- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt23
tag
Bocs, kicsit félreérthető voltam, tehát hátulról kezdtem a válaszadást. Én arra a csatlakozóra gondoltam, amit az alaplapra dugok rá. Az egyben van, nincsenek külön egy pines kis vackok, amiket külön tudnék csak rádugni a lapra. Te nem erre gondoltál?
Magába az olvasóba nem látok bele, mert egy fém kerete van, amibe az sd kártya belemegy, elvileg tiszta, sűrített levegővel kifújtam belőle a port. Van ezen a fém házikón egy kis kallantyú, annak van némi rugózása, de nem teljesen értem hogy az mire jó. Esetleg ez görbülhetett el. -
Matt23
tag
Köszönöm a villámgyors válaszokat!
Hátulról, 4 érintkezős, és egyben van az egész, tehát nem tudom vele eljátszani, hogy az egyiket nem dugom rá a csatlakozók közül.
A kártyát nap mint nap használom fényképezőben. Onnan le is tudom menteni usb-n keresztül, de én a kártyaolvasót szeretném erre használni. Sajnos másik karival nem tudtam kipróbálni, pedig jó lenne, mert akkor biztos ítéletet hozhatnánk. De szerintem az sem normális, hogy egy kártyát nem hajlandó olvasni. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest