- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Az oké, hogy Te csak fitnesszre használod, , viszont akkor óriási pénzkidobás egy ilyen óra megvásárlása, hisz 90%-át nem használod ki.
A sportórák lényegesen drágábbak, mint ez a Samsung, szóval, ha erre váltanék vissza több, mint fele pénzem megmaradna
Akksi degradáció: Watch 4, Watch 6-on nem tapasztaltam.
Ez csupán fizika... 1 év után jó esetben 80% körül járhat az aksi kapacitása, míg egy más gyártó órája, amit 4-5-12, vagy akár 30 naponta töltesz még 92-95%-nál fog járni.
Nekem is van itt a fiókban régebbi Samsung órám, ami ma már jó ha fél napot elmenne, de nincs már jelentősége, mert a Samsung döntése értelmében nem is használhatom, letiltották, mert szerintük túl régi (mondjuk más gyártónál ilyen sincs, vagy legalábbis még nem találkoztam vele).
-
Parallaxis
addikt
Full irreleváns, hogy Te mit használsz paymentre, vagy nem, ez nem érv itt
Nem is az volt az érv.....
mert nem fáj, ha fogmosás/tussolás alatt ráteszem tölteni az orát, hogy felszedje az egy napi töltést.
Az senkinek nem fáj. Az viszont mindenkinek fáj, hogy a napi töltés miatti akkudegradáció miatt jóval hamarabb megy tönkre az aksi az órában.
Ahogy azt sem írom le, hogy nekem hótt mindegy a szenzorok milyensége, mert az első amit kikapcsolok, azok pont az ilyen egészség fiszfaszok.
Akkor nincs is miről vitáznunk, neked kiválóan megfelel bármilyen óra ami mutatja az időt és fogadja az értesítéseket, hisz minden mást kikapcsolsz
Viszont akkor óriási pénzkidobás egy ilyen óra megvásárlása, hisz 90%-át nem használod ki.
Csak halkan jegyzem meg, hogy nem a beépített szenzorokról írtam, hanem a külső szenzorokról, amiket, ha valóban komolyan sportolsz, akkor használnál, már ha az órád támogatná (a vicc az, hogy a Samsung kivételével szinte az összes gyártó támogatja ezeket).Az meg alapvetés, hogy meglévő feature-ök alapján vásárolunk hardvert, nem pedig ígért és folyamatban lévő fejlesztések alapján.
Ez igaz. Viszont nem árt, ha egyrészről a kapott feature-ök jól és megbízhatóan működnek, másrészről tudni, hogy a gyártó nem engedi el a termék frissítését a kiadás pillanatában és nem szórja ki a szemed pár biztonsági frissítéssel és hibajavítással, hanem folyamatosan fejleszt és az adott termékre ezeket a fejlesztéseket meg is kapod még akkor is, ha már az új termékciklus van soron (ezt sajnos nagyon kevés gyártó teszi meg).
Én még emlékszem amikor a Samsung adott ki órát úgy, hogy jó pár feature csak bejelentett volt és fél év - 1 év múlva lett csak elérhető... -
Parallaxis
addikt
Nem, mert a fizetéstől eltekintve a Watch 5 klasszisokkal jobb készülék.
---
Már az Ultránál is az volt a véleményem, hogy elég érdekes lett a dizájn, de ezek konkrétan rondák mint a bűn (imádom tesztelgetni az okosórákat, de most fel sem merült bennem, hogy ezek közül bármelyik is kellene).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest