- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
Blackhole13 #9364 üzenetére
Tisztítsd meg a hálót, vagy vedd ki. Utóbbi esetben a hangja megváltozik, és semmi sem fog védeni a szennyeződéstől.
-
Fall-N
veterán
válasz
Blackhole13 #4995 üzenetére
Jó kérdés. Nálam van 3 db különböző TWS, de akármelyiket teszem be a tokba, mind kikapcsol és tölt utána.
-
Garfield85
tag
válasz
Blackhole13 #4992 üzenetére
Nincs lemerülve a tok? Nekem a Tronsmart nem állította le, ha a tok lemerült.
-
patomi
őstag
válasz
Blackhole13 #4992 üzenetére
Pedig annak ki kene kapcsolnia. Nézd meg jól illeszkedik-e a helyére.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Blackhole13 #4316 üzenetére
Az Edifier X3 egy csoda, nemcsak megteszi, hanem kifejezetten jó vétel, de nem tudom mennyire alkalmas sportolásra. Futottam már benne villamos után és nem esett ki ugyan, de futásnál szerintem 5 percenként igazgatnám, de ez a fül anatómiájától is függ, biztosan van olyan akinél kevésbé stabilan, másnál meg jóval stabilabban fekszik a fülkagylóban. Futáshoz vagy terep bringázáshoz és biztosan olyat vennék amin van egy extra támaszték vagy akasztó, ezek kifejezetten sporthoz készülnek.
De ha mondjuk nem olyan sportot űzöl amiben sok a rázkódás, abszolút stabilan a helyén tud maradni (én kipróbáltam súlyzós meg saját testsúlyos edzés közben itthon és meg sem moccant, tudom most zárva vannak az edzőtermek, de oda mondjuk simán vinném magammal).
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Blackhole13 #4316 üzenetére
Meg. Főleg ha azt is figyelembe veszed, hogy 20 ezerből hármat is vehetsz.
-
helixP
nagyúr
válasz
Blackhole13 #4313 üzenetére
Edifier X3?
-
tigipuf
senior tag
válasz
Blackhole13 #4313 üzenetére
szia!
öööökonkrétan mióta is nincs?
Nem gondolom ha kicsit is olvasgattál ez jött le volna a topik életéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest