- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TirGael
tag
válasz
TirGael #6688 üzenetére
Közben én berendeltem egy Jaybird vista 2-őt, kalandos volt idáig eljutni.
Z3 kapható az országban de ahova telefonáltam/írtam, ott nem volt raktáron, és akinek volt kéznél annál drágább volt, mint más euróban. Lehet csak bénán guglizok, vagy rossz volt az időzítés.
A lypertek support szerint a Z3 egy faceliftelt tevi, tehát nem ugyanaz, csak majdnem.Z7 csak hongkongból elérhető jelen pillanatban, de tippnek elég jó volt, egyszer lehet még elégetek rá egy kupac pénzt.
Sony-tól elriasztott az IPX4 és ugyan jónak néz ki, de nekem pont a noise cancelling nem annyira fontos, de a strapabírás igen.
Samsung Buds+ -t volt lehetőségem kipróbálni egy 20 percre és valahogy nem lettünk barátok, ez nem az ő hibája, nem tetszett.
Így lett Vista 2. Rendelés közben realizáltam, hogy ők egy logitech vállalat, úgyhogy gyorsan el is használtam egy megmaradt logi kuponom, így 140 eurót fizettem érte, az egész baráti. A vista 1 épp akciós, arra nem lehet kuponozni.
Ha valakit érdekel van még 3db 10%-os kuponom az accountomhoz kötve, egy pacsiért elhasználhatja bárki, mert nem fogok még 3 jaybird terméket rendelni. Úgy a Jaybird Vista 2, 188,10 EUR és épp ingyen szállítás. Modok légyszi ne rúgjatok ki ez nem a hirdetés helye volt mert nem tervezek ezen nyerni semmit, csak lejárnak a kuponok.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TirGael #6729 üzenetére
Nem is értem, hogy itt mi történik.
Valami ragasztót - ami nyilván gyárilag került oda - turkász ki a videó készítője? Ha, ott van ez a lyuk, akkor miért van telenyomva ragasztóval? Egyébként ez a 75t-n kívül a többi modellen nincs? Nincs Jabra fülesem, csak - eddig legalábbis - ott volt azon a listán, amire esetleg rápróbálnék. -
Garfield85
tag
válasz
TirGael #6721 üzenetére
Tegnap megkaptam az újat, új számlával és mostantól 2 év gari. Érdekes, mert semmi por nem volt sehol rajta, mindig tisztán tartottam. Amúgy aznap mikor vittem reggel rendesen szólt, aztán megint rossz lett. Vehettem volna más modellt, de ez nagyon kényelmes a fülemben, a mikrofonja meg kiváló.
-
Garfield85
tag
válasz
TirGael #6679 üzenetére
Érdekes, nekem Jabra 65t van,5 hónapot használtam napi szinten 4-5 órát, kb 4 hete semmit és tegnap feltöltöttem és a jobb oldali csak csendesen szól. Igaz volt leejtve is, de utána ment. Nagyon szerettem, mert stabilan ült a fülemben. Az üzletben választhattam másikat vagy ugyanezt, csak erre kell várjak 2 napot, mert le kell rendeljék. Ugyanezt kértem, eddig amit olvastam a márkáról nem jellemző a meghibásodás, de most elgondolkodtam.
-
TirGael
tag
válasz
TirGael #6679 üzenetére
Wow, köszi a nagyon sok választ mindenkinek.
Szóval idáig az összes ajánlott darab, nem mind innen, de most azon kívül, hogy hálás vagyok a segítségért, most épp (megint) elvagyok veszve a választékban...A jövő nemzedékének addig is álljon itt, mik merültek fel a fórum társakban és a kollegáimban a "rendszeresen kerékpározó irodista" kategóriára:
Lypertek Tevi / Pureplay Z3 110EUR
Lypertek Pureplay Z7 210 EUR
Sony WF-1000XM4 280 EUR
Samsung Buds+ 84* EUR
Jaybird Vista 1 159 EUR
Jaybird Vista 2 209 EUR -
blueye
veterán
válasz
TirGael #3111 üzenetére
Szokas szerint ajanlom a www.scarbir.com tesztjeit.
(jo lenne mar egy osszefoglalo...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest