Aktív témák
-
simaz
tag
Zárható!
Ht101jr lett belőle. -
Shalala
senior tag
Nekem is ht-101 van alapjaraton 28fokos a proci ugy hogy 2000-rol 2500-ra van huzva.
UP a topicnak -
Fortis
csendes tag
Közben rátaláltam arra,hogy miben más ez a jr tipus.
HT-101 JR-t, ami tulajdonképpen az előbb ismertetett típus kistestvéreként említhető. Kinézetre nagyon hasonlóak, azonban ez a típus olcsóbb aluminium bordát kapott, viszont abból némileg megnövelt felületet. Az aluminium elvileg gyengébb hőelvezető képességgel rendelkezik mint a réz, viszont jobb a hőleadó képessége, így figyelembe véve a megnövelt felületét nagyjából azonos hűtési tulajdonságokkal bír a két termék! Ez a típus is SocketA, Socket478 valamint az új Athlon64-eket (S754, 939, 940) képes hűteni és szintén egy standard 8cm-es rendszerhűtő segítségével, ami ebben a típusban ugyan nem UV aktív, de azért így is kinézetre eltér a hagyományostól... Ami nagyon pozitív, hogy itt is lehetőség van egy második hűtőventilátor -
Fortis
csendes tag
És venti nélkül is lehet használni?
Bármilyen 8 centis venti rászerelhetö? -
Fortis
csendes tag
A Mistralban most is lehet kapni 6500 ft ért.
HT-101jr
Ez a jr jelölés mit jelent? -
bbking
aktív tag
Nekem van
Világ összes pénziért sem adnám!
Sok siket neked, jó az izlésed... -
simaz
tag
Vennék Aerocool HT-101 cpu hűtőt.
Ajánlatokat várom.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest