- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Én már vettem egy 19''-os Belinea 106055-ös FLAT monitort a sulinet keretében. Egyszerűen gyönyörű szép képe van a monitornak. 68 bruttó volt Vácon. Ebből Áprilisba vissza kapok 60 ezret. :-) Ja és 3 év alatt biztos nem fogom eladni. Aki monitort akar venni, annak ezt csak ajánlani tudom. Máshol nem nagyon tudom hol lehet kapni, de Vácon a dunawebnél(http://www.dunaweb.hu/dw/index.php?page=sulinet) még van. A feleségem meg most helyezkedik el pedagógusnak és ahogy lesz pedagógus igazolványa már megyek is venni még 60 ezerért cuccokat. Csak kár hogy a videókariból nincs több fajta választék. De lehet hogy ha frissítik a listát már lesz más fajta is. Ja akinek nem világos az egész, annak itt 1 kis segítség: http://193.225.13.155/index.php?p=kalauz&pid=2
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem megvenni a legtöbb értelme a ti4200-akat van, pl. unitelnél: 29(vagy 3x) körül van a 128 megás inno...
Ami egész jó ahhoz képest, hogy áfás... -
TitiRii
senior tag
javítsatok ki
de én ugy tudom hogy ez nem egészen igy van és ahogy olvastamn a jogi szövegét a sulinetes doilognak
onann is ugy tünt
hogy az évi 60 3 éven át max 180e ft akkor él csak ha a nem tom milyen gépet veszed.. jobban mondva lizingeled(ami 300 felett van aszem)
és ha pl veszek egy 60 e ft os digit gépet abbolnem kapok vissza 60(adokedvezményben) hanem csak az x% ami kb 10e ft ? nak felel meg..
vagy anyinak se,nem emlékszek menyi volt az az x%
de ahogy elnéztem ha a vételárbol levonom az adó kedvezményt akkor vagy ot vagyok mintha megvenném máshol vagy még drágábban is(nem beszélve hogy elég szükös a választék..)
de tényleg javícsatok ki ha rosszul értelmeztem és az állam tényleg visza fizeti, mert akkor rohanok monitorokat venni :)) -
Jaszu
csendes tag
Sziasztok!
Egy DFI CS32-TC I815EP alaplapba (amelyik a 2/4x-es AGP-t támogatja) vennék a Sulinetexpresszben VGA-t. ''Sajnos'' ott csak 8x-os AGP-t tudó kártyák vannak. Elindul egyáltalán az összeállítás?
Üdv! -
kalcika
tag
Szerintem nem kell mindig lehurrogni a Sulinetes árakat, ahányszor csak előjön egy ilen topic. Már kicsit unalmas ezen a lerágott csonton lovagolni. (jó kis kép :) ) Egyébként én is a proci+VGA mellett tenném le a voksomat.
-
alga
tag
Miért bóvli az, ami nem a csúcskategória? Ezek szerint nincs egyetlen használható monitor, nyomtató, lapolvasó, HDD, processzor az egész rendszerben? Mert ha csak egy is akad, akkor már érdemes vásárolni. Csak nem mindegy, hogy mit, nem mindegy, hogy hol.
Valóban, a VGA kártyák kínálata szűkös és még drágák is. Mivel azonban a program szerepe nem a játékgépek állami pénzből való kialakítása, ezt felesleges számonkérni rajtuk. A processzorokat nem ismerem, de egy 2,66-os P4 bőven megfelel az én igényeimnek, de még gyorsabb is kapható.
Nekem, mivel egy elavult, döglődő gépem van (400-as celeron, vodoo3000) abszolút minőségi ugrást jelent, hogy összevásárolhatok mindent, beleértve olyan luxuscikkeket is (5,1 hangfalrendszer, drága VGA), amiket magamtól nem vennék meg. Nekem megfelel a r9600, ha nincs más. Egyedül az alaplap, ami nem kapható a programban. Na bumm, kibírom, hogy egy alaplap áráért kapjak egy nagyjából korszerű gépet (háztól VGA-ig), tk. ingyen.
Alga -
sentinel
aktív tag
Most nézem, hogy a sulinetes árlitákba el van rontva a leírás. ugyanis ezt írták: Asus Nvidia G4Ti440-8X 128MB TV-OUT VIDEO-IN DVI -> elötte meg ez szerepel: ASU V9560VIDEO S. Megnéztem az ASUS honlapján és így már más a helyzet, mivel ez nem GF4, hanem már FX....
Amúgy ez milyen kártya 67,300 Ft-ért???? -
alga
tag
Már hogyne érné meg megvenni? Megveszed monjuk 80-ért, aztán a következő adóbevallásnál visszakapsz 60-at. Ez olyan, mintha megvennéd 80-ért, néhány hónap után eladnád 60-ért, de a vevő nem vinné el tőled, hanem rád bíná, hogy őrizzed (vagy akár használjad) még 3 évig.
Ugyanaz a helyzet, mintha azt mondaná valaki: nesze, itt van 80000 Ft-nyi alkatrész (ami ugyan másutt csak 60000), de Te elviheted 20000-ért, ha megtartod 3 évig (ha már nem használod, akkor lehet akár a szekrény aljában egy dobozban).
Úgyhogy a SEx szerintem hatalmas buli, akinek van rá pénze, annak mindenképpen megéri összevásárolni, ami csak belefér a keretbe.
Alga -
sentinel
aktív tag
Hello! A bolt ahol néztem: bluefish.hu és a ab-ovo.hu. Nézd meg a sulinetes árlistát. A másik, tudom hogy drága a proci, de ha már egyszer ingyen van, akkor mindegy nem? Ja és ez boxos.
-
Sanya
nagyúr
Én is csodálkoztam rajta, szerintem valamelyik nagyokos olvasott valami olyamit, hogy vannak a palominok, meg most már vannak a bartonok. Na most alapból kombinált, és megszületett az, amiröl az AMD sem tud. Vagy lehet van ilyen, de ezeket direkt a magyar sulinet programnak gyártják, hogy a szabad gyártósorokat kihasználják.
-
7heaven
csendes tag
Hello
Szerintem egyik variációba sem érdemes beruháznod.
Legalább is ebben a boltban (ja most esett le hogy ez Sulinetes lenne)
De szerintem akkor sem érdemes megvenned.
A procit meveheted 21e bruttóért + 3e hűtő
A videókártyát Ti4200-est (ASUS) 33e bruttóért már kapsz
Ez így 57eFt.
Igaz ezt a pénzt nem kapod vissza (de nem is kell 3 évig megtartanod
a cuccot) Mivel a sulinetes dolgokat 3 évig nem adhatod el és ezt ellenőrizhetik
is.
Ez tetszik: ''AMD PALOMINO XP 2400'' (én úgy tudom ez már T-BRED-es)
Milyen bolt ez? -
sentinel
aktív tag
Gondoltam amíg még van tanulmányi jogviszonyom kihasználom a sulinetes 60.000 Ft-os kedvezményt. Most a gépembe egy 1600+ -os Palomino van, mellete egy GF2 Ti-al. A 60 ezer pénz ahogy számolgattam kijönne úgy, hogy a követekező variációjú cuccokat tudnám meg venni:
- AMD PALOMINO XP 2400/2,0 DOBOZOS bruttó 34,220 Ft-ért és mellé egy INNO GF4 Ti4200 128 MB 8x 33,900 pénzért. Ez mennyire érné meg? Érdemes a procimat is lecserélni, vagy az 1600+ és 2400+ között a játékoknál nincs akkora különbség?
- AMD PALOMINO XP 2400/2,0 DOBOZOS bruttó 34,220 Ft-ért és mellé egy MSI 8894 Ti4200-TD8X 128MB TV OUT DVI DUAL HEAD 44,000 Ft-ért. Ez egy kicsit mondjuk több már mint 60.e
- vagy csak a mostani procim mellé egy Asus Nvidia G4Ti440-8X 128MB TV-OUT VIDEO-IN DVI 67,300 Ft-ért.
Akinek van ilyenben tapasztalat az megírhatná hogy a 3 variáció közül melyikbe érdemes beruháznom. Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest