- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
alga
tag
Miért bóvli az, ami nem a csúcskategória? Ezek szerint nincs egyetlen használható monitor, nyomtató, lapolvasó, HDD, processzor az egész rendszerben? Mert ha csak egy is akad, akkor már érdemes vásárolni. Csak nem mindegy, hogy mit, nem mindegy, hogy hol.
Valóban, a VGA kártyák kínálata szűkös és még drágák is. Mivel azonban a program szerepe nem a játékgépek állami pénzből való kialakítása, ezt felesleges számonkérni rajtuk. A processzorokat nem ismerem, de egy 2,66-os P4 bőven megfelel az én igényeimnek, de még gyorsabb is kapható.
Nekem, mivel egy elavult, döglődő gépem van (400-as celeron, vodoo3000) abszolút minőségi ugrást jelent, hogy összevásárolhatok mindent, beleértve olyan luxuscikkeket is (5,1 hangfalrendszer, drága VGA), amiket magamtól nem vennék meg. Nekem megfelel a r9600, ha nincs más. Egyedül az alaplap, ami nem kapható a programban. Na bumm, kibírom, hogy egy alaplap áráért kapjak egy nagyjából korszerű gépet (háztól VGA-ig), tk. ingyen.
Alga -
alga
tag
Már hogyne érné meg megvenni? Megveszed monjuk 80-ért, aztán a következő adóbevallásnál visszakapsz 60-at. Ez olyan, mintha megvennéd 80-ért, néhány hónap után eladnád 60-ért, de a vevő nem vinné el tőled, hanem rád bíná, hogy őrizzed (vagy akár használjad) még 3 évig.
Ugyanaz a helyzet, mintha azt mondaná valaki: nesze, itt van 80000 Ft-nyi alkatrész (ami ugyan másutt csak 60000), de Te elviheted 20000-ért, ha megtartod 3 évig (ha már nem használod, akkor lehet akár a szekrény aljában egy dobozban).
Úgyhogy a SEx szerintem hatalmas buli, akinek van rá pénze, annak mindenképpen megéri összevásárolni, ami csak belefér a keretbe.
Alga
Aktív témák
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest