Új hozzászólás Aktív témák
-
Genyóbis
csendes újonc
válasz
LosBlancosRM #30 üzenetére
Bagoly mondja…
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #28 üzenetére
Harmony OS és nincs fizetés opció. Nem kell többet mondanom.
A külső pedig egy viselhető eszköznél elég fontos, amiben vicc kategória a Samsung. =>teljesen szubjektív, nem érv. Tuti nem hordanám a Huawei-t, még úgy sem hogy ez a 8-cas széira nem lett matyó hímzés.
#22: Köszi, értem a tőmondataidat
-
Loik
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #31 üzenetére
Igen, mindössze. Nekem az edzés-pulzus-alvás funkciók sokkal fontosabbak.
-
Loik
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #17 üzenetére
Ennyit tudott összehozni a GSMArena, az Android Authority és a SamMobile. Nem baj, ha nem értesz hozzá, sőt az sem tragédia, ha csak Mobilarenát olvasol. Csak akkor ne állj elő ilyen nevetséges dolgokkal. Vedd meg a Huawei Watch 5-öt, aztán majd rájössz, hogy milyen korlátokkal kell majd együtt élned.
joey04 Igen, ez egy 160 ezer forintos óránál elég amatőr hiba. Én továbbra is azt mondom, hogy szép a Huawei Watch 5, de óriási lemaradásban van a Galaxy Watch és Apple Watch órákhoz képest. Az pedig nettó pofátlanság, hogy a titánium tokozásért 80 ezer forintos felárat kérnek.
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #17 üzenetére
Still better than:
"Miért is?"
"Hát ez karcsú lett." -
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #16 üzenetére
Előtted - mögötted szépen leírták.
Nem teljesértékű okos óra a Watch 5. -
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Sajna nem összehasonlítható a kettő.
-
Loik
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
A Huawei Watch 5 nagyon szép óra, az üzemidő is kiemelkedő, de ugye nem támogatja a Google Pay-t vagy a Google Wallet-et. NFC pedig hiába van benne, a fizetéshez szoftveres támogatás is kell, ami itthon jelenleg hiányzik a Huawei rendszeréből.
Emiatt el kellett engednem, és egy Galaxy Watch7 44 mm LTE-t vettem. Nem bántam meg, pár évre le van tudva az óra vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest