- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blueye
veterán
válasz
Scarabeus #2352 üzenetére
En is ezt hittem, aztan gyorsan megszoktam (pedig itt is aggodtam miatta) - neked igazan az uzemido, gyors feltoltes miatt ajanlottam.
Azt is irtam hogy nem vennek aptx nelkuli micro USBs TWSt mar, de vegul is a szubjektiv hangzasert veszunk fulest es nekem eddig a Mifo 05 jon be legjobban.
Ezert rossz hogy nem nagyon lehet ezeket kiprobalni, meg a scarbiros srac (aki azert sokfele TWSt hasznalt mar) is rendszeresen hangsulyozza hogy oszintek a tesztjei - ehhez tennem hozza h szubjektivek is hiszen mindenkinek mas a hallasa -
patomi
őstag
válasz
Scarabeus #2355 üzenetére
Bakker második felére nem reagáltam. Szerintem megéri a felárat. Eleve az említett magyar garis. Mérsékeltebb mély van ugyan, bár közepes illesztékem van csak. (Most érkezett a többi és nem vagyok pesten) Sokkal részletesebb hang többet mutat a zenéből. Csilingelő magasak, ideális közép. Minőségi cucc. App-ban állítható külső zaj beengedés és EQ.
Kicsit fura lehet, mert közben korábban azt írtam az x3 okán,hogy nem ér 3x annyit, de az x3 egyre jobban a szívem csücske kezd lenni. Sabbatnál nekem negatívum volt a mindent elsöprő mély. Ami még fontos lehet a jabra nem pici, ha kicsi a füled lehet vele gond, viszont akkor a Sabbat is kiesik. -
patomi
őstag
válasz
Scarabeus #2352 üzenetére
Sabbaton nagyon jó a nyomógomb. (Szerintem jobban használhatóak, mint az érintősek. De ez az én véleményem)
Egyébként az a spunky biztos hibás. De ha már ennyit költesz fülesre, jól járd körbe a dolgot. Pl van egy Jabra 65t aprón 25k, elég BB. Garantáltan tud 4-5 óra üzemidőt. -
blueye
veterán
válasz
Scarabeus #2334 üzenetére
Szvsz ennel joval tobbet kell birnia, igaz en ritkan hallgatom tartosan 80%-on.
Edifier X3:
par perc utan: kenyelemes, nem esik ki. A Spunkyban utaltam a hangos csippanast a leallitasnal (de megszoktam), lehet h pont ezert itt furcsa hogy nincs visszajelzes. Jol szol, de meg tesztelem.
Viszont ez joval jobban "kilog" a fulembol, nem lesz jo esti/ejszakai podcast hallgatasra.
Meg jo h mindenre van egy alkalmas TWS-em. Na jo ketto -
zolikaDB
veterán
válasz
Scarabeus #1886 üzenetére
Az 5 perces Tronsmart gyorstöltés is elég durva ok volt nálam, h ezt vettem.
vond: nagyon zajos környezetben is elég jól izolál a Spunky Beat, és 75-80%-on bőven elég a hangerő egy normális felvételnél (=nem szélzajos, 20 méterről telóval rögzített youtube videó, hanem pl Spotify).
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Scarabeus #1886 üzenetére
Igen, a Type-C hiányáért kár, meg elég jó feature a Tronsmart-nál a beépített kábel is. De most ahogy végiggondoltam, én nagyon ritkán venném hasznát. Mivel - ahogy írtam is az előbb - amennyit én általában használom ezeket a füleseket, bőven elég hetente egyszer rádugni a töltőre pár órára (pl. hétvégén), aztán bőven jó vagyok egy újabb hétig, még ha egy kicsit többet is hallgatom az általágosnál.
A beszámolómat azért ne vedd ám készpénznek. Ez egy hirtelen saját vélemény.
Simán lehet, hogy valakinek jobban bejön a Spunky Beat hangzása. A hangerő különbség
szemmel láthatófüllel hallható, de a Spunky 80-90%-a is bőven elég szerintem a legtöbb embernek, még zajosabb környezetben is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest