- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasdasd
tag
válasz
enginev3.0 #14184 üzenetére
Kösz, most néztem, SilverCrest
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #9342 üzenetére
Bocsi, hogy beletrollkodok, de Buds Air 3
... tényleg kár, hogy nem lehet rajta hangerőt állítani. Ez nálam nagy mínusz.
Nem is értem, hogy ha egyszer bele lehet nyúlni a vezérlésbe, akkor miért nem adnak lehetőséget az előbbi beállítására (más funkció rovására persze).
Egyébként mennyi volt akciósan? -
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #9166 üzenetére
Pedig neked kell dönteni.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #9164 üzenetére
Műszaki tartalomban egyformák, csak más “kabátban”
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #9099 üzenetére
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #9089 üzenetére
Elvileg egyforma, de edifierhez van app. Egyébként biztos vagy benne , hogy jó lesz számodra?
-
Fall-N
veterán
válasz
enginev3.0 #5778 üzenetére
Köszi, sajnos jó messze lakok Baján.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5268 üzenetére
"A régiek akkor is kiestek, ha csak hanyatt feküdtem ... " - az durva.
Nekem ilyen gondom szerencsére sose volt. Viszont az illesztéken sok múlik. Ezt tudtam / sejtettem eddig is, de sose gondoltam volna, hogy egyszer a gyárival is gondom lesz. Szóval nemrég szereztem be a régi jó kis 1More Stylish (E1026BT) mellé egy 1MORE ANC-ot (EHD9001TA). Utóbbi újabb, drágább, két meghajtó van benne (egy "rezgőnyelves" (BA) és egy dinamikus) mégis valahogy gyenguszabban szólt, mint a Stylish. A magasak szebbek voltak, de a közép, és legfőképp az "alja" hiányzott a zenének. Plusz, akárhogy gyömöszöltem, forgattam a fülest a fülembe, folyton olyan érzésem volt, hogy a jobb oldali "szelel" (nem zár rendesen). Egyébként kísérteties, de ebben a TheVerge tesztben a tesztelő pont így járt: "However, I did have an issue with the fit of 1More’s earbuds or, more specifically, with the right earbud."
Szóval feltettem a legnagyobb "harangot", de azzal sem lett az igazi. Na, mind1, nem sztorizom végig az egészet, a lényeg, hogy a végén átettem a Stylish-ról az illesztéket, és csoda történt. Tanulság: nagyon-nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy az ember meg tudja-e találni a füléhez legjobban megfelelő fülest, és a hozzá való illesztéket.#5271 patomi
"(Alin vettem) Tudtam jól, hogy hamis.. " - azért remélem dispute-ot nyomtál rá. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5265 üzenetére
Nem tudom, hogy mit szoktál a teremben csinálni, de ha "csak súlyokat pakolgatsz", akkor talán nem lesz gond. Én most - jobb híján - kocogni járok el, mert muszáj (felszaladt pár kiló, és az általános állóképességem is rengeteget romlott ... sajnos nem csak a COVID-os helyzet miatt, de ez most nem lényeg). Szóval a futás / kocogás az szvsz. ahol eldől jó-e egy ilyen füles vagy sem. Ja, és egy pro-tip (félre ne érts
): mindig zsírtalaníts! Nem mindegy, hogy a hallójárat mennyire száraz ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5258 üzenetére
Neked - a füled mérete és a felhasználás (sport) okán - lehet valamilyen "ear hook"-os TWS-t kellene nézned. Pl.: Soundcore Spirit X2, SOUNDPEATS TrueWings, Mpow Flame Pro
-
válasz
enginev3.0 #5249 üzenetére
Egyre jobban tetszik a BW8 de még angyalok rajta
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #5261 üzenetére
Feketén meg mégjobban rejtőzködik.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #5255 üzenetére
Van, vagy elől vagy hátul. De mint az x3 pont annyit tud. Csak töltésnél világít, ha kész, elalszik.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5238 üzenetére
" ... nagyobbat teszek rá, akkor kiesik ... "
Az, hogy lehetséges? Nagyobb illesztékkel jobban kellene szorulnia (aminek egy idő után persze az lehet az eredménye, hogy kényelmetlen lesz)#5240 tboy93
Az AAC almás codec. Vagyis almás telefonokon szól igazán jól. Előfordulhat, hogy AAC mellett kisebb lesz az üzemidő, de akár az is, hogy rosszabbul fog szólni, mint az SBC. Vagyis nincs általánosan jó "tuti" válasz a kérdésre. Sajnos ezt ki kell próbáld.
Ami idegesítő (számomra legalábbis) Android hülyeség, hogy a legtöbb készüléken ez a codec választó eléggé el van dugva (developer options alatt), és ha átállítod, akkor is csak addig marad meg, míg le nem csatlakoztatod az adott eszközt.
Nálam a telefon (P10) mindig a szerinte legjobb codec-et állítja be alapból. Vagyis SBC → AAC → aptX.#5246 Luck Dragon
Ha, nincs bajod az "agybadugósakkal", akkor szvsz. inkább olyat nézz. Ezeknél sokkal jobb az izoláció, így erőteljesebb / hangosabb tud lenni. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #5253 üzenetére
Ja és negatívum a microusb, meg én nem látok rajta ledet, mármint a tokon
-
válasz
Köszönöm , megnézem
-
kory24
őstag
válasz
Az X5 mennyire marad meg fülben?
Nem mozdul ki könnyen, pl séta közben? -
válasz
enginev3.0 #5247 üzenetére
Hát lehet mondasz ezzel valamit, mert mostani is az és lehet hogy észrevehető lenne a különbség , bár lehet megszokás kérdése lenne az egész. De hang szigetelés terén nem olyan biztos.
Olyant keresek maximum harminc ezer forintig bezárólag amiben van zaj szűrés , és legalább 5-6 óra lejátszása is alkalmas , de ha több az sem baj de ez szerintem lehetetlen kategória -
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #5238 üzenetére
Igen már látom
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #5236 üzenetére
Szerintem semmi gond ezzel, ha bírod és nem nyom. Mélyeken segít a nagyobb illeszték, ha befér és az sem nyom.
Arween,, örülök.
tboy93,, Szuper, remélem tetszeni fog. Ha áldoznál rá sokkal többet a jövőben, mifo o7-et ajánlom, illetve ha kevesebbet, akkor QCY T10. Utóbbit szidják, pedig jó füles, csak normális illeszték kell rá. A gyári vicc.
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #5144 üzenetére
Honnan érdemes megrendelni?
-
joci86
senior tag
válasz
enginev3.0 #5132 üzenetére
Az Mpow Mbit S hasonlóan néz ki.
Saját tapasztalat még nincs (még úton van a füles).
Jókat írtak róla :
https://www.scarbir.com/tws/mpow-mbit-s-review?rq=MpowAmiért ezt választottam:
- jó akku üzemidő (kb 6 óra egy töltéssel)
- van töltöttségjelzés a tokon, ami amúgy 4x tudja teljesen feltölteni a füleseket
- állítólag szépen szólnak a mélyek is, de úgy általánosságban is pozitívan nyilatkoztak a hangzásról
- jól használható telefonálásra is (normálisabb mikrofon + zajszűrés kombó)
- ipx8 vízállóság (heves esőt, zuhanyzást is kibírja) -
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #5132 üzenetére
Épp korábban írtam pár sort róluk. Edifier x5, QCY T10. Utóbbinak illesztéket érdemes cserélni.
-
DrDobos
őstag
válasz
enginev3.0 #4999 üzenetére
Azt hiszem a vezetek nelkulu fejhallgatos topikban jobban tudnak segiteni:)
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #3893 üzenetére
Tudom hogy többször le voltam beszélve az airdots pro 2-rol, de találtam egyet jó áron, és megvettem
Na az ugye nem kérdés hogy kiesik a fülemből, ez is 😓🤣
De még tanulom a helyes technikátViszont amennyire féltem a hangtol az itteni hszek alapján, hát basszus, szerintem piszok jól szól, még a mély hangok is megdöbbentően jók
Plexen próbáltam filmet, illetve YouTube videót is, és nem észleltem hang késést, ettől is féltem
Oneplus 7 pro-n
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3893 üzenetére
Utóbbi nem is tűnik rossznak. Az első amit linkeltél nem szigetel, sosem lesz olyan hangja, mint az agyba dugósnak. EQ-val lehet rajta javítani.
Nem lesz az igazi. -
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3890 üzenetére
Az edifier x3-nál kisebb fülesem nem volt még. Youtube-ra is kiváló. Tudom ajánlani.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3885 üzenetére
Akkor semmiképen. Az NB2 elég nagydarab.
-
Attipatti
tag
válasz
enginev3.0 #3831 üzenetére
A legbiztosabb, ha APT-x LL-t tud. Ez az apt-x low latecy.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3836 üzenetére
Nézz rá az Edifier tws NB2-re. Alin kb 24k [link] . Rengeteg bejáratás kell neki, viszont van mély benne. Nem annyi mint sabbatban, de van. Részletes a hangja és telefonálni is jól lehet vele. Teszteket is találsz.
-
Skynet258
veterán
válasz
enginev3.0 #3833 üzenetére
Hát, a Huawei Freebuds Pro az éppen az, kényelmes is nagyon, egész jól is szól, ANC is van... csak még kissé drága.
-
Skynet258
veterán
válasz
enginev3.0 #3831 üzenetére
Én ezeket próbáltam (plusz az Edifier X3 de arról még nem írtam) és egyik sem csúszott mondjuk Netflix alatt. Illetve a 65t az elején igen de aztán kapott egy frissítést valamikor és onnantól rendben volt az is.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
enginev3.0 #3828 üzenetére
Ez leginkább a lejátszó szoftveren áll, vagy bukik. Telefonon a YouTube mindig okés, mert csúsztatja a hangot, ha BT eszköz a vége. Egy régi, T440-es ThinkPaden is jó, win10 + új Edge mellett. Mindkét esetben egy csak BT 4-es, SBC kodekes füles volt az alany.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3828 üzenetére
Igazat megvallva nem ástam bele magam a részletekbe, de vannak olyan fülesek mint pl az edifier nb2 ami piszok jó filmezésre. Igaz youtube-on probaltam csak. Viszont SBC only.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #3826 üzenetére
Nem.
-
fabri07
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3416 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy elég sokat késett.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #3411 üzenetére
Semmi? Esetleg valakinek tapasztalata, hogy ez mennyire jó filmhez? Késés miatt
-
persil
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3411 üzenetére
Irtam egy privit.
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0 #3123 üzenetére
Jo sok TWS-sel a hatam mogott mar megtanultam h az emberek fule milyen kulonbozo anatomiailag. Van ami nekem jo es masnak nem de barati koron kivul nehez ezt eloben tesztelni.
Orulok h talaltal ilyet. -
freeknight
őstag
válasz
enginev3.0 #2866 üzenetére
TWS-ből eddig Redmi Airdots Basicem volt, na annál fényévekkel jobbak a mélyek (pedig az gumiharangos). Persze nem egy árkategória.
Én meg vagyok vele elégedve, nem tudom, neked mennyire jönne be a hangzása, nyilván ez is egy budget füles még, biztosan vannak nála jobbak.
Én csak azt mondom, hogy szerintem ezzekkel az Airpods kialakítású fülesekkel nyugodtan tehetsz egy próbát, nem muszáj pont ezt az Edifiert választanod. Én azért mertem megvenni, mert ezt ajánlották itt.Clay: lehet a sok rossz tapasztalat miatt, de én ezt az agybadugós témát nagyon megutáltam, innentől elkerülném. Plusz nekem van kettő nagyon-nagy bajom vele, amelyek miatt akkor sem hordanám, ha nem peregnének ki folyton a fülemből: túlságosan elvág a külvilágtól (utcán kifejezetten balesetveszélyes is tud lenni), illetve ha sokat hordom, begyullad tőle a hallójáratom. Szóval nem az én világom
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2862 üzenetére
Ezt említettem én is. Ne várj tőle olyan hangot, mint az agybadugóstól, de egész jó.
-
freeknight
őstag
válasz
enginev3.0 #2862 üzenetére
Nekem benne marad. Ugye sokak azt mondják, azért stabilabb a gumiharangos füles, mert belecuppan a hallójáratodba. De ugye ez a hatás nálam nem (és ezek szerint nálad se) érvényesül, mivel nem tud becuppanni a hallójáratba, ahhoz meg túl kicsi, hogy a fülkagylóba illeszkedjen, egyből kiesik.
Viszont ez szépen kitölti a fülkagylót. Gondolom ez lehet a háttérben, de ez csak sejtés, nem vagyok szakember.Én Aliról rendeltem spanyol raktárból, így hamar itt is volt.
Egész pontosan ezt -
freeknight
őstag
válasz
enginev3.0 #2851 üzenetére
Én is a te cipődben járok, nekem is túl kicsi fülem van, semmilyen gumiharangos füles nem illeszkedik bele, a legapróbb gumival sem. Folyton kipereg az összes.
Ezért vettem itteni ajánlásra egy Edifier TWS200-at (nem ezzel a szörnyeteg tartóval ,mint fentebb linkeltek
csak magában a fülest), és teljesen jó. Apple Airpod koppintású kialakítás, betonstabilan benne marad a fülemben, futás közben is. Nézd meg, én csak ajánlani tudom.
-
Clay
senior tag
válasz
Próbáld meg a memória habos szivacsot, párszáz forint a készlet.
-
patomi
őstag
válasz
-
blueye
veterán
válasz
enginev3.0 #2848 üzenetére
Egy probat meger.
Nekem a kulonbozo TWSek kulonbozo meretu harangjaikkal jok, ertsd van amelyiket az M-essel, van amelyiket az L-essel hasznalom. -
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0 #2848 üzenetére
Kicsit a füled=nem tudod beledugni az agybadugós fülest a legkisebb haranggal sem mert nem megy bele rendesen? Csak hogy mindenki képbe legyen
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2846 üzenetére
Szerintem, meg kéne próbálni nagyobb illesztékkel. Stabilabb a füles, jobb a hang. Sajna nekem rendre a legnagyobb (általában L méret) a jó. Már, ha van a füleshez.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2843 üzenetére
Legnagyobb illesztékkel is? Basic felejtős.szvsz.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2367 üzenetére
Alizán elv. igen. Árulnak is használtat.
blueye,,, ja, lehet ezek nem a magyar piacról kerülnek vissza -
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2350 üzenetére
Akkor gari, többet olvasni ilyen hibával.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2347 üzenetére
Igen utána bekapcs és csatlakozás próba. De legalább ment a reset. Ha nem megy akkor csere, vagy gari.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2339 üzenetére
Elvileg bekapcsolt fülessel hangerő gombok +, - egyszerre nyomva tartásával lehet resetelni. 3 sípolással jelzi ha ok. Mondjuk ez a Mini, de talán itt is működik.
-
RedCactus
senior tag
válasz
enginev3.0 #2320 üzenetére
Szorítok...
-
RedCactus
senior tag
válasz
enginev3.0 #2318 üzenetére
Igazság szerint, én is csak ebből a YouTube videóból tudom. Egy próbát biztosan megér.
-
RedCactus
senior tag
válasz
enginev3.0 #2309 üzenetére
Talán egy reset-et meglehetne próbálni. 8-10mp-ig nyomva tartani a bekapcsoló gombot.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2309 üzenetére
Akkor az úgy ok. Lehet, hogy hibás a cucc. Laptop nem is de telcsi kéne, hogy lássa.
-
patomi
őstag
válasz
enginev3.0 #2306 üzenetére
Párosítási mód aktív? Manual írja hogyan aktiválódik.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
enginev3.0 #408 üzenetére
A haylou gt sorozattól még nem láttam, próbáltam kisebbet. A lányom 10 éves, neki is jó. Szó szerint Akkora, mint egy tarkababszem.
-
-NoVa-
veterán
válasz
enginev3.0 #404 üzenetére
Samsung Buds a feleségem fülébe is jó, de nem olcsó. Olcsóból a BlitzWolf FYE5 volt a legapróbb, az belefér az árba is. Nagyon messze áll attól, hogy jónak nevezzem a hangját, de hallottam sokkal rosszabbat is.
-
hajbel
addikt
válasz
TWS-ben annyiért QCY T1 PRO-nak gumiszárnyai is amik jól tarthanak [link]. Viszont gumiszárny nélküli kis méretben Tronsmart Spunky Beat.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
Kisfülűeknek, gyerekeknek ezt ajánlom mindig. Sosem volt panasz.
Haylou Gt1 plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest