Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatita
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Na, ez jól néz ki. Az akkumulátor ikon olyan, mint a Xiaomikben, az mindig tetszett.
A Poweremet parkolópájára tettem, mert az új kijelzőn nem volt az a prizma, ami kell a gombok megvilágításához. A régiből próbáltam átmenteni, de nem tudtam pontosan a helyére varázsolni. Utána más módszerekkel próbáltam a fényt a helyükre irányítani, de nem sikerült normálisan megoldani. A sok össze- és szétszereléstől a ledek fényterelő "csövecskéi" teljesen tönkrementek. Annélkül pedig a telefon minden lehetséges helyen világít, csak ott nem, ahol kellene. Közben vettem másik kijelzőt, amin van prizma. Ha ezzel kezdem, már régen jó lenne. Most várom az öntapadós PU hab lapot, amiből az új fényterelőket kísérlem meg kiszabni.
Nem tudom mennyire lesz ez a megoldás jó...
A biztonság kedvéért előrendeltem egy tegnap egy Vernee Thor Plust. A Mars Pro nagyon tetszett, de a 3500-as akksit kissé karcsúnak találtam. Kompromisszumként bevállaltam a HD kijelzőt, ami Super Amoled, a Mars Pro-hoz hasonlóan.
Nem tudom jó lóra tettem-e, mert állítólag a Vernee nem feltétlenül rendelkezik a legfényesebb múlttal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest