Keresés

Aktív témák

• alga

tag

válasz Sanya #9 üzenetére

Miért bóvli az, ami nem a csúcskategória? Ezek szerint nincs egyetlen használható monitor, nyomtató, lapolvasó, HDD, processzor az egész rendszerben? Mert ha csak egy is akad, akkor már érdemes vásárolni. Csak nem mindegy, hogy mit, nem mindegy, hogy hol.

Valóban, a VGA kártyák kínálata szűkös és még drágák is. Mivel azonban a program szerepe nem a játékgépek állami pénzből való kialakítása, ezt felesleges számonkérni rajtuk. A processzorokat nem ismerem, de egy 2,66-os P4 bőven megfelel az én igényeimnek, de még gyorsabb is kapható.

Nekem, mivel egy elavult, döglődő gépem van (400-as celeron, vodoo3000) abszolút minőségi ugrást jelent, hogy összevásárolhatok mindent, beleértve olyan luxuscikkeket is (5,1 hangfalrendszer, drága VGA), amiket magamtól nem vennék meg. Nekem megfelel a r9600, ha nincs más. Egyedül az alaplap, ami nem kapható a programban. Na bumm, kibírom, hogy egy alaplap áráért kapjak egy nagyjából korszerű gépet (háztól VGA-ig), tk. ingyen.

Alga

• alga

tag

válasz 7heaven #2 üzenetére

Már hogyne érné meg megvenni? Megveszed monjuk 80-ért, aztán a következő adóbevallásnál visszakapsz 60-at. Ez olyan, mintha megvennéd 80-ért, néhány hónap után eladnád 60-ért, de a vevő nem vinné el tőled, hanem rád bíná, hogy őrizzed (vagy akár használjad) még 3 évig.
    Ugyanaz a helyzet, mintha azt mondaná valaki: nesze, itt van 80000 Ft-nyi alkatrész (ami ugyan másutt csak 60000), de Te elviheted 20000-ért, ha megtartod 3 évig (ha már nem használod, akkor lehet akár a szekrény aljában egy dobozban).

Úgyhogy a SEx szerintem hatalmas buli, akinek van rá pénze, annak mindenképpen megéri összevásárolni, ami csak belefér a keretbe.

Alga

Aktív témák