- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtend
senior tag
válasz
zitrone88 #3529 üzenetére
Akkor valami nagyon f*s Xiaomi-t foghattál ki cimbi
Én pont fordítva vagyok Ulefone Power 3 után váltottam Xiaomi Mi Note 2-re ami 2016-os modell de még mindig a toppon van, gyönyörű képeket/videót csinál, akksija sokáig bírja, nem érződik, hogy "csak" négy magos. Egyszer sem fagyott még le. Annyira tetszik, hogy nem is gondolkodom, hogy mi legyen az utódja. -
fundaluk
tag
válasz
zitrone88 #3520 üzenetére
Na azt hiszem holnap feltöltöm ismét egy hét után először. Bírná még amúgy (35%-on áll) de ki akarom próbálni a vezeték nélküli töltőt amit rendeltem hozzá. Az első hét tapasztalatai továbbra is teljesen pozitívak! Amiket még így megfigyeltem: hívásminőség rendkívül jó - én is jól hallom a másik felet és ők is engem. Wifire szépen kapcsolódik. 4G hálózatokra úgyszintén gond nélkül jó jelerősséggel. GPS jelet szobában is 3-4 méteres pontossággal talál (amerikai és orosz műholdakat ismeri).
-
haxy27
aktív tag
válasz
zitrone88 #3460 üzenetére
Azt megcsináltam már de csak rosszabb lett. Elötte csak a rendszer ui ált le utánna a kamera meg az sms app is le áll időnként. Azota ilyen szar miota a gyerekem laptopjára is megosztottam a nettet. Utorent volt rajta egy hétig ment igy aztán egyszercsak elkezdett szarKodni. Wifin nem halki a telo de mobilnetten ha jobban van terhelve simán lefagy. Késön vettem észre hogy torre tezik.
Szerk: azt viszont nem tudom hgy a szoftverböl inditott gyári beállitás ugyan az e mint a but menüböl inditott.
-
xtend
senior tag
válasz
zitrone88 #3426 üzenetére
A Xiaomi-nál a MIUI zárja be az appokat egy idő után, nem az Oreo. Nekem is van Mi Note2-m, annál is néha fenn áll, hogy bezár (vagy lezár) az app a MIUI miatt. Pl van az az időjárás app a Transparent clock&weather...ha x ideig a képernyő le van zárva és feloldom akkor a teló órája mutatja, hogy mittomén 10:00 óra de az appon még mindig 8:26 van, mert nem frissül a MIUI miatt. Pl más telón ilyen gond nem volt az appal, itt valamiért nem engedi a MIUI, hogy a háttérben folyamatosan fusson/frissüljön.
-
szaszab
aktív tag
válasz
zitrone88 #3423 üzenetére
Én a telefonon nem játszom, de kb minden app onnan nyílik, ahol épp átváltottam róla egy másikra. (Pl. a tumblr-rel sincs gond, ami azért két kanállal falja a memóriát.)
Btw Power 2-m van és 7-es droid van rajta. 2017. augusztusi az utolsó frissítés. Ugye a várva várt 8-ast már nem kapta meg, és szvsz nem is fogja, hiába ígérték párszor. Illetve úgy tudom, még a Power 3-on sincs Oreo.
Mondjuk nekem nincs gondom a nugáttal. Jobb egy stabil 7-es, mint egy ROMhalmaz 8-asEdit: ja, a waze összeomlik ha 25% alatti a töltöttség, de az nem a ram miatt van.
-
kisgerely
csendes tag
válasz
zitrone88 #3423 üzenetére
HAli
Köszönöm szaszabnak is, erre az akkuoptimalizálásra én sem gondoltam. Kivettem a bluetooth megosztást, meg az óra appját, meg mindent ami bluetoothtal kezdődött. Majd kiderül.
A Power 3 android 7.1.1 -gyel ketyeg.
Én nem használom játékra így igazán nagy memóriazabálóval nincs tapasztalatom.
IGO egyszer omlott össze, de felajánlotta az azonnali újraindítást és folytatást, ami ismeretlen városban a forgalom közepén is 15 másodperc volt.
Azért kipróbálom, hogy most elindítok 10 appot és holnap ilyenkor megnézem mennyi marad a háttérben. -
-
tatita
tag
válasz
zitrone88 #3339 üzenetére
Rájöttem a fene egye meg
Frissítettem az egyik launchert, amit nemvárt módon a telefon áthelyezett a külső tárhelyre. Az alapértelmezett írási lemez az sd. Persze a próbaképpen letöltött, másik launcher szintén a külsőre került, így az sem működött rendesen. Most visszapakoltam mindent és prímán megy az összes. Plusz a rendszeresen makacskodó alkalmazásokkal is ugyanezt tettem, csodák csodájára mind megjavult. Jó pap holtig tanul.
Azért köszi -
Rókabajusz
csendes tag
-
xtend
senior tag
-
Zolorado
tag
válasz
zitrone88 #3200 üzenetére
Még én is Power 1-et nyúzok, teljesen meg vagyok vele elégedve!
Az akksicsere óta ismét elég 2-3 naponta tölteni. A Power 2-3 nekem nem szimpi (nincs infra, ujjlenyomat-olvasó helyett arcfelismerés, stb...).
Nem érzem lassúnak, pedig már több mint másfél éves. Tettem bele egy 32 gigás memóriakártyát, így a tárhelyre sincs panaszom. Egyedül a giroszkópot hiányolom kicsit belőle, de tudok nélküle élni.
Ha most kellene újat vennem, akkor valószínűleg Redmi Note 4-et vennék, vagy valami hasonlót.
-
powershell
újonc
válasz
zitrone88 #3200 üzenetére
A1-re váltottam power1-ről. Még nagyon friss. Kamerát még nem is teszteltem. Készenléti ideje hasonló a fele akksival. 2h SOT, 30 perc telefonálás mellett 5 nap után 30%-ot jelzett az akku.
Power 1-nél sajnos érintőpanel alja nem megbizható. Vagy panelt cserélek és megmarad vagy eladom így és sajnálni fogom, mert egyébként nem volt igényem másra. -
Zöldbéka
tag
válasz
zitrone88 #3189 üzenetére
Jó nagy a POWER 3, és 6 GB a RAM is, 6080.-mAH akkuval, 64 Gb ROM és Android 8.0 felszereltséggel jön és 6 -inch a mérete! Nem kis darab!
Sehol nem bukkantam az árára, pedig érdekelne!
Lassan azért ki kell majd nyögni ezt is a gyártónak, mert nem csak engem érdekel sztem!
Nem gondolkozok most a POWER 2.-m lecserélésében, azért 1 évben kétszer nem váltok, meg amúgy is jönnek az ünnepek!
És sok az analfabéta, nehéz eladni a kinai telókat, mindenki először csak fanyalog és utána kapcsol, hogy mit is hagyott ki!
Ja és a processzor sem semmi, MT6763 P23 Octa-core 2.3Ghz. Gyorsabb mint a POWER 2-es!
És négy kamera van 2-2 felállásban, 16Mp+5MP és 13Mp+5MP !
Ugye azért a műszaki adatok magukért beszélnek, szóval azért be vállalnám, csak a másikkal nem nagyon tudnék mit csinálni, azért meg hogy őrizgessem drága játékszer nekem!Jó nyál csorgatást elvtárskáim!
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
zitrone88 #2964 üzenetére
Nem. Még nagyobb hibát követtem el... A második simhez a parancsban más az egyik paraméter, nem csak az IMEI szám. Nem vettem észre, és ugyanazzal csináltam..
Bocs a floodért
De hátha még hasznos lesz ez a tapasztalat
(Ettől még áll, amit az előzőben írtam, nem működik úgy, ha nem indítjuk újra minden alkalommal)Szerk: Megint korán szólaltam meg... Van két IMEI számom, de nincs két felismert sim kártyám (slotom) továbbra sem....
-
kisgerely
csendes tag
válasz
zitrone88 #2805 üzenetére
HAli
Egy kérdésem volna. Ha a Recovery-ben csinálok egy "backup user data" mentést (méretéből ítélve mindent ment, rendszert appokat miegymás) az sd kártyára és flashelés közben megint lefagy/megáll, akkor
-a recovery-ből ezen mentett adatok alapján viszzaállítja a korábbi működő rendszert?
- vagy cseszhetem és felesleges, mert CSAK a telepített appokat hozná vissza,Kísérletezni azért nem merek csak úgy, mert bár a sikertelen 12.06-os flashelés után sikerült visszavarázsolni a 09.xx-et, de nem igazán értem miiért. Igy nem bízom a programok egyik Neuman szerinti alapfeltételében, vagyis abban, hogy ha ugyanazt csinálom, akkor ugyanarra az eredményre jut. Vagyis ha egyszer sikerült visszavarázsolni, akkor az újra sikerülni is fog.
Ráadásul, ha a fájl lenne sérült, ami tök logikus, akkor egyszer miért 22%-nál, máskor miért 67%-nál jutott eszébe?
De letöltöm újra és összehasonlítom.
-
kisgerely
csendes tag
válasz
zitrone88 #2799 üzenetére
HAli
Bocsi, de miután flashelés közbeni fagyás miatt úgy nézett ki, hogy lett egy szép papírnehezékem, és aztán mégsem, akkor nagy volt az öröm... Így nem néztem a dátumot.
Mondjuk azért kicsit be*aratott, hogy megállt és végül 27 percen át csak állt 67%-on. Aztán 22%-n, mjad 34%-on, és végül a korábban írt módon végre sikerült. A köztes időben pedig csak nézett rám az ULEFONE felirat és nem történt semmi.Szóval bocsánat
-
tatita
tag
válasz
zitrone88 #2769 üzenetére
A kijelző cseréről jut eszembe. Páran már kérdezték is itt. A múlt héten cseréltem kijelzőt egy Nokia Lumia 930 készülékben. Az is fémkeretes, hasonló felépítésű, mint a Power 1. Ott hajszárítóval kellett megolvasztanom a ragasztót, csak úgy tudtam kiemelni a panelt a fémkeretből. Egy kicsit hajmeresztő volt elsőre. Azután ment minden simán.
Lehet a Power 1 is ilyen. Nem tudom, csak feltételezem. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2769 üzenetére
Összehasonlítva (eddig) a Power 2 előrelépés az 1hez képest, amit pro-nak érzek:
- Android 7
- nagyobb memória
- sokkal jobb készenléti fogyasztás
- sokkal gyorsabb és megbizhatóbb ujjlenyomat érzékelő
Elsőre jobbnak tűnik a kamera is, bár még keveset fotóztam...Ami kevésbé tetszik, h nagyobbnak és nehezebbnek tűnik. A bluetooth is furcsán működik, néha nem kapcsolódik rendesen.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2745 üzenetére
Sztem abszolút nem kompaktabb sőt, bár nem nagy a különbség. Igaz rátettem a bőrős tokot. Ami pozitív, h nagyon jól fogyaszt, a Power 1 nél nekem az alkalmazások fogyasztása (GSAM Batterym) összemérhető volt a kijelzőével. Itt kb 10%a...a sebesség nagyon jó, különösen az ujjlenyomat olvasoe. A bluetooth-tal szívtam kicsit, de az is kezd jó lenni.
-
jfcvfc
tag
válasz
zitrone88 #2745 üzenetére
Nekem az 1 batárabbnak tűnik. Azt hiszem a lányomé lesz mégis ez én meg maradok az 1-nél. A tokban amúgy tényleg nem csúszik és az például jó is. Én a zeui. Launchert használom de valamiért a kezdőkép megmaradt. Még az elején lőttem egy szelfi képet magamról és azt tettem be kezdőképnek. Így nézhetem magam állandóan. Egyszerűen nem ajánlja fel a kezdőkép cserét soha csak a háttérképet.
A gps-t teszteltem a vazzéval ma nem volt gond , gyorsan talált jelet. Ennél többet így 1 nap alatt nem néztem még. Majd lányom megnyúzza ahoz ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest