Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatita
tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Szívesen, bár nem szerettem volna a Power ellen beszélni. A Gsm Palota oldalán úgy szerepel, "európai piacra szánt". A feleségem nagybátyjának onnan vettem. Esetleg máshol a leírásban szerepelhet az Lte b20. Az a global version vagy edition. Valószínűleg meg is lehet kérdezni az ügyfélszolgálaton.
Szerintem, ha a Power elég volt a 3gb rammal, itt is elég lesz. Bár én a 4gb felé hajolnék
-
tatita
tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Esetleg egy Xiaomi Redmi Note 4 global editiont. Arról csak jót olvastam eddig és a 4000-es akksija közel annyit bír, mint a Poweré. A Meizu és a Xiaomi már egy más dimenzió. Jó értelemben.
-
válasz
Vanguard71
üzenetére
Azt lehet, persze. De én ha a helyedben lennék, el gondolkodnék egy meizu m5 note-on. Csak 4000-es az aksija, de az is bír két napot, és jó gyors, smooth kis teló. Volt itt nálam kettő, beállításra. 46 + posta itthonról, 32-es belső hely, stb. Csak egy ötlet volt...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
A külföldi webshopoknal siman kapsz visszateritest, ha nem akarod visszaküldeni, akár annyit amiből simán megvan a csere. Csak kellő határozottsaggal kell irni nekik.
-
tatita
tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Próbáltam neked videót keresni hozzá, de sajnos egyikben sem jutnak el a kijelzőig. Biztosan ki lehet cserélni gond nélkül, mert kapni lehet hozzá.
Ha a sajátomról lenne szó, bele is vágnék, nem ez lenne az első.
Persze senkinek sem javaslom, hogy saját kezűleg barmolja szét a telefonját, ha nem biztos a dolgában.Nem tudom, ez a hiba a korai készülékeknél jelentkezik csak vagy a később készülteket is fenyegeti-e. Majd jövőre megtudom, úgy néz ki.
Egy kijelző a telefon árának a harmadába kerül. Nem semmi. -
válasz
Vanguard71
üzenetére
Helló, hol vetted?
-
whisky71
tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Ghard kolléga története:
(#1372) Ghard
-
whisky71
tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Szia!
Ha itthon vetted, még garanciálisnak kell lennie, ha valamelyik kínai webshopban, akkor az ottani feltételeket kell megnézni. Van, ahol egy év, van, ahol fél év. Mielőtt szétkapnád, érdemes lenne utána nézni.
A visszaküldés költsége a kérdéses, ha jól tudom, a Paypal (amennyiben rajtuk keresztül fizettél) megtéríti. De nem akarok hülyeségeket írni, ennek is utána kell menni. Plusz, ha EU-n kívülre küldöd, észnél kell lenni a papírmunkánál is. -
szaszab
aktív tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Lőjetek le, ha rosszul tudom, de ez Android betegség, nem a telefoné. Az SD kártyára mentés miatt történik. Van, amikor a boot során előbb tölti be, hogy az SD kártyáról használjon adatokat, de még nem mountolta azt.... Így nincs honnan. Néha pedig szimplán, működés közben un- és remountolgatja az SD kártyát. Erről természetesen nem értesít.
Ezt én még nem tapasztaltam, csak ismerősök mondták, hogy ez létezik, van ilyen.
Szóval, próbáld ki azt, hogy semmilyen beállítást nem mentesz az SD kártyára. Szóval ha így működik, akkor tádá! Mondjuk én könnyen beszélek... Az SD kártyán csak zenéket és hangoskönyveket tárolok, meg a fotókat menti oda, amiket a telefonnal készítek. Ez utóbbiakat szinkronizálás után 2-3 naponta törölni szoktam, kézzel.
Sz'al nem kell egyből enrage-elni és szidni valamit.
Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
-
válasz
Vanguard71
üzenetére
Nekem már több telefonnal is volt ilyen hogy elfelejtette a beállításokat.
-
Vanguard71
csendes tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Nos, változott a helyzet.
Most b@sztam földhöz.
Eddig minden rendben volt, de hétvégén eljátszotta, hogy néma maradt hívásoknál.
A kapcsolathoz beállítottam a csengőhangot egy darabig minden rendben, de aztán csak úgy magától visszaállt az alapértelmezett hangra és onnantól nincs csörgés.
Ahol nem volt beállítva az alaptól eltérő hang, ott nem volt gond.Egyszerűen elfelejti a beállításokat. Többet is. Alapértelmezett mentés helye: sd kártya. Ameddig nem gondolja azt, hogy visszaáll telefon memóriára.
A képernyő koppintásos ébresztését simán elfelejti, néha napjában háromszor is.Ennyit erről, kipróbáltam, ennyit megkockáztattam. Nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
Meggyi001