- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt23
tag
Bocs, kicsit félreérthető voltam, tehát hátulról kezdtem a válaszadást. Én arra a csatlakozóra gondoltam, amit az alaplapra dugok rá. Az egyben van, nincsenek külön egy pines kis vackok, amiket külön tudnék csak rádugni a lapra. Te nem erre gondoltál?
Magába az olvasóba nem látok bele, mert egy fém kerete van, amibe az sd kártya belemegy, elvileg tiszta, sűrített levegővel kifújtam belőle a port. Van ezen a fém házikón egy kis kallantyú, annak van némi rugózása, de nem teljesen értem hogy az mire jó. Esetleg ez görbülhetett el. -
Matt23
tag
Köszönöm a villámgyors válaszokat!
Hátulról, 4 érintkezős, és egyben van az egész, tehát nem tudom vele eljátszani, hogy az egyiket nem dugom rá a csatlakozók közül.
A kártyát nap mint nap használom fényképezőben. Onnan le is tudom menteni usb-n keresztül, de én a kártyaolvasót szeretném erre használni. Sajnos másik karival nem tudtam kipróbálni, pedig jó lenne, mert akkor biztos ítéletet hozhatnánk. De szerintem az sem normális, hogy egy kártyát nem hajlandó olvasni. Vélemény? -
Matt23
tag
Sziasztok,
megpróbálom itt elsütni a kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ. Adott egy belső kártyaolvasó, ami belső usb-n csatlakozik a géphez. Adott egy Sandisk 1 G-s SD kártya, amit fényképezőben szoktam használni. Miért nem olvashatja a kártyát az olvasó?
Kipróbáltuk már két gépben is, nálam meg sem akar moccanni, helyezzek kártyát az olvasóba címmel, havernál valami történik, de ott sem nyitja meg. Rossz a kártyaolvasó?
A biztonság kedvéért a kártya tuti jó és jó slotba dugtam a kártyát a megfelelő oldalával.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest