Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
frovery
senior tag
Modult akkor a szerelőd vette meg gondolom, mivel a upc nem ad modult, csak kártyát vagy boxot.
Ilyenkor viszont nem szokás a szerelőnek sorrendbe rakni a csatornákat, mivel ez így már a te dolgod, hogy a saját ízlésedre alakítsd, pont ez a lényege a gyári boxokkal ellentétben. Viszont ha megvan a sorrend, akkor érdemes egy mentést csinálni róla egy pennel és ha gond van, akkor csak rátolod és mehet is tovább a tv-nézés. Nem kell újra szenvedni a listával. -
gabaly
tag
válasz
frovery
üzenetére
"Beltéri vagy 10 éve nincs végre, ennek is örülök."
CI kártyaolvasó modult hozott a szerelőm aki egyben jó ismerősöm is nem tudom, hogy kellett volna-e neki sorbarendezni (a csatornákat persze lekereste) én nem hiszem különben is engedtem dolgára mert özön szerelni valója van.

-
frovery
senior tag
A upc beltériket használod? Mert akkor nem neked kellett volna a csatorna listákkal bűvölnöd, hanem a szerelőnek. Viszont ha a sajátod a box, akkor meg nem kell teljes keresést csinálnod, hanem mástól feltölteni a csatilistát, vagy egyenként a tp-ket lekeresni, abból egyszerűbb kigyomlálni a felesleges csatornákat.
-
törölt tag
tré bővít
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Pár napja kérdeztem tőletek merjek-ééé váltani t-ről upc-re és a CI-kártyáról is érdeklődtem. Nos, ma délre lettem upc-s mégpedig Direct+ és megfejelve a 11 HD-s csomaggal. Dél óta dógoztam vele, kb 680 csatornából kellett kiválasztani a nekem kellőket ez nem nagyon gyere be nekem ez nagy munka. Persze azért tartott ilyen sokáig mert azt hiszem itt olvastam, hogy úgy kell lekérni a csatornákat, hogy a kódoltakat átugorja. Csakhogy akkor meg nagyon sok nekem "járó" csatit nem adott sőt, nagyon keveset telepített le (biztos, hogy én vagyok a hunyó!). Ismét vissza és az egészet lekerestettem.....szóval így lehet vagy 6 óra hosszát elszórakozni vele, persze én nem vagyok májsztró sem, csak egy kis felhasználó. Végül is sikerült, de sajna most nem érek rá itt vissza olvasni pedig láttam tanácsot adni olyannak mint én, hogy hogyan kell lementeni a csatorna listát azért, hogy legközelebb ne kelljen "dógozni".
(vagy másik topikban, de ennek utána fogok olvasni)
Első benyomásom: itt többen hajlottatok afelé, hogy ez majd szebb képet ad SD-ben is. Nagy örömömre ez így is lett de nagyon nagy a különbség, a másiknál zajos volt SD-ben itt nem és szerintem nagyon szép az is. A HD csatik meg még szebbek nekem eddig nem volt ilyen, a t-nél 1 darabot sem adtak és ez az első HD-s tv-m.Beltéri vagy 10 éve nincs végre, ennek is örülök.

Üdv. I. -
Rick4
félisten
válasz
bostone
üzenetére
A UPC direct oldalán mindent megtalálsz, a csatornakínálattól a választható csomagokig mindent, a kosárba téve a neked megfelelő szolgáltatásokat és termékeket, megkapod a végösszeget. Vannak kedvezmények, első fél évben felét fizetős konstrukciók, ezért is lenne nehéz konkrét számot mondani.
-
bostone
addikt
Nagyon köszönöm a segítséget, minden kedves hozzászólónak.
Egy új előfizetés 2-3 készülékre, mekkora összeget vehet igénybe, ha az upc szakembereire bízom a szerelési munkálatokat?
-
Batib
őstag
Amiko Alien2. Választhato tuner konfiggal. A bolt csak példa.
-
taki01
őstag
Valaki tudna nekem ajánlani olyan boxot ami két tuneres hogy tudjak nézni is és felvenni egyszerre.
-
Rick4
félisten
válasz
bostone
üzenetére
Sokéve vagyok upc előfizető, mivel én magam raktam fel az antennát a legjobb tudásom szerint, gyakorlatilag csak akkor áll meg a műsor, ha olyan hatalmas eső van, hogy amúgyis jobb kihúzni mindent a konnektorból. A mostani nyár elég zivataros volt, talán évente 5x 10 percre mehet el a jel, de ez a sugárzási típus sajnos érzékeny a felhőre, nem a upc hibája. Állítólag a DVB-T még rosszabb ebből a szempontból. Saját beltérit használok, tehát nem kell problémáznom, hogy a készülék mit tud vagy mit nem, nem is ismerem a upc készülékeit behatóbban. Nagyon ritkán van bármiféle hiba is. Minőségileg megfelelő, bár ez a tévén is múlik, én sok éve LCD-n nézem, az SD természetesen gyengébb, a HD-k nagyon jók, EPG jó, bár a másoktól átvett csatikon nem megoldható a tökéletes EPG.
-
frovery
senior tag
Ezt én is tudom, viszont nagyon kevés box kezeli az ő camjukat. Olyan, mintha adtak volna, meg nem is.
A tv-kben meg csak mostanság van dvbs2-es tuner de azokat is nagyítóval kell keresni. Viszont egy ismerősömnek is van de szenved vele rendesen. Van amikor eltűnnek a hd csatornák, aztán napokig semmi hiba velük.
-
Watt25
veterán
válasz
frovery
üzenetére
Műholdas Digi-nél is lehet már kérni április 1. óta SmartCAM-ot. (CA modul + kártya.)
-
frovery
senior tag
válasz
üzenetére
"Nem tudom melyik jobb, digi, austriasat vagy upc"
Mindegyiknek megvan a maga hibája.
Austriasat minőségileg jó, epg a legjobb az összes közül Ára viszont horribilisen magas.
Digi minőségileg hagy némi kívánnivalót, a HD csatornái viszont nagyon jók, epg szinte használhatatlan. Beltérit csak az övékét használhatod, ami szintén katasztrófális. Kaon hd még elmegy de nekem alap, hogy ne fix legyen a csatorna lista és többmindenre legyen használható.
UPC az összes közül egy átlagot vonva a legjobb választás. Itt is vannak gyengébb minőségű csatornák, vannak apróbb szépséghibák de nekem ez jött be a legjobban. Éppen 2 éve van direkt kártyám, előtte 2 évig volt az ő beltérijükkel az előfizetésem.A jelszint próblémák a diginél és a upc-nél is általában kicsi antenna vagy roszz, pontatlan beállításból erednek. Nekem 90-es antenna van fenn de nagyon nagy felhőszakadásnak kell lennie, hogy elmenjen a jel.
-
törölt tag
válasz
bostone
üzenetére
2013 szeptemberében lettem előfizetőjük.
kb. fél évig szinte semmi probléma, pedig voltak felhőszakadások, aztán néha akkor is szakadozás volt, mikor derűs volt az ég.
A feladóállomás került ilyenkor mindig viharba. Magyarázat mindig volt.
Nem tudom melyik jobb, digi, austriasat vagy upc -
Pazolini
senior tag
Üdv!
Erről a STB-ról van vkinek tapasztalata?
Orchid Maxevo CT CICX HD PVR
-
bostone
addikt
Pár hete járt le egy másik szolgáltató által biztosított előfizetés és csak az ingyenesek maradtak, de úgy tűnik mégis igény támadt több csatornára. Az upc-ről semmi tapasztalatom nincs. Mennyire ajánlott a felhasználók szerint? Meg vagytok elégedve a színvonallal? Téli, erősen felhős időszakokban előfordul gyakori jel vesztés?
-
Rick4
félisten
válasz
frovery
üzenetére
Ne keverjük, a topic témáját adó upc direct-nél nincsen olyan termék, hogy mediacard, és nincs olyan szolgáltatás sem, hogy mediacard. A "sima" UPC-nél, ami a kábeles szolgáltatást adja, mediacard-nak egy szolgáltatását neveznek, a digitális kábelhez szükséges eszközt hívják így, ez egy előfizetői kártya és egy hozzá passzoló kártyaolvasó. Ami a műholdvételhez szükséges CI modul, azt ők sehogyse hívják, mert náluk nem kapható, a legjobb esetben is egy direktkártyát (már ha ez még kapható) lehet tőlük venni, máshol egy CAM modult, és kampó.
-
frovery
senior tag
válasz
csirkepokk
üzenetére
Mediacardot???
Simán kártyát kell kérned, ami cryptoworks, vagy ICE kártya lehet (ez cryptoworks módban üzemelő irdeto kártya). Ehhez veszel egy modult és be a tv-be, persze ha tudja a műholdas vételt. (DVB-S2)
Ha nem, akkor egy beltéri kell amibe a kártyát rakod.
-
frovery
senior tag
válasz
csirkepokk
üzenetére
Mint írták is előttem, nincsen nekik. Viszont jobb, nemsokkal de jobb. Ugyanezt a Humaxot adják DVR nélkül, ami szinte tök ugyanaz. Alapból már ezt adják ki minden új előfizetőnek, mégha nem is kér HD csatornát. Semmi gond nincsen velük, pedig jópárral találkoztam már. Az alp csomagban a scart mellett a hdmi kábel is benne van, tehát hd csomag nélkül is jobb a képminőség, mivel digitlis kábellel kötöd össze a lapos tv-vel. Jó a képe, jó a hang átvitele is.
-
*Tata*
senior tag
válasz
csirkepokk
üzenetére
Cserélné az ember, ha lenne nekik.

-
frovery
senior tag
válasz
csirkepokk
üzenetére
Úgy, hogy a Philips csak 720-at tud, a Humax (mivel újabb konstrukció), már 1080i-t.
Rick4: Teljes mértékben egyetértek veled. Egyszerűen nem tudnám elviselni ezeket a bóvli beltériket, amiket a szolgáltatók adnak. Utoljára 2006-2010 között volt Digis beltéri a lakásban. Azóta kizárólag saját boxok vannak, saját kártyával.

-
csirkepokk
tag
Sziasztok!
Nálam 2 beltéri van egy Philips dsr8111 HD felvevős,
a másik helységben egy sima Humax HD.
Azt vettem észre , hogy a Philips-nél a sarokban 720/50hz,
a humax-nál 1080/50hz -et ír ki a tv.
Ez hogy lehet? -
*Tata*
senior tag
Hát megjött a válasz a Humax beltéri igényemre.

Köszönettel vettük a UPC DTH S.á.r.l.-hoz érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A Humax DVR teszt készülékként része volt a 2013-as év Téli kampányának. Ezen mediaboxot új előfizetőinknek SuperPak csomaggal vagy Direct DVR funkció megrendelése esetén biztosítottuk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mivel Ön a szolgáltatást nem a fent jelzett kampányban rendelte meg, így nem áll módunkban ilyen típusú készüléket biztosítani.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy készlethiány miatt azóta sem biztosítjuk a Humax DVR készülékeket.Megértését köszönjük.
-
frovery
senior tag
válasz
Squirrel
üzenetére
A beállítás ezzel a legegyszerűbb.
Alsó mezőt lehúzod, megkeresed a 0.8W Intelsat 10-02, Thor5-6-ot.
Majd a felső mezőbe beírod a települést és az utcát is. Ezután a mellette lévő GO-ra katt.
Megjelenik egy zöld kis csepp, amit oda tudsz húzni, ahova pontosan néz az erkélyed vagy a falad. Nagyíthatsz is rá, így könnyebb. A zöld csík mutatja a pontos irányt. A szomszéd házakat nézve nagyon könnyű az irányt belőni a térkép alapján. Ezután már csak jobbra-balra kell nagyon finoman forgatni és kicsit a dőléssel állítgatni. Nagyon finom mozgatás kell neki, nem egy tető antenna
Update: Most olvasom már ugyanezt leírták de meghagyom.

-
woodworm
veterán
Mókás sztori (akkor nem tűnt annak), de amikor szereltem magamnak a tányért, iránytű híján a dishpointer alapján próbáltam belőni a műholdat. Az elevációs szöggel nem is volt problémám, azonban az azimutnál, értékre hiába volt pontos, csak a mutatott képre és irányra hagyatkozhattam. Arra azonban nem számítottam, hogy a kép jelentősen eltérhet a megadott iránytól (nálam kb. 20°) és pásztázáskor nem forgattam annyira ki az antennát, így nem is találtam meg először a műholdat.
-
Rick4
félisten
válasz
Squirrel
üzenetére
Ez valamennyire segítségedre lehet: [link], a cím épp ott lesz, ahol be akarod lőni, a műhold meg a 0.8W intelsat 10-02, Thor5, Thor6 lesz. A térkép alatt lesz pár adat, neked a "dish setup data" részból az elevation fontos, az ott szereplő értéket a függőleges rúdra felszerelt parabolatükör tövénél lévő skálán kell beállítani. Ha ezek megvannak, már közel vagy.
-
zeusz55
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz
Squirrel
üzenetére
Úgy, hogy ilyet még sosem csináltál, legalább 3 óra lesz, mire felrakod, és megtalálod a megfelelő pozíciót, sajnos úgy a legnehezebb bármit is mondani, hogy nem értesz hozzá. Tudni kellene a pontos földrajzi pozíciódat, ebből lehetne műhold irányt és elevációt számolni, már csak pár pontos műszer kellene, pl vízmérték és iránytű...
Ehhez képest én mindenféle külső eszköz nélkül kb 5 perc alatt belőném, de én már 16-17 éve is motoros forgatót gyártottam ablaktörlőmotorból, meg menetes szárból a parabolához.....
Talán szerencsésebb lenne itthon belőni mindent segítséggel, kikapcsolni, ott meg összedugni, és már csak a tányér beállítás maradna....
-
zichie
senior tag
válasz
Squirrel
üzenetére
Az is kérdés, hogy a külföld melyik országot takarja és van-e lefedettsége a Thor 5 és Thor 6 műholdak UPC-s transzpondereinek?
A K2-es és a T2-es nyalábokat használja a UPC. A hivatalos lefedettségi térképeket itt találod:
http://www.telenorsat.com/satellites-teleports/satellite-fleet/thor-6-k2-2/
http://www.telenorsat.com/satellites-teleports/satellite-fleet/thor-5-t2-2/Értelemszerűen Európából van stabil vétel 80-90cm-es tányérral is, de pl. a tengeren túlról semmi esély. Közel keletről és Észak-Afrikából extrém méretű (2-3 méteres) tányérral még lehet vétel.
-
Watt25
veterán
válasz
Squirrel
üzenetére
Hivatalosan külföldön nem nézheted az adásokat, tehát mindenképpen magyar lakcímre kell szerződést kötni.
Ha ezt meg tudod oldani, akkor kérd CI modullal (mond, hogy minden technikai eszköz megvan neked), és azt meg abba rakod, amibe akarod. (Persze kell hozzá saját vevő, vagy olyan tévé, amiben van DVB-S2.) -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Kulfoldon szeretnenk otthoni adasokat nezni, hogy induljak neki a dolognak? UPC tudom, hogy foghato kulfoldon, de nem tudom, otthon mit szol a szolgaltato, ha bemegyek es irok egy szerzodest, veszek egy dekodert es egy antennafejet (tanyer - azt hiszem 80 cm-es az van). Esetleg mas opcio is van? Regen ugy tudom a Digi-nek is volt muholdas vetele, ez mar megszunt? A lakas del fele nez, remelem onnan lathato muhold, ezt hogyan tudom ellenorizni? proba-szerencse?
Koszonom a segitsegeteket!
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
DSR8111-gyel felvevőkártyával 720p-ben tudok felvenni HDMI-n keresztül. Humax két hd-s eszköze hdcp-s kódolású, (Philipsnél erre nem tér ki a használati).Szeretnék váltani 1080-ra, vagyis Humaxra, de ha letiltja a HDMI-n kimenő felvételi lehetőséget, akkor maradok inkább a gyengébb minőségű Philips STB-nál.Van valakinek tapasztalata a HUMAXokkal? (Állítólag újabban szabvány a HDCP...)

-
kory24
őstag
Sziasztok!
Bekötéskor megrendeltük a HD csomagot. Az volt írva első 6 hónapban 500Ft, majd 7. hónaptól 1000Ft.
Most kb 4. hónapnál tartunk és most 650Ft-al szerepel a számlán.
Nem az a 150Ft bosszantó, csakhát ez valahogy nem fair. Nem?

-
zeusz55
senior tag
-
golya87
őstag
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném,azzal kapcsolatban,hogy most váltottam Trio M csomagra és olyan problémám van,hogy feltöltésem nem megy. Ez mitől lehet? Pár ismerősömnél körbekérdezősködtem,de náluk működik rendesen a feltöltés,nálam vajon miért nem?

Előre is köszönöm a segítséget!

-
frovery
senior tag
Most néztem csak utána, mert sokszor azt hiszik, hogy alapból van benne S tuner is. Ebben viszont tényleg van: LG 42LB671V
Nem is rossz készülék

-
gabaly
tag
Sziasztok.
Vettem egy Lg 42 lb 671v Tv-t. Szeretném megkérdezni tőletek van-e olyan köztetek aki T-home-t és Upc-t is ismeri mégpedig SD adások tekintetében. Minden nap sok SD-t néznék de csak jó lenne HD-csatikat is. A T-nél nincs lehetőség rá, vagy ilyen rtl, duna, stb HD csatikra lehetne előfizetni. A Upc Direck valamelyik csomagjához viszont rendelhetnék 11 olyan HD csomagot melyek már nekem is tetszenének. Namost ha már váltanék Ci+ kártyát szeretnék tehát nem akarok már beltérit.
Tehát: van-e valamelyik szolg. javára minőségi eltérés az SD adásoknál és ha váltanék Upc-re nem lenne-e rosszabb? Kérlek ne írjátok, hogy nem kell SD adásokat nézni mert zömében az menne és a T-nél elég jó de ettől egy fokkal sem akarnák vissza lépni. Válaszotokat köszönöm. -
frovery
senior tag
-
Pazolini
senior tag
Végülis kiderült, hogy a tv-mmel nem kompatibilis a philips dsr teljesen, s ezért nem megy át a HD ready (720p), csak a EDTV (enhenced digital; 576p), viszont a HD monitoromon oké és a 720p-s felvevőkártyámon is a pc-n, s ezeken egyáltalán nem rosszabb a UPC HD-je a Digi tv nyújtotta hd-nál, ami 1080i-ben megy ki a televízióra (ezzel persze kompatibilis).
Marad minden így, mert az UPC Philipséről la. át tudom tenni a felvett anyagot, vagy a direct streamet a pc-re.OFF
Sajnos a digis anyagot, ami viszont hdcp-vel védett, nem tudom áttenni pc-re. Ott csak egy scart>y.u.v. átalakító segítene... Nem nagyon látok ilyet a neten, csak külföldi oldalakon, de még bízom a mediamarkt hama-s cuccaiban, s ha lesz ilyen, mehet a hd átvétel digiről is...
bogabihoz kérdés: Te milyen stb-t használsz a Humax után???
-
bogabi
őstag
válasz
Pazolini
üzenetére
A Philips DSR8111 max. 720p-t tud kipréselni magából. Ebben (is) jobb a Humax DVR box, ott - ha jól emlékszem, mert már nincs meg a box - 1080i a teteje. Nekem is elsőre a Philips boxot hozták, aztán - hál' istennek - nem volt hang a TV-n, így cserélték Humax-ra. Másfél évig volt nálam a Humax, semmi problémám nem volt vele.
-
aronpapa
tag
Tudja valaki, miért lehet az, hogy a TV "Élő menü"-jében a HD csatornákon futó műsorok címét és leírását (és csakis azokat) német, szlovák, angol nyelven jeleníti meg? Ráadásul úgy, hogy amikor a TV bekapcsolása után első alkalommal elindítom az "Élő menü"-t, akkor még magyarul jeleníti meg, és pár perc múlva átvált a fenti nyelvek valamelyikére.
-
Rick4
félisten
válasz
Pazolini
üzenetére
A beltéri lehet rossz, de az biztos, hogy a HD csatik szépek és jók, igaz, hogy a fullHD helyett 1440X1080-ban jönnek, de ez ugye az a felbontás, amit egy méterről már nem szúrsz ki, tévézni meg ennél messzebbről szokás, szóval ha a beltéri tényleg nem tud a HDMI-n keresztül legalább 720p-s felbontást, szerintem cseréld le. Érdekes egyébként, nekem volt olyan LG TV-m, ami az 1080p helyet 720 felbontással ment, és szebb képe volt, tévéje válogatja.
-
Pazolini
senior tag
Üdv Fórumtársak!
Feltételezem sokan közülünk Philips DSR8111 beltéri kaptak a UPC-től, élvezik is a szolgáltatásait.
Én is 2010 óta. A HDMI-n érkező jel forrás (576p; 50Hz) HD- csomag csatornáin is csak 576 (!); viszonylag szép, éles, kontúros képet ad az én kis HD ready 1366x768-as LCD tévémen, ezért mindig azt gondoltam, hogy a tv-ben van a hiba. De a napokban kipróbáltam Digivel, és a HD csatornák 1080i-vel jönnek, mondanom sem kell, azért látszik a különbség ilyen felbontású tévén is, bár az SD csatornáknál mindenképp jobb a UPC "hd"-ja.Kérdésem: senkinél nem volt ilyen probléma? Mindenki 720p-vel kapja a jelet ettől a beltéritől (honlap szerint ennél nem is tud többet)? Lehet, hogy csak nem kompatibilis a tévémmel?
Vagy másnál is 576-ot ad ki, csak nem érdemes vele foglalkozni... (?)
Pár esetről olvastam a neten, de elenyésző, ennek ellenére upc-s hölgy telefonban elismerete, hogy tudnak a problémáról.
Megjegyzem, elég méltánytalan dolog így szolgáltatni! Az ún HD-csomagért nem kapok 5. éve tényleges HD-megjelenítést. Kb. 80 ezer Ft nettót fizettem eddig érte mindösszesen.Esetleg van megoldás? Bütykölés, fw-frissítés, STB-csere. Nekem a dvr nélküli, egy tunerest ajánlották, +600.- Ft PVR ready szolgáltatási díjért. Remek! de nekem a dvr-es kellene, olyan, ami tudja a HD-t. Ez pedig a Humax dvr-es készüléke, de azért állítólag könyörögni kellene.

-
bazsy_
tag
Köszönöm a tippet manuálisan megadtam a frekiket aztán már csak kb 250 csatorna volt ebből már sokkal könnyebb volt kidobálni a nem odaillőeket. El is mentettem a listát jól fog jönni ha szoftvert frissítek.
Más (a kérdés mindekihez szól )
Van egy cloud i box 2 plus-om ,openpli 4 van rajta: a gond az hogy kb 10 másodpercenként megáll a kép aztán megy tovább. A benne lévő upc kártyát kipróbáltam az amikoban ott jól működik. Próbáltam más szoftverrel is (openatv, blackhole) de ott nem tudtam működésre bírni a kártyát. Van valami ötletetek hogy mit lehet kezdeni vele ,esetleg másik szoftvert felrakni?
-
Pazolini
senior tag
válasz
FabioeM
üzenetére
Hogy tudtad elérni, hogy cseréljék? Nekem azt mondták, dvr-es készülékeik közül csak a Philips dsr8111 áll rendelkezésre...

Nekem az a gondom vele, hogy csak PAL 576p-ben küldi a jelet, s ez elég nagy gáz, már amennyi pénzt a hd csomagért eddig leszurkoltam 5 év alatt...

-
Watt25
veterán
Nem hiszem, hogy ilyet lehet. Kézimunka.
Esetleg ne automatán, hanem manuálisan keresd a konkrét UPC frekiket. -
bazsy_
tag
sziasztok!
Csatornarendezéssel van gondom. Ma üzemeltem be a frissen beszerzett direkt kártyámat egy amiko micro hd-val, a gond az hogy majd 800 csatornát talált és nem találok semmi olyan opciót hogy csak az upc csatornáit lássam.. Hogy lehetne ezt beállítani hogy ne kelljen mind a 800 csatornát egyesével átbogarászni?
Előre is köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
Philips DSR-8111 beltéri egységem van és a napokban állandóan a készülék jobb oldalán egy piros fény világít mintha venne föl adást, de ez nem áll fent. És nincs is beprogramozva sem előre.
Mi miatt világíthat?
-
Himm
csendes tag
válasz
::Trunks::
üzenetére
igy utolag egy megjegyzest engedj meg es egyuttal egy kerdest: A SCART csatlakozason miert van szukseg Frekvenciara es Halozati azonositora?????
Szerk: es meg egy kerdes. Miert kellene a te TV-d beallitasahoz a UPC Direct-tol tajekoztatast kapj????
-
senior tag
válasz
üzenetére
megoldódott ,valahogy csak észre vette a scartot
-
senior tag
Sziasztok! Vásároltam egy új LG LED tv-t ,de beprogramozásnál nem tudom ,hogy kell beállítani a beltérit. (műholdas upc)
SCART-al csatlakozom rá, a régebbi LCD tv-m egyből felismerte ,semmit nem kellett állítanom rajta.
Az UPC oldalán nem találtam erre utaló instrukciókat.
Ami kéne:
Frekcvencia kHz
Hálózati azonosító /5szám/ -
*Tata*
senior tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki hozzáértő?
Most a tv-t UPC Direct felvevős HDmédia boxról nézem.
Ha médiakártyát kérnék tőlük, szebb lenne-e a kép
És gondolom ha váltok akkor a felvételi lehetőségem ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Witcher topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

15K-ért vesz egy kiváló beltérit, 3-4K a fej és a tükör, amiből ha az övé ot van, még venni se kell, felrakja és nézi.