt, amint az nagyot kanyarít bicskájával a ropogós szalonnából, s még meleg kenyeret tör hozzá.
Kis idő mulva a juhász megkérdi:
-Na cigány, kérsz egy harapást?
-Igen, persze!
-Na, csípd meg, Bodri! -
H-Zol
senior tag
A halőr meghökkenve látja, hogy miközben szinte senki sem fogott halat, az egyik horgász csónakja hemzseg a halaktól. Odamegy és megkérdi, ugyan mi a módszere?
- Jöjjön velem holnap ki a vízre, és megmutatom! - mondja a horgász.
Másnap találkoznak, beülnek a csónakba és kimennek a vízre. A halőr hátradől és érdeklődve figyeli horgászunk ténykedését. Az elővesz egy dobozból egy rúd dinamitot, meggyújtja, majd bedobja a vízbe. Fojtott robbanás hallatszik, majd elkezdenek felbukkani a döglött halak.
A halőr magából kikelten üvölti:
- Ember! Hogy képzeli ezt? Ez teljesen törvénytelen! Úgy megbüntetem magát, hogy még az unokája is azt fogja fizetni!
A horgász nyugodtan elővesz egy másik rudat, meggyújtja, majd a halőr kezébe adja:
- Na, most horgászni akar, vagy kiabálni? -
H-Zol
senior tag
Egy pasi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára.
Mondja neki az eladó:
- Uram! Nézze meg , ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot, ott a hegyen? Na , az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi... nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög???
- Látok ott egy nőt meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
- Adja ide! ... Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd! Tudja mit?
Ingyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a pasinak meg ellövi a farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd röhögni.
-Mit röhög már megint???
-Azt hiszem meglesz egy lövésből is!!! -
H-Zol
senior tag
Újdonsült férj odadobja a nadrágját a feleségnek:
- Tessék, itt a nadrágom, próbáld fel!
Az asszonyka felpróbálja.
- Ez nagyon nagy rám!
- Így van - feleli a férj. - Jusson eszedbe minden alkalommal, ebben a családban ki hordja a nadrágot!
Erre az asszony leveszi a bugyiját, és odaadja a férjének:
- Tessék, próbáld fel!
A férfi próbálkozik, de nem megy.
- Ez lehetetlen! Nem tudok bebújni a bugyidba.
- Igen, és ez így is marad, ha nem változtatsz a pökhendiségeden! -
H-Zol
senior tag
Hajnali 4kor hazajön a férj a kocsmából, s elkezd halkan vetkőzni az ágy mellett.
Erre felkel az asszony:
- Hova mész ilyen korán Béla?
- Igazad van asszony, visszafekszem! -
H-Zol
senior tag
Pistike dobol a padon óra alatt.
- Miért dobolsz Pistike?
- Elijesztem az oroszlánokat.
- De hisz itt nincs oroszlán.
- Na, látja! Ugye milyen jó módszer? -
H-Zol
senior tag
Két barátnő hosszú idő után találkozik. Az egyik felháborodva mondja a másiknak:
- Te jól átvertél engem! Azt mondtad, a Béla gazdag, én meg hozzámentem feleségül!
- Rosszul emlékszel. Én azt mondtam, hogy több pénze van, mint esze. -
H-Zol
senior tag
Kisgyerek ágaskodik a ház előtt.
Arra megy egy öreg néni.
-Kisfiú, segítsek valamiben?
-Legyen szíves megnyomni a csengőt!
A néni megnyomja a csengőt.
-FUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS! -
H-Zol
senior tag
Az apa későn megy a gyerekér az óvodába, már csak a fia van ott egyedül. Az óvónő kétségbeesetten mondja neki:
- Jaj, apuka, ne haragudjon, de valaki véletlenül elvitte a kisfia fél pár csizmáját!
- Na, holnap korábban jövök - csóválja a fejét az apa - és megnézem magamnak azt a háromlábú gyereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Androidos fejegységek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest