Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
Parallaxis #58 üzenetére
Affene. Pedig az én kifacsart izlésemnek tetszik ez az új 8-as. No mindegy akkor ezt elengedtem.
-
MLA
aktív tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Hmmm, Samsung Watch 5-öm volt utoljára, úgy rémlett az még ment iPhone-nal.
-
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #46 üzenetére
Bármilyen óra ami mutatja az időt és fogadja az értesítéseket, hisz minden mást kikapcsolsz
A túra appom nem fut bármelyik órán, ahogy a Flight 24 app sem, valamint akármelyik órával úgy tűnik fizetni sem lehet (ugyebár : DDDD), akármelyik óráról nem tudom vezérelni a fülhallgatóm beállításait, és akármelyik órára nem tudom feltelepíteni azt az appot, amiről még nem is tudom, hogy szükségem van.
Az oké, hogy Te csak fitnesszre használod, , viszont akkor óriási pénzkidobás egy ilyen óra megvásárlása, hisz 90%-át nem használod ki.
Csak egy pontosítás, ha más is olvassa a kommentfolyamot
- Instabil szoftver: ez definitive nem igaz.
- akadozó működés: ez sem.
- akksi degradáció: Watch 4, Watch 6-on nem tapasztaltam. -
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #42 üzenetére
Full irreleváns, hogy Te mit használsz paymentre, vagy nem, ez nem érv itt
Én sem írom le, hogy nekem irreleváns, az 5 napos üzemidő, mert nem fáj, ha fogmosás/tussolás alatt ráteszem tölteni az orát, hogy felszedje az egy napi töltést.
Ahogy azt sem írom le, hogy nekem hótt mindegy a szenzorok milyensége, mert az első amit kikapcsolok, azok pont az ilyen egészség fiszfaszok.Az meg alapvetés, hogy meglévő feature-ök alapján vásárolunk hardvert, nem pedig ígért és folyamatban lévő fejlesztések alapján.
-
Loik
aktív tag
válasz
Parallaxis #42 üzenetére
Ezt a parttalan vitát azzal zárnám, hogy a kommentjeidből inkább a Samsung iránti gyűlölet jön le, a fanboyoknál pedig csak a haterek idegesítőbbek.
-
Loik
aktív tag
válasz
Parallaxis #37 üzenetére
Egy 160 (acél) - 240 (titánium) ezer forintos óránál nem akarok ügyeskedni, hogy a WearOS-es appok zöme telepíthető legyen.
Az pedig már le lett írva, hogy Google Pay híján nincs NFC fizetés, innentől kezdve a Huawei Watch 5 egy aktivitáskövető karperec szép okosóra dizájnnal.
-
Loik
aktív tag
válasz
Parallaxis #8 üzenetére
Azért a Galaxy Watch8-nak számos előnye van a Huawei Watch 5‑tel szemben.
A Wear OS 6‑nak köszönhetően számos harmadik féltől származó alkalmazás (pl. Google Maps, Spotify, Strava, stb.) használható rajta. Ezzel szemben a Huawei Watch 5 HarmonyOS-en fut, amelynek ökoszisztémája korlátozottabb, kevesebb app érhető el.
A Galaxy Watch8 beépített bioelektromos impedancia‐analízist (BIA) kínál, testzsír, víztartalom, izomtömeg mérésére is képes, ezt a Huawei Watch 5 nem tudja.
Az Exynos W1000 chip gyorsabb, energiatakarékosabb, mint a HarmonyOS chip.
Végül amivel a Watch8 a Samsung/Google mesterséges intelligencia integrációnak köszönhetően rendelkezik: futóedzés‑edző, AI-alapú energiamérő, új antioxidáns index, cirkadián ritmus analízis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest