- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezai
csendes tag
válasz
Technoman #610 üzenetére
Köszi, és azóta is "piacon vannak" a képernyőpúpos verziók? Persze ez elég hülye kérdés, hisz honnan tudná bárki is, de azóta én itt szerintem nem olvastam. Amúgy a 128-as verzióval szemezek, a P40 Pro-n bár 256 gigám van, de 3 év alatt is csak a feléig jutottam kényelmesen. Persze ez szokás függő, de elég lehet, vagy a no way kategória?
-
Kezai
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezek és olvasom a pixeles vonalat, most így, hogy kezd elfáradni a Huawei p40 Pro és az én kapcsolatom, lehet P8P lesz a befutó. Igazából felkészítettem magam a nem tökéletes szoftveres élményre, ám most nem vagyok képben, hogy ha megveszem egy random magyar cégnél, akkor esetleges garancia ügyintézés hogyan működik? Tudom, hogy nincs itthon képviselet, nekem kell postázni, gondolom akkor 1-2 hónapos átfuási idő van.
Illetve olvastam még az elején a csavarhelyek okozta kis púpok problémáját a képernyőn, ez a széria vajon kifutott?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged