- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Ha valakinek van még tapasztalata, szívesen olvasnám.
Nagyjából fél éve nincs okostelefonom, mert nagyon sokat vaciláltam, hogy melyik készüléket vegyem, mert viszonylag modernet szeretnék, nem egy-két éves modelleket és kompakt méretet, mert kicsi a kezem. Jó lenne, ha valamennyire víz/sérülésálló lenne, illetve min. AC-s WiFi, mert hálózatokat építünk. Ja, és persze árban sem igen szeretnék 70.000 Ft-nál feljebb menni. Szóval nem kevés dolognak kellett összevágnia.
Előtte Android One-os Xiaomi Mi A2 Lite - A2 - A3 voltak, de amikor kiderült, hogy nem lesz A4, elengedtem a Xiaomi-t is.
Ezután kijött az iPhone SE 2020, ami jónak tűnt, csak a zárt rendszere miatt egy csomó hálózati adatot pl. nem tudok rajta megnézni. Méretre jó és valszleg 4-5 évig kiszolgálna.Most találtam ezt az Unihertz-et, és ebben bizony összevágnak az igényeim.
Csak hát, tapasztalat híján nem vágnék bele.
-
otodik
újonc
Nekem ilyen atom-L-em van, volt Atom-om is, de miután egy távolsági busz áthaladt rajta a maga 10 tonnájával (első-hátsó kerékkel), már csak 1 hétig szolgált
Hát, az L az jóval nagyobb és jóval nehezebb, cserébe 4300mAh akksi bírja minimum 2 napot. Kurva gyolrsan tölt
(faszomat érdekli hány-pont-nulla a töltés, gyorsnak meglehetősen gyors) és hát momentán már nem léteznek 4"-es mobilok. Nekem túl nagy is, ezért a Jelly 2-t is megrendeltem, decemberre azt is leszállítcsák.
A készülékkel konkrétan ölni lehet, ha kalapácsként használnád valaki fején. A oldala gyönyörű alu boritást kapott, a gombjai csodálatosak műxenek.
Az Unihertz már bizonyított, hogy nem silány kínai gagyi, még ha kínában is gyártják. Az ügyfélszolgálatról annyit, hogy az egyre-hangosogó csengést/ébresztőhangot a kedvemért implementálták. Azért nem semmi... (direkt rákérdeztem, hogy ez egy Android funkció, amit csak engedélyezniük kellett, de azt írták nem, ezt meg kellett programozniuk)
A hívás minősége és az audio nagyon rendben van, a speaker jó hangos tud lenni....
Egyik eladóvá fog válni, szerintem ez az atom-L lesz az. Nekem semmi bajom nem volt se az Atom, sem az Atom-L gumi boritásával, azt hittem ez csak Ázsiában probléma ahol több mint 50% a páratartalom.
-
GS S
csendes tag
válasz
Vampire2nd #3 üzenetére
cubot king kong mini
-
Mocikula
újonc
Sziasztok! Unihertz atom telefonom van.
A gumi borítás megadta magát, de vízálló maradt. Üzemidő max 1 nap.
Hívás minősége meglepően jó.
Frissítés 3 szoros érkezett. 2020 márc.
Várom az XL-t, remélem tanulnak hibáikból -
rigoberto
őstag
És hova kéne ez a rondaság neked?
Az atombunkeredbe? -
Vampire2nd
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Mivel a gyártó több telefont legyártot, így gondoltam egy kickstart kampány is megfelelő lehet.
Illetve ami érdekelt volna, hogy mi az ami buktató, ha ezt a telefont megvenné az ember.
Én egy 4ˇ telefont kerestem, és csak ezt találtam. -
válasz
Vampire2nd #1 üzenetére
Nem is értem, minek nyitottál topikot egy olyan készüléknek, ami még kb. nem is létezik?
Ezért sem venném meg, illetve nem is teljeskörű a leírás, 2.0-s gyorstöltés, stb... -
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam fórum témát, így gondoltam nyitok egyet.
Kinek mi a véleménye erről?
https://www.kickstarter.com/projects/jellyphone/atom-xl-the-upgraded-atom-with-48mp-camera-and-4-screen?ref=5q75uq&utm_source=Unihertz+Website
Ti vennétek ilyet és ha nem, akkor miért nem?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest