- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
Imi1981 #3557 üzenetére
Ha otthon nincs lehetőség "normális" torrentezésre, érthető a seed szerver használat.
Amikor üzembeállítottam a NAS-t, nálam is a számítógép kiváltása volt az egyik cél és semmiképpen a legend rang elérése. Az jött magától a csendes és takarékos NAS-nak köszönhetően. Csak 150-160 torrentet seed-elek, 7/24-ben. Ráadásul ezek nem is igazán sikerfilmek
-
allein
addikt
válasz
Imi1981 #3552 üzenetére
Akkor nagyon egyszerű, maradj ennél a fióknál
örülök, hogy elégedett vagy
én meg maradok a feralhostingnál
Még 10 napig két HDD fiókom van, mindkettőre beállítottam az autodl-t, pompásan működik
Most meg azon vagyok, hogy az otthoni Synologyn is (11 TB tárhely) automatizáljam valahogy a letöltést és a törlést
Enkór: Elmúlt időszakban futtatott torrentek (3117)
-
allein
addikt
válasz
Imi1981 #3545 üzenetére
Ami még nagyon előnyös szerintem, ruTorrent el kezd tölteni még mielőtt a torrent megjelenik a trackeren. Eltelik egy kis idő amíg egy torrent megjelenik, de a bot gyorsan reagál és egyből rántja le és tölti. Qurva jó arányt és nagy forgalmat lehet csinálni. SSD fiókomat meg fogom szüntetni és helyette inkább nővelem a mostani feral HDD fiókot
-
allein
addikt
válasz
Imi1981 #3545 üzenetére
Kényelmes, nem kell manuálisan bepakolni. Volt még egy pár dolog ami nem volt tiszta de ncore és feral ircen is kaptam segítséget.
Az is be lett állítva a ruTorrenten, hogy 2.5 ratio után törlödjön a torrent, remélem működni fog.
Passkey csere az itthoni NAS-on, erre is kaptam segítséget, van valaki aki keni-vágja a Synologyt és majd segít megoldani, legálabb meg fogja próbálni aztán meglátjuk mi lesz a vége.
-
allein
addikt
válasz
Imi1981 #3537 üzenetére
Ncore-n nem kértem segítséget, tegnap írtam a fórumra. Nem olyan nehéz amúgy. viszont annak ellenére, hogy tudok angolul nem egyértelmű, hogy egy adott pontnál mit kell pontosan csinálnom
Jól megszívattam magam, bemásoltam a feral ircre az ncore-os passkey-t, nem szabad ilyet csinálni
újat kellett kérnem, most a torrentek nem futnak. Seed szerverről töröltem az összeset, előbb-utóbb megoldom ezt a autodl-irssi dolgot aztán majd tölt és töröl magától.
Itthoni NAS-ról fut közel 3000 torrent amiből legalább 2500 ncore
bajban vagyok és próbálok rájönni, hogyan lehetne minél egyszerűbben frissíteni mind a 2500 torrent esetében a passkey-t
xopás.
De megtanultam, nem szabad megosztani senkivel ezt a passkey-t
-
-
Kekmen
senior tag
válasz
Imi1981 #3476 üzenetére
Tudomásom szerint ez egy szakmai fórum és szeretnék ilyen jellegű hozzászólásokat olvasni, mint pár éve és nem oldalakon keresztül azt, hogy: "este nem megy olyan jól" "most éppen 70MB/s-al tölt fel" és társai.
Persze mindenkinek joga van beírni bármit, de az offolásból kicsit már sok.
Tanácsot adok szívesen: Olvass mielőtt írsz! Pl.: ezt és a bittorrent topik fórumtémát az elejétől, hidd el sokat lehet tanulni belőle. Talán még pár hozzászólásomat is megtalálod, ahol okoskodok és nagyképűsködöm, mindezt segítő jelleggel.
Ha érdekel a téma ásd bele magad, ha magadtól jössz rá az összefüggésekre hasznosabb, mint hogy minden kérdésedre itt vársz választ.
Egyébként nem neveztelek balfasznak, csak dilettánsnak, nagy különbség van a két szó jelentése között. -
Kekmen
senior tag
válasz
Imi1981 #3474 üzenetére
Mert a pluginban a libtorrent értékeit lehet állítani. Magad fajta dilettánsnak nem ajánlott hozzányúlni, aki szerint a deluge sebessége ugrál, amíg az rtorrent egyenletes. Már annyi hozzászólásban olvastam a sok sületlenséget, hogy ismételten kikívánkozott belőlem, amit már néhány hete is írtam: Mindenhez hozzá kell szólnod, de a szakmai tudásod és felkészültséged a témában egyenlő a nullával. Személy szerint annak viszont örülök, hogy sok szolgáltatót kipróbáltál és biztosan volt olyan akinek ötletet adtál. További szép napot kívánok!
-
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3446 üzenetére
Hihetetlen, hogy neked szinte mindig szerencséd van a szerverekkel.
Bestbox szinte mindenkinek gyengécske, csak neked volt jó. Bár a drágább csomagnál te is szívtál vele.
Speedbox-nál nekem a 10 eurós csomagnál a max feltöltés 45-50 mb/s volt, neked meg folyamatosan efölé megy az olcsóbb csomag.
Ultraseedbox neked überjó, whiskeys-nek ez is gyenge.
Ja mondjuk egyszer a Feral-lal megjártad, de azóta mégis jó az is. Mondjuk azt a szolgáltatót szinte mindenki dicséri.
Szoktál írni a szolgáltatóknak, ha elégedetlen vagy, és áttesznek másik szerverre? Vagy egyszerűen vakszerencse?
-
-
-
allein
addikt
válasz
Imi1981 #3426 üzenetére
Kilőve akkor, mivel nem androidom van. Maradok a rutorrentnél. De érdekes mert a bestbox fiókom is rutorrent volt de amikor megnyitottam mobilról, átment mobil nézetbe. Feral viszont marad asztali nézetben
(#3428) Imi1981 - megkérdezem tőlük ircen, jó lenne mert 2 feral fiókom is van
-
whiskeys
őstag
válasz
Imi1981 #3398 üzenetére
ezzel nem lett jobb az élmény. tehát akkor megyek az árra. mert nem annyival jobb a spanyol mint a francia szerver. de ezért nem tartom meg a spanyolt hogy ha jön egy jó torrent akkor gyors legyen a sebesség. ez felesleges. ma már a seed sebesség nem fontos csak a feltöltőknek. ncore-ra meg amugy is felesleges szerver.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #3369 üzenetére
Ja 4 éve regisztráltam de csak 1 éve használok seedszervert (eleinte ilyen 60 gb-os speedworld) de csak pár hónapja nagyobb tárhelyű seedszervert ami igazán megnyomta a feltöltést. Meg ugye 4 torrentoldalra seedelek. Amíg nem volt szerverem 1 megabites nettel nyomtam ami 15 kilobájtal töltött fel
.Még egy darabig seedelhetek mire elérem a ti értékeiteket.Ja és így pontos :
4 éve 47 hete
Helyezés: 4637.
Feltöltés: 34.55 TB
Pontok száma: 7738 -
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3353 üzenetére
whiskeys! (neked akartam címezni)
Hűű ha!!
Ennek a dupláját is megéri!
A CPU terhelés itt is magas? Mert nekem 23% csak úgy, hogy közben megy a becsomagolás is. A feltöltési sebesség nekem most olyan 10 MB/s körüli. Később próbálj berakni valami frisset. Menni fog az 30-ig is szerintem.
Nekem nem ment a FileShare, de hamar megoldották.
-
-
-
den89
tag
válasz
Imi1981 #3287 üzenetére
Te akkor valami nagyon jó szerverre kerültél. Amúgy ez a 8 eurós csomag? Nekem se az infi se a novaboxnál nem volt még a közelében sem ennek. Ahogy mondtam már többször is, 45 mb/s fölé nem emlékszem, hogy ment volna. Vagy csak nem láttam.
whiskeys: türelem, rózsát terem. Nem egyszer leírtuk már, hogy nem fogják egyből aktiválni. Valakinek fél nap volt, valakinek 1 nap, valakinek épp szerencséje volt és csak pár óra kellett az aktiváláshoz.
Nekem pár nap és lejár. Szerintetek bestbox vagy ez? Más szolgáltatóról most nem igazán tudok, ahol max 2000-2500 Ft lenne a csomag és korrekt lenne a tárhely és a sebesség is.
-
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3289 üzenetére
Igen, azon nagyon sok múlik.
Én erről pl. most "lemaradtam" így nem is értem el olyan nagy sebességet. Mondjuk a 26 gigás verzióról nem maradtam le, az jól megy. A többi is 10-20-as arány közt van már. De ha hamarabb beszállok, ennyi idő alatt már dupla ennyi fent lenne. Úgy szálltam be, hogy már volt vagy 50 seeder...whiskeys:
den is így kezdte, neki amint írta is, 24 óra volt kb. Nézz be a spam mappába is ill. a ügyfél felületedre is nézz rá néha... Melyik csomagot rendelted?
Szerintem lesz annyira jó mint a seed.st! De inkább jobb.De a kapcsolat, sávszélesség beállításokat majd vedd feljebb itt is.
Ja, és köszi a klikkelést! ...ha te voltál
Melyik csomagot rendelted, az Infi-t? -
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3287 üzenetére
Na! Ezek szép értékek! Nekem igaz, hogy a kisebb boxom van, de nem ment ennyivel még soha. 60-70 körül volt a max eddig.
Ezek szerint az lehet amit mondtam régebben, hogy a memóriából elintézi a seed nagy részét és nem kell nagy vinyó használat hozzá. Szerintem 100 fölé nem igen fog menni, meg ha egyedül vagy, akkor is 112 a max. -
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3282 üzenetére
Itt a link: www.idfnv.com
Minden csomagnál van egy egyszeri 5€-s aktiválási vagy beállítási díj.
A sebességre 1 Gbps-ot ír ,de a felette lévő szövegben meg valami 100 Mbps feltöltési sebességet emleget. -
Soma01
veterán
válasz
Imi1981 #3259 üzenetére
A "letöltések" és a "kapcsolat" menü is le van tiltva a ruTorrentben a bestboxnál és nincs valami magasra állítva. Csak külön, egyesével, torrentenként lehet állítani, természetesen én magasabbra állítanám mindet. Így, ilyen "alacsony" értékekkel nagy szerencse is kell egy jó sebességhez.
A speedboxnál fentebb vetted már ezeket az értékeket legalább akkorára, mint amit régebben írtam vagy küldtem? Mert az is sokat javít ám a sebességen.
-
iguana
őstag
-
iguana
őstag
válasz
Imi1981 #3240 üzenetére
értem
akkor egy hajnali órában fel kell kelni, amikor kijön egy sorozat valamelyik nagyobb külföldi oldalra és lesniaz rss feed-et egyébként rém egyszerű beállítani, yt-n is van egy csomó tutorial. az autodl-t macerásabb (vagy inkább jobban utána kell olvasni az adott fórumon) beállítani elsőre, de az sem varázslat azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest