Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tatita

tag

válasz Meggyi001 #2925 üzenetére

Na, ez jól néz ki. Az akkumulátor ikon olyan, mint a Xiaomikben, az mindig tetszett.

A Poweremet parkolópájára tettem, mert az új kijelzőn nem volt az a prizma, ami kell a gombok megvilágításához. A régiből próbáltam átmenteni, de nem tudtam pontosan a helyére varázsolni. Utána más módszerekkel próbáltam a fényt a helyükre irányítani, de nem sikerült normálisan megoldani. A sok össze- és szétszereléstől a ledek fényterelő "csövecskéi" teljesen tönkrementek. Annélkül pedig a telefon minden lehetséges helyen világít, csak ott nem, ahol kellene. Közben vettem másik kijelzőt, amin van prizma. Ha ezzel kezdem, már régen jó lenne. Most várom az öntapadós PU hab lapot, amiből az új fényterelőket kísérlem meg kiszabni.
    Nem tudom mennyire lesz ez a megoldás jó...
    A biztonság kedvéért előrendeltem egy tegnap egy Vernee Thor Plust. A Mars Pro nagyon tetszett, de a 3500-as akksit kissé karcsúnak találtam. Kompromisszumként bevállaltam a HD kijelzőt, ami Super Amoled, a Mars Pro-hoz hasonlóan.
    Nem tudom jó lóra tettem-e, mert állítólag a Vernee nem feltétlenül rendelkezik a legfényesebb múlttal...

Új hozzászólás Aktív témák