- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz
Meggyi001 #376 üzenetére
Nah, jól hangzik! Erre a hétre ígérnek egy újabb MM kiadást, azt még megvárom.
FM rádió működik rendesen, felvétel is?
Aki Május 14-es szoftvert rakta föl, annak nem fog lejönni OTA-n, mert elbénázták... Fel kell flashelni a mostanit, vagy majd ami jön a héten. (A 05.17. utáni ha minden igaz már jó.)
5.1 -> 6.0 OTA-ról nincs újabb hír, "majd lesz".
-
fisticZ
csendes tag
válasz
Meggyi001 #371 üzenetére
Megtörtént.
Sajna nem az alsó usb nyák rész ment tönkre mert azon átmegy a feszültség hanem valami valahol az alaplapban. ÉS mivel nem kiszedhető az aksija az sem pálya hogy az aksit külön töltögessem. Úgyhogy valszeg könnyes búcsú.Most azon gondolkodom, hogy amennyiben rendelek egy újat hogyan tudom egy mozdulattal átmigrálni az össze feltelepített alkalmazást, beállítást meg mindent az újra.
-
Ghard
őstag
-
-
cadj92
csendes tag
válasz
Meggyi001 #351 üzenetére
Nekem még mindig 5.1 van, de már erősen hajlok rá, hogy ne várjak OTA-ra. Volt egyébként 17-én is egy update, ugyan azon a OneDrive-os linken frissítették a fájlt csendben, semmi bejelentés. Állítólag [xda] javítottak ezt-azt.
Akinek 20160514-es MM van, OTA-n leszedi a 20160517-es kiadást?
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ezzel így, de nekem a kephost-os linkek nem működnek, így a te képeid sem (a cikkben sem). Időnként csak kiírja az ipv6 címemet, most épp üres oldal... (Volt amikor ment, pl amikor kiadták a cikkedet, de általában off.)
-
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #351 üzenetére
Én ritkán használok 2 simet, viszont marshmallow frissítés után hagytam a 2. kárytát is hálózaton, eddig semmi probléma nincs vele.
A 4G érdekes téma. Attól függ hol és melyik szolgáltatónál van előfizetés. Siófoktól délebbre telekomnál 3G-t látok és Edge-t (többnyire az utóbbit), telenoron meg szinte csak 4G-t.
-
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #329 üzenetére
A kamera gomb nekem sem indítja a kamerát (amit nem is bánok, sokszor megnyomtam véletlen), fényképezni viszont lehet vele ha elindult a kamera app.
Layer manager-el szórakozok, jó lenne valami sötét téma, de eddig nem jött össze. Egyik téma újraindítgatja a másikkal meg beragadt welcome feliratnál, csak recoveryből tudtam visszahozni
-
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #324 üzenetére
A 64 bites twrp-nél a leírás végén ott a supersu link, csak fel kell flashelni a zipet twrpből
http://www.needrom.com/download/twrp-3-mm-64-bit/Már felnyomtam a szokásos kb 20 app-ot playstoreból, eddig minden simán megy. De nekem az 5össel se volt gond.
Talán egy hangyafasznyival gyorsabb a lollipopnál -
ducsidu
senior tag
válasz
Meggyi001 #289 üzenetére
Igen, sajnos nincs elég egyértelmű győztes. A Note-nak az akksija egyenesen gyenge, a Helio X10 ráver a 6735-re, a 2GB RAM meg nem tudom mire lenne elég. Viszont az Xiaomi (megbízhatóság, közösségi támogatás), na meg az olcsóbb és az eustockos garancia szimpatikusabb, mint a puremobile-os.
Cserébe itt lesz 6.0, szóval úgy tűnik támogatottság van, óriási akksi, 3GB RAM, ujjlenyomat olvasó.
Egyelőre figyelem a topikokat és majd főleg a Marshmallow-s tapasztalatok alapján döntök. Eddig a Ulefone a szimpatikusabb, csak a gyártót kis fenntartásokkal kezelem.Bocsánat az offért.
-
milu111
csendes tag
-
milu111
csendes tag
válasz
Meggyi001 #239 üzenetére
Ha nem gond így utólag, lenne még egy észrevételem.
A szilikon tok szép, puha meg minden de a kamera teteje kilóg... Fel sem tűnt, csak amikor a telefon alját fogtam meg és próbáltam felvenni az asztalról. Először "megijedtem" hogy mi ez a karcoló hang. Ez akkor lesz nagyobb para, ha jobban megdöntöm és eléri az asztal a faberakás élét a kamera előtt. -
milu111
csendes tag
válasz
Meggyi001 #239 üzenetére
Grat
szépen összeszedett leírás. Ami még nagyon tecccik h nem szépíted, hanem bemutatod a hiányosságokat is.
Nem tudom kit érint, de az MX lejátszóhoz itt találhatóak az AC3 kodekek -
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #158 üzenetére
Hogy merre fordítod azt tudja, de amiket írtam, ahhoz kell a fordítás mértéke is. Ezt pedig csak a gyroscope tudja mérni.
Próbáld csak ki ezeken a videókon, jobb alul nyomj rá a cardboard szemüveg ikonra.
#mondays - joke thief [360° Video Comedy]
Every Star Wars Opening Crawl AT THE SAME TIME! - 360 Degree Video -
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #156 üzenetére
Mivel nincs gyroscope a telefonban, csak filmezésre lesz jó. A térben nézelődős játékok és filmek nem fognak menni.
Szvsz ezek a dobozok, ahol 5cm-ről nézed lencsével nagyítva (és torzítva a széleken) a kijelzőt, csak a szemed vágják tönkre.
Nem véletlen az árkülönbség ezek és a rendes vr sisakok között. -
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #125 üzenetére
M Launcher-t tettem fel, ebben lehet betűtípust is váltani.
-
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #123 üzenetére
Light Flow Lite - LED Control
Nem használom,csak most néztem meg. Alternatív módban működik csak és ilyenkor nem villog, hanem folyamatosan világít a led. Root-al próbáld meg, hátha. -
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001 #108 üzenetére
Megjelenítés->háttérkép->lock
(gyárinál)
Én a launchert lecseréltem olyanra, amiben állítható az ikonok nagysága, a gyáriban túl nagyok voltak már ekkora kijelzőre.
A lockscreen ugyan így cserélhető, akkor programon belül lehet hátteret/témát választani.Az antutu nálam is 36-37k körül van, más tesztekben szintén, semmi meglepő nincs benne.
-
Ghard
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest