Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
milu111
üzenetére
Asszem próbáltam én azt már, de nem jelzett real-time, ha jött üzenetem.. :/ Valamint bajom volt még vele, hogy nem lehet normálisan megosztani benne dolgokat (mármint üzenetben, facebookot csak böngészőből használok amúgyis). De lehet adok neki még egy esélyt
hátha javították a dolgokat -
Na, a play-es appokon, igen ilyesmikre gondoltam....mindjárt veszek is egyet.
Más, mindenkinek: lehet telepíteni a 6.0-ás androidot, úgy néz ki javították. Aki nem tudja, hogy kell, itt egy rövid leírás: uleFone Power - Android 6.0 frissítés
-
-
cadj92
csendes tag
Elsőre nekem sem találta meg, azt hittem Android Studioval akad össze, de akkor lehet, hogy nem. Nekem az megoldotta, ha először Android Device Monitort megnyitottam és azzal megtaláltam a telefont, utána látta a program is.
1. USB debugging telón
2. Android Device Monitor megnyitása
3. Chrome kieg megnyitása
3. Telefon gépre kötéseInnentől látja a Chrome kieg a telót és mehet a leírás szerint tovább.
-
cadj92
csendes tag
Megy az root nélkül is.
Nekem a *backup* wakelockolt valamiért, kikapcsoltam a "backup my data"-t és újraindítás utána minden jó lett.
-
-
Ghard
őstag
Igen. 1.1.0.8as firmware volt az enyémen, ezt rögtön cseréltem v2.0.1.6-ra, hogy állítva is írja az időt a dátummal együtt. Zeronerből 3.3.4-et tettem fel. Lehet hogy az új firmware miatt jelenik meg jól a hívó neve.
XDA - Iwown I5 Plus, upgrade, downgrade, Zeroner software MOD -
-
-
Ghard
őstag
Ezen a képen a bal oldala homályos, elforgatva ez van a telefon teteje felől. Valahogy az autófókuszt nem tudja belőni úgy, hogy az egész kép éles legyen. Ha kézzel fókuszálok erre a részre, akkor éles lesz, de a másik oldalon nem lesz akkor tökéletes. Nem app függő, sokat próbáltam, mindegyik ilyen.
-
Ghard
őstag
Egy okosóra segíthet, ha nem veszed észre a telefonrezgést.
I5 Plus Smart Bluetooth 4.0 Watch
16 dollár miután kosárba rakod. Rezeg a csuklón és kiírja a hívó felet, így nem kell a telefont sem előrángatni ha van headseted.A kamera tényleg nem a legjobb. Neked is homályos a kép felső része?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BestBuy topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, gondolom csak állt, de akkor is szép 
hátha javították a dolgokat

Meggyi001