Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugye én 2 hete rendeltem meg a fekete/sötétkék power-t,azt mondták, hogy türelem, majd jön.......erre ma unalomból rájuk írtam:
Én: Jó napot. Csak érdeklődni szeretnék, hogy tudnak e már valamit a telefon rendelésem ügyében. Hogy kb hány hét lesz. Természetesen addig is várok türelmesen. Üdvözlettel Meggyesi Zoltán
PureMobile.hu: Kedves Zoltán,
Nagyon szépen köszönjük türelmét.
Amint van pontos információnk a szállításról mindenképen értesítjük.
Jelenleg az a helyzet, hogy olyan nagy volt az igény a készülékre, hogy a gyártó csak nagyon nehezen tudja teljesíteni a rendeléseket, ez elsősorban a fekete színre vonatkozik, fehérből könnyebb beszerezni.
Szíves türelmét továbbra is köszönjük és, amint van információnk a szállításról keresni fogjuk.
Ha bármi kérdése lenne forduljon hozzám bizalommal.
További szép napot kívánok.Én: Köszönöm szépen a gyors és kielégítő választ. Ha úgy van, ha gyorsabb picit a szállítás, akkor jó nekem a fehér szín is. És rendeltem hozzá azt hiszem, bár már nem vagyok benne biztos, fóliát és szilikon tokot is. Ha véletlenül ezeket nem rendeltem, lehet így utólag is?
PureMobile.hu: Hát annyival gyorsabb, hogy holnap kapunk 1 db fehéret J a feketét meg nem tudom megmondani mikor jönne.
Akkor holnap fel tudjuk adni és már csütörtökön meg is tudja kapni.
Ha gondolja az félretesszük Önnek. Félretegyük és elküldjük? A kiegészítőket meg tudjuk rendelni egyébként, de mivel új a készülék, valószínűleg elég sokat kellene várni, mire beérkezik. Azzal lehet jobban jár ha berendeli külön valamilyen kiegészítőkre specializálódott helyről.
Szíves válaszát előre is köszönöm.Én: Rendben, akkor kérném a fehér ulefone power telefont! Köszönöm. És a kiegészítőket akkor megrendelem máshonnan. A fizetés pedig ahogy önöknek jobb, előre utalás vagy utánvét. Nagyon szépen köszönöm.
PureMobile.hu: Kedves Zoltán,
Rendben, akkor holnap, amint beérkezett feladjuk.
Köszönjük szépen türelmét.Már nagyon várom, már lak@kilom a színét is

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meggyi001