Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Ha valakinek van még tapasztalata, szívesen olvasnám.
Nagyjából fél éve nincs okostelefonom, mert nagyon sokat vaciláltam, hogy melyik készüléket vegyem, mert viszonylag modernet szeretnék, nem egy-két éves modelleket és kompakt méretet, mert kicsi a kezem. Jó lenne, ha valamennyire víz/sérülésálló lenne, illetve min. AC-s WiFi, mert hálózatokat építünk. Ja, és persze árban sem igen szeretnék 70.000 Ft-nál feljebb menni. Szóval nem kevés dolognak kellett összevágnia.
Előtte Android One-os Xiaomi Mi A2 Lite - A2 - A3 voltak, de amikor kiderült, hogy nem lesz A4, elengedtem a Xiaomi-t is.
Ezután kijött az iPhone SE 2020, ami jónak tűnt, csak a zárt rendszere miatt egy csomó hálózati adatot pl. nem tudok rajta megnézni. Méretre jó és valszleg 4-5 évig kiszolgálna.Most találtam ezt az Unihertz-et, és ebben bizony összevágnak az igényeim.
Csak hát, tapasztalat híján nem vágnék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest