Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazolini

    senior tag

    Üdv Fórumtársak!

    Feltételezem sokan közülünk Philips DSR8111 beltéri kaptak a UPC-től, élvezik is a szolgáltatásait.
    Én is 2010 óta. A HDMI-n érkező jel forrás (576p; 50Hz) HD- csomag csatornáin is csak 576 (!); viszonylag szép, éles, kontúros képet ad az én kis HD ready 1366x768-as LCD tévémen, ezért mindig azt gondoltam, hogy a tv-ben van a hiba. De a napokban kipróbáltam Digivel, és a HD csatornák 1080i-vel jönnek, mondanom sem kell, azért látszik a különbség ilyen felbontású tévén is, bár az SD csatornáknál mindenképp jobb a UPC "hd"-ja.

    Kérdésem: senkinél nem volt ilyen probléma? Mindenki 720p-vel kapja a jelet ettől a beltéritől (honlap szerint ennél nem is tud többet)? Lehet, hogy csak nem kompatibilis a tévémmel?

    Vagy másnál is 576-ot ad ki, csak nem érdemes vele foglalkozni... (?)
    Pár esetről olvastam a neten, de elenyésző, ennek ellenére upc-s hölgy telefonban elismerete, hogy tudnak a problémáról.
    Megjegyzem, elég méltánytalan dolog így szolgáltatni! Az ún HD-csomagért nem kapok 5. éve tényleges HD-megjelenítést. Kb. 80 ezer Ft nettót fizettem eddig érte mindösszesen.

    Esetleg van megoldás? Bütykölés, fw-frissítés, STB-csere. Nekem a dvr nélküli, egy tunerest ajánlották, +600.- Ft PVR ready szolgáltatási díjért. Remek! de nekem a dvr-es kellene, olyan, ami tudja a HD-t. Ez pedig a Humax dvr-es készüléke, de azért állítólag könyörögni kellene. :))

Új hozzászólás Aktív témák