Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz ollie #6951 üzenetére

    Nem akartam belegázolni a buds rajongók lelki világába, azért választottam mert samsung telóm van, gondoltam biztos jó lesz a user experience, nem volt időm, sem kedvem nagyon sokat kutatni ti ezt ajánlottátok többen is, neten is jókat írtak róla gondoltam hátha beválik. Végül csalódás lett, a 2 pozitív dolog a párosítási animáció volt na meg a find my buds opció, ami végül elég csendeske volt, de csak hasznos. + a kis méretű minimál csomagolás, erről mindenki példát vehetne!
    - A fő problémáim a buds+ fülessel
    A fülesre azért kell kikapcs gomb, mert semminek nem tesz jót ha mindig 100%-os töltésen van, a buds, hiába mondjátok, leteszteltem és igen rohamosan merült akkor is ha csak kivettem és akkor is ha kivettem és lecsatlakoztattam a telóról, egyiknél sem raktam vissza a tokba. A céges gépen vannak az értékek talán 4% volt óránként.
    Az éritőképernyő is zsákutcának tűnik, állítólag applenek sem az van, hanem meg kell szorítani a szárát, és érthető is, mivel ha jön a tél, és kesztyűben vagy mit csinálsz a tapi paddal?
    Az app pont akkor kapott frissítést mikor eldöntöttem hogy visszaküldöm, srácok ne mondjátok nekem hogy nem lett fapad. Hogy néz ki? Elvették a equ diagrammot is. A gombkiosztás és a kis kép vagy animáció ami hozzá tartozik 2 különböző menüben van. Maga a tény hogy nem engedi állítani melyik gomb mit csináljon, engem megőrjít, miért gondolja azt a samsung mérnöke, hogy jobban tudja?
    Az hogy kényelmetlen az saját probléma, szerintem a wingtip lehetett volna puhább, illetve nekem a mély hangzás is nagyon kevés volt, de biztos van akinek az ilyen kiegyensúlyozott beállítás tetszik.
    - A megoldás/alternatíva
    Kb 3 nap kutatás kellett hozzá és rátaláltam arra a TWS-re amit nekem találtak ki, de nyugodtan tudom ajánlani mindenkinek [Jabra ELITE 75T]. A fenti problémák közül mindent orvosol, kellemes programozható gombjai vannak az app teljesen más kategória, szerintem a két nagy óriás ilyen szabadságot sosem fog engedni a felhasználóknak, van EQU amit te állíthatsz be ahogy akarsz, ezeket profilokként elmentheted, arra is gondoltak hogy ha akarod egy kellemes hang mondja hogy mit aktiváltál, vagy hogy épp megvan a kapcsolat, de ha ez zavar akkor átállítod és csak hangjelzés lesz.

    A hátrányai, mert sajnos vannak: Csak a jobb füles csatlakozik bármihez, ha azt visszatesszük megszűnik a kapcsolat, a túl erős basszus valakiknek kellemetlen lehet(65T vagy 85T verziónál ez lágyabb), a find my jabra opció csak annyiból áll hogy mutat egy gps pontot ahol utoljára lekapcsoltad a telefonról, de nem segít pontosítani, és ez lehet valakinek fontos, nincs extra szilikon fül, hogy még stabilabban üljön, de szerintem nem is kell, nekem még csak ki sem lazult, pedig már mentem vele DH pályán is, és hát az ára, cseppet sem olcsó de aki hajlandó ennyit költeni rá és nem dealbraker a fent említett néhány negatívum az szerintem nem nyúlhat mellé.

    Ha majd használtam pár hónapot lehet leírom a tapasztalataimat, én most nagyon örülök hogy rátaláltam.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák