- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TirGael
tag
válasz
TirGael #6688 üzenetére
Közben én berendeltem egy Jaybird vista 2-őt, kalandos volt idáig eljutni.
Z3 kapható az országban de ahova telefonáltam/írtam, ott nem volt raktáron, és akinek volt kéznél annál drágább volt, mint más euróban. Lehet csak bénán guglizok, vagy rossz volt az időzítés.
A lypertek support szerint a Z3 egy faceliftelt tevi, tehát nem ugyanaz, csak majdnem.Z7 csak hongkongból elérhető jelen pillanatban, de tippnek elég jó volt, egyszer lehet még elégetek rá egy kupac pénzt.
Sony-tól elriasztott az IPX4 és ugyan jónak néz ki, de nekem pont a noise cancelling nem annyira fontos, de a strapabírás igen.
Samsung Buds+ -t volt lehetőségem kipróbálni egy 20 percre és valahogy nem lettünk barátok, ez nem az ő hibája, nem tetszett.
Így lett Vista 2. Rendelés közben realizáltam, hogy ők egy logitech vállalat, úgyhogy gyorsan el is használtam egy megmaradt logi kuponom, így 140 eurót fizettem érte, az egész baráti. A vista 1 épp akciós, arra nem lehet kuponozni.
Ha valakit érdekel van még 3db 10%-os kuponom az accountomhoz kötve, egy pacsiért elhasználhatja bárki, mert nem fogok még 3 jaybird terméket rendelni. Úgy a Jaybird Vista 2, 188,10 EUR és épp ingyen szállítás. Modok légyszi ne rúgjatok ki ez nem a hirdetés helye volt mert nem tervezek ezen nyerni semmit, csak lejárnak a kuponok.
-
TirGael
tag
Trigger warning: angol reddites videóra visz a link.
-
TirGael
tag
válasz
Garfield85 #6696 üzenetére
Én borzasztó csalódott vagyok a 75t-ben, októberben rendeltem az első fülest és most fogom visszaküldeni a második párt...
Kapok majd egy replacementet, de azt el fogom adni.
Egyébként nagyon jó füles, nehéz is helyette másikat találni, csak hát a 3-4 hónap működés nekem kicsit kevés.
Patomi, lehet igazad van, és triviális a hiba, de én nem tudom megszüntetni, pedig szerettem volna.
Cserébe a garanciális ügyintézés relatív egyszerű. -
TirGael
tag
válasz
TirGael #6679 üzenetére
Wow, köszi a nagyon sok választ mindenkinek.
Szóval idáig az összes ajánlott darab, nem mind innen, de most azon kívül, hogy hálás vagyok a segítségért, most épp (megint) elvagyok veszve a választékban...A jövő nemzedékének addig is álljon itt, mik merültek fel a fórum társakban és a kollegáimban a "rendszeresen kerékpározó irodista" kategóriára:
Lypertek Tevi / Pureplay Z3 110EUR
Lypertek Pureplay Z7 210 EUR
Sony WF-1000XM4 280 EUR
Samsung Buds+ 84* EUR
Jaybird Vista 1 159 EUR
Jaybird Vista 2 209 EUR -
TirGael
tag
Sziasztok!
Ez most egyrészről lesz hiszti, másrésztől segítség kérés.
A hiszti:
Vettem október végén egy Jabra elite 75t, ami 3 hónap után meghalt, majd a garanciás csere is most hal meg épp. Mindkét esetben bekapcsolás után 5 perc 1 óra időtartam alatt a jobb füles elhalkul majd konkrétan megnémul.Egyébként szerintem oké volt a hangja mindennapi youtube, telefon, videó hívások világra.
Bringán is egész jól bírta, bár néha kicsit aggódtam, hogy kicsúszik, de ez lehet a fülemen múlt inkább. Kedveltem, hogy gomb van rajta és lehet kesztyűben kezelni. Lakáson belül simán elmászkáltam a laptopomtól 1-2 szobára is folytattam a beszélgetést, erre nincs panasz.
De október óta ez a második szett ami ugyanazzal a hibával pusztul el.
Szóval most kicseréltetem garanciában és megszabadulok tőle, nem kap 3. esélyt.
Erről szól a segítség kérés is, keresem az utódot, vagy a kettőt, mert két világot kell kiszolgálni és ez lehet nem létezik.
1. Home office, napi 5-8 óra telefonálás, némi zene/töltés szünettel.
Jó BT kapcsolat és mikrofon, mert mászkálni akarok miközben beszélek, laptop nélkül.
2. Bringa/edzés, bírja az izzadtságot, azt, hogy edzés közben is telefonálok és ha esetleg megúsznám a telefont, akkor legyen szép hangja. A szép hang nálam amikor van vezeték akkor egy Massdrop IEM-ből jön, annak a hangját szeretem (nem tudom, hogy kell leírni, nem V), természetesen azt a színvonalat nem kell elérni.
Köszi előre is -
TirGael
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy vezeték nélküli fülesen, viszont több féle módon használnám és nem tudom, hogy erre mennyire képesek.
- Napi 8 órát itthonról dolgozom és a nagyrészében telefonálok, rohadtul elegem van a kábelből ami a laptophoz köt.
- Amikor nem dolgozom akkor edzéseket tartok online, és nagyon izzadós vagyok. Nagyon.
- a 3. felhasználás bringázás közben zene hallgatás, akkor is izzadok.Hangban ha hozza egy xiaomi hybrid szintjét, én már boldog vagyok.
Nézegettem Jabra elite active 75t-t és MW07Go-t, de ezek ilyen külföldi gyanúsan fizetett review-k alapján kerültek a képbe, nem tudom mennyire jók valóban és azért az áruk is húzós.
40k környékén örülnék ha kijönne, de hajlandó vagyok kompromiszumokat kötni mind árban, mind funkciókban.
Ha ismertek megbízható reviewkat, azokat is szívesen látom, csak szeretném tudni, hogy jó úton járok-e.Extra kérdés aminek nem itt van a helye: egy mate 10 proval összekötve tudnám-e egyszerre használni egy aktivitásmérő órával?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest