Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
válasz
Dany007
üzenetére
Például ami neked fizika törvényei, nekem az Isten nagyszerű rendje, hogy nem káosz van, hanem kozmosz. És ez igaz a szubatomikus rendszerektől a világűr rendjéig. De ugyan ez igaz a biológiai rendszerek egységességének és mégis végtelen sokszinűségének kontrasztja, vagy a művészetek, hogy mitől több az ember mint az állat (jó esetben).
Alapvetően (ha úgy tetszik kvantumszinten) nem sok különbség van köztem / közted és egy tégla között. Ez is egyezik / egyezhet a Bibliában írtakkal? Nem mondom, hogy nem, tényleg nem tudom, azért kérdezem : )
Porból lettünk teremtve, te is, én is. A tégla is porból van. Por alatt értsd az anyagi világot, az atomokat. Ha megnéznénk egy szekrény elem eloszlását, nem sok különbség lenne egy amőba, vagy egy ember elemeloszlásától. Tehát ez nem ellenkezik a Bibliával.
Mégis mitől ember az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Energiaital topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest