Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Amúgy jelentősen olcsóbb egy új akksi bele, mint egy új telefon, ha úgy van. Páran már cserélték itt, biztos tudnak segíteni
Én addig fogom bütykölni ezt a telót, míg lassúnak nem találom, életem eddig legjobb telefonja
Bár tény, hogy az enyémmel szerencsére még nem volt gond.
-
A root miatt biztos nem fog/fog menni. 5.1-en lehet még érdemes lenne megpróbálni, de azt csak úgy csináld/flesselj, ha tudod mit csinálsz. Amúgy nem értem miért nem látja. Más bluetooth eszközt lát rendesen, órát, fülest, stb? A bluetooth beállításoknál próbálkoztál körbenézni, ki/be kapcsolni ezt azt, stb?
Megpróbálhatnád más progival is esetleg: [link] [link]
(#1719) 455 : akkor nem értem....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest