- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
alga
tag
Miért bóvli az, ami nem a csúcskategória? Ezek szerint nincs egyetlen használható monitor, nyomtató, lapolvasó, HDD, processzor az egész rendszerben? Mert ha csak egy is akad, akkor már érdemes vásárolni. Csak nem mindegy, hogy mit, nem mindegy, hogy hol.
Valóban, a VGA kártyák kínálata szűkös és még drágák is. Mivel azonban a program szerepe nem a játékgépek állami pénzből való kialakítása, ezt felesleges számonkérni rajtuk. A processzorokat nem ismerem, de egy 2,66-os P4 bőven megfelel az én igényeimnek, de még gyorsabb is kapható.
Nekem, mivel egy elavult, döglődő gépem van (400-as celeron, vodoo3000) abszolút minőségi ugrást jelent, hogy összevásárolhatok mindent, beleértve olyan luxuscikkeket is (5,1 hangfalrendszer, drága VGA), amiket magamtól nem vennék meg. Nekem megfelel a r9600, ha nincs más. Egyedül az alaplap, ami nem kapható a programban. Na bumm, kibírom, hogy egy alaplap áráért kapjak egy nagyjából korszerű gépet (háztól VGA-ig), tk. ingyen.
Alga
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest