- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Nah b...atok meg😜 meglattam a ket csavar nyomot a kijelzoben😜🫢 nalam piszok nehez eszrevenni csak nagyon spec szogben tartva latszik.. napi hasznalatnal fel se tunik.
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
nbukta77
addikt
Azt nem ertem a google miert nem oldja meg a Chrome- ban a navbar alulra helyezeset. Mennyivel kenyelmesebb lenne a hasznalata.
Pedig, ha jol emlekszem regen volt ilyen funkcio.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz tomboy0013 #536 üzenetére
Ertem en, de 38 mb kb 1 ora?
-
K82
őstag
válasz micafighter #532 üzenetére
A TWRP-ben ne reménykedj mert a P5 az utolsó amihez még volt. Ha nyitod a bl-t abban a pillanatban bukod az appok egy részét; a Wallet-nak már ennyi elég ahhoz h ugorjon az NFC-s fizetés, banki app viszont még működhet ettől függetlenül.
Egy olyan telefonom volt a Motorola Defy óta ami nem volt rootolva, egyszer maradtam hoppon a kasszánál, az is tavaly volt a P7-tel. Volt egy szerver oldali változás és még a zárt bl-es HentaiOS alatt sem ment a fizetés. Szóval ez ilyen macska-egér játék...Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tomboy0013
veterán
-
nbukta77
addikt
Ma kaptam meg a biztonsagi frissitest. Vagy egy oran keresztul telepitette. Nem tudom mi tartott eddig 38 mb.
-
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen a tippet Play Integrity Fix és a legújabb magisk verzió megoldotta Bár ahogy kicsit beleástam magam, nem biztos, hogy hosszú távú a megoldás, lehet jön egy frissítés és megint nem fognak menni a banki appok, aztán lehet megint várni, hogy majd a magisk, play Integrity Fix vagy valamelyik másik modul majd hátha megoldja. Sajnos banki app általában csak a legfrissebb verzióval hajlandó menni, remélem nem lesz ennyi gond vele, mert ha néha megy, néha nem, akkor inkább visszazárom a bootloadert Bár régebbi pixel verziókon úgy olvastam ment a dual boot, Android 14-hez még kéne egy új TWRP recovery szerintem ami támogatja hogy menjen a dual boot, és akkor lehetne egy rootolt meg egy nem rootolt rendszeres egyszerre, bár a nyitott bootloaderre is problémázhatnak szerintem az appok. Mindenesetre ha lesz majd dualboot támogatás a Pixel 8 (Pro)-n, adok ennek is egy próbát
-
ghiottone
nagyúr
Ahogy micafighter is írja jelenleg csak bétán megy. Amit te mondtál a videókban az helytálló volt akkor. Ha minden igaz, akkor a decemberi stabil romban lesz benne az 5g elérhetőség nálunk, Magyarországon is a6-os szériától kezdődően.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
micafighter
nagyúr
Úgy emlékszem annak megy, aki betán van. Itt a topikban már a legelső hozzászólások között leírták (szerk.: visszakerestem, 3. hozzászólás). Ez a frissítés majd év végén várható a stabil vonalon ha minden igaz, tehát pár héten belül valószínűleg megérkezik a frissítés stabilra is és menni fog az 5g, illetve a Pixel 7 béta alapján valószínűleg menni fog több szolgáltatóval a VoWifi is, bár lehet Shizuku kell majd a kapcsoló előcsalásához (ehhez nem kell root).
[ Szerkesztve ]
-
Redplee
senior tag
skacok, én teszteltem mind a kettőt a YouTube csatornámon, és páran jelezték üziben, hogy itt ebben a fórumban azt írták egyesek, hogy megy rajta az 5G, én meg azt mondom a videóban hogy nem megy, melyik az igaz.
Kérdésem, hogyan a frixfranxban megy 5G itthon? Gyári firmware-el? Csak mert nálam semelyikkel sem megy, csak LTE, Telekom hálózaton. Szerintem gyárilag továbbra sem képes rá itthon, ahogy a korábbiak sem tudtak hazai 5G re menni.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
nagyra
tag
Délután észrevettem a Pixel Watch 2-mön (amit a P8P-hez kaptam ), hogy a kijelző egy részén olyan, mintha beégett volna... Csak 3 napja használom az órát, AOD be van kapcsolva, de kb. 17 órától másnap reggel 6:30-ig ki is van kapcsolva az óra... Nektek van hasonló tapasztalatotok?
Úgy látom, hogy már az első generációs Watch is küzdött ezzel a problémával, és elvileg nem beégés, csak "image retention":
https://9to5google.com/2022/10/20/pixel-watch-screen-burn-in/Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
gulb
senior tag
Csak nekem nem jon meg a November patch?
-
-
utomi
senior tag
Érdeklődni szeretnék, hogy aki itthon használja, és van 5G , az most már mindenféle mókolás nélkül megy ? Vagy valamilyen dev béta kell ? Izgatja a készülék a fantáziám ,de az 5G-t már nem engedném el.
-
K82
őstag
válasz micafighter #510 üzenetére
Az USNF-fel volt h meggyűlt a bajom, inkább a Play Integrity Fix-et használom. Ahogy elnézem a P8P xda-s topikját, lehet Neked is ez a modul lesz problémás.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
nbukta77
addikt
válasz tomboy0013 #513 üzenetére
Tudom. Csak gondolom oregszek es mar csak hasznalni szeretnem.
-
nbukta77
addikt
Regen en is mokoltam minden telot. Iphone- nal hozza szoktam, hogy csak hasznalom. Most mar ezt varom el itt is. Ne keljen rootolni , szorakozni vele. Csak egyszeruen mukodjon jol.
-
gulb
senior tag
válasz micafighter #510 üzenetére
P1 ota elengedtem a rootolast👍😜 elotte Nexusokkal volt minden... Mar betazni se betazok..Oregszem😂
-
micafighter
nagyúr
Rootolni próbálta már valaki esetleg a telefont? (Sajnos egy sima volte vagy vowifi kijelzés vagy pl a navbar pill eltüntetése csak így oldható meg rendesen ) Hiába van fent Safetynet fix és átmegy a telefon a Safetynet checken, sajnos a banki appok pl OTP nem megy Magisk hide is megvolt, és a banki appok denylisten vannak. Mindössze ennyi van fent:
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Nem vettem észre hogy az 5G jobban merítene mint a 4G. Pixel 7-nél az 5G-től melegedett és merült nagyon.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #504 üzenetére
Elmondom, hogy ÉN miért írtam be, amit beírtam. Az áresés nem akarom tovább ragozni.
Igaz, hogy csomó kisboltban (nevezzük így akkor őket) elérhető, de tudtommal csak az Alza az, aki egy esetleges meghibásodás során, gari időn belül, rendes szervizbe küldi (értsd a Google-hoz), a többinél erről már nem vagyok annyira meggyőződve.
Pár héttel ezelőtt én is majdnem elcsábultam egy jóárasított 7 Pro ügyben (255k) , de aztán inkább hagytam, mert végiggondoltam az egészet.
Az árváltozásról (Alzánál) meg csak annyit, hogy nem olyan régen (cca pár hete), amikor még nagyon friss volt a 8-as, volt 288K-ért is fent új 7 Pro (akkor kellett volna megvennem)[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Technoman #503 üzenetére
Hát eddig is elérhetőek voltak a Pixelek elég sok kisebb boltban, az Alza eddig sem igazán foglalkozott ezzel. Meg hát vállalkozóként én pl sokat nem érek azzal ha van egy csomó kisbolt ahol olcsóbb. Az Alza tud olyat amit a kicsik nem: céges ügyfeleknek rendes garanciát adni, plusz egyéb szolgáltatásokat, pl: 14 napos elállás. Drágábban is jobban megéri.
-
Technoman
őstag
válasz tomboy0013 #499 üzenetére
Itt az általam leírt második mondatom lenne a fontos, nem ez a zugcég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest