- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
Rókabajusz #3325 üzenetére
Én a nejemnek Armor1-et vettem, mert eddig minden telója meg volt sérülve valahol, így ez a gond megoldva
Vagy ha az Ulefone vonalon maradunk és nőiesebbet akarsz akkor Mix vagy S8pro,stb. Szvsz ezek már nem olyan f*s telefonok, mint az elején a Paris volt.
link -
zitrone88
aktív tag
válasz
Írtam egy privátot, hátha itt elkanyarodnánk a Power vonalról
-
válasz
Meizu m5 note 32 gb.
-
xtend
senior tag
válasz
Rókabajusz #3323 üzenetére
Szerintem sem érdemes váltani a +2GB RAM és nagyobb akksi miatt...
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Rókabajusz #3321 üzenetére
Szia,
Nem gondolnám, hogy túl nagy előrelépés lenne. Az UP3 kamerája az eddig hozzám eljutott tapasztalatok szerint biztosan gyengébb képeket készít, főleg dinamikatartomány tekintetében, az akkumulátor nagyobb, de éhesebb is a rendszer, lehet, hogy egy nappal többet kipréselnél belőle, ezt vedd latba, megéri e, szükséged van e rá, valamint nyilván gyorsabb a rendszer, amit szerintem meg csak akkor veszel észre, ha sok képet telón szerkesztesz, vagy videót, vagy esetleg játszol rajta. Nekem power 1-em volt csak, meg most egy xiaomi a1, ezekből, és a neten leírtakból írtam a véleményem, várd meg a többiekét is, hátha
A powernek bár nagyobb a kijelzője, az egész telefon robosztusabb a tiednél, és csak 0,5"-t nyersz.
Esetleg írd le azokat a dolgokat, amiket döntéskor előnyben részesítesz (kamera, kijelző, hangzás, stb), és van itt egy kolléga, akinek már van power 3-ja, biztosan segít neked válaszokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest